Dodaj do ulubionych

192 tysiaki

05.11.22, 14:30
Właśnie się zorientowałem, że za chwilę pęknie ta liczba.
W tych czasach każdy jeden wpis cieszy, każde dziesięć wpisów to jak promocja, każde sto wywołuje zdziwienie, a gdy pęka tysiąc, to człek czuje się, jakby wygrał w totolotka.
Tak co, ku nowym brzegom, hehehe!
Obserwuj wątek
    • ruda.replay Re: 192 tysiaki 05.11.22, 18:07
      Trochę się tego nastukało za te wszystkie lata, parę klawiatur zmieniło wink
      Licznik chciał się zapalić. Tu rozmowa, tam rozmowa, gdzieś tam łomot i latał człek, jak poparzony.
      Wrzało, jak w starym kotle. Złoty czas forów, ludzi mnóstwo, a przede wszystkim chęci, by przez lata, wieczorem zjawiać się i pisać, pisać. Teraz modne instagramy, fejsy i inne takie...
      wink
    • lounger Re: 192 tysiaki 06.11.22, 17:44
      Czas na imprezę 🎉🍷
      • leziox Re: 192 tysiaki 09.11.22, 20:05
        Może byłby i czas na imprezę, ale teraz to choćby po ludzi luksusowe auto z szoferem wysłałby, to i tak zastanawiali by się, czy to im się opłaca, bo na instagramie nowe foty, a na fejsbogu tylu nowych znajomych...
        Ale i tak piję za Wasze zdrowie, gdyż te wpisy to zasługa tutaj przybywających.
        • lounger Re: 192 tysiaki 10.11.22, 09:22
          Nie jest tak źle. Mam do dyspozycji 10 dni na Śląsku i okazuje się że to za mało by spotkać się ze wszystkimi znajomymi.
          • leziox Re: 192 tysiaki 11.11.22, 22:57
            No cóż, może Sląsk jest bardziej towarzyski, cy cuś... big_grin
            • lounger Re: 192 tysiaki 13.11.22, 16:10
              Też myślę że cy cuś 😀 I będę mogła odegrać się za wakacyjny szał "paragony grozy znad morza " 😜
              Wynajęcie ok 40m2 na 8 nocy kosztuje nas 2x więcej niż u nas 80m2 z ogródkiem i miejscem w garażu.
              • leziox Re: 192 tysiaki 18.11.22, 21:34
                Co do polskiego morza, to na wakacje najlepiej jechać nad morze jakiekolwiek inne big_grin
                Nad takim morzem Północnym flądry o wiele tańsze niż rodzime.
                A i ceny kwater dadzą się znieść.
                Zresztą, kto powiedział, że na wakacje koniecznie trzeba nad morze?
                • lounger Re: 192 tysiaki 19.11.22, 13:48
                  Ja tam Bałtyk kocham ale faktycznie bardziej poza sezonem.
                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 20.11.22, 09:52
                    Aż taką patriotką nie jestem, by ładować się na wczasy nad polskie morze.
                    I spoglądać w niebo, czy będzie słońce, czy deszcz...
                    jeszcze jak aura łaska, to pół biedy, a jak urlop w deszczu?
                    Lepiej zabrać tyłek tam, gdzie pogoda pewna wink
                    • leziox Re: 192 tysiaki 26.11.22, 21:13
                      A najlepiej wybrać się w takie miejsce, gdzie są i góry i morze. Zresztą wszystko i tak zależy od indywidualnych upodobań.
                      • leziox Re: 192 tysiaki 28.12.22, 20:01
                        Przez niecałe dwa miesiące zrobiło się ponad 20 wpisów.
                        No, to jest rezultat, który naprawdę daje się zauważyć.
                        Idę się upić z radochy.
                        big_grin
                        • ruda.replay Re: 192 tysiaki 01.11.23, 20:51
                          i za chwile pęknie 195 tysiaków wink
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: 192 tysiaki 02.11.23, 08:51
                            Jak się dobrze postaramy, to też do końca roku może wpaść 200000.
                            Więc nie ma to tamto - do roboty!
                            • a74-7 Re: 192 tysiaki 02.11.23, 09:23
                              Badz laskaw odlozyc pejczyk ...bo kajdanki to juz pewnie masz przypiete do framugi lozka ....
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: 192 tysiaki 02.11.23, 09:36
                                Ba, posiadywam nawet iron lady torture device, ale to na wisełce; tu jest inny szef big_grin
                                • ruda.replay Re: 192 tysiaki 12.11.23, 22:26
                                  ..tak sobie płynie...
                                  czas spędzony na Melynie... wink
                                  doczekamy i 200000 wink
                                  • leziox Re: 192 tysiaki 13.11.23, 23:05
                                    Czas tak sobie płynie...Przerażająco spokojnie za szybko. Mimo wszystko.
                                    Im mniej się go ma do dyspozycji, tym szybciej leci.
                                    • ruda.replay Re: 192 tysiaki 13.11.23, 23:21
                                      Oj, ucieka ten czas...
                                      dopiero był 1 listopada...a już połowa miesiąca....
                                      z każdym dniem bliżej... wink)
                                      • leziox Re: 192 tysiaki 13.11.23, 23:24
                                        Masz na mysli termin zeznania podatkowego?
                                        big_grin
                                        • ruda.replay Re: 192 tysiaki 13.11.23, 23:29
                                          big_grin big_grin
                                          ku 200 tysiakom, w rzeczy samej suspicious
                                          co ja tam, na górze, czy tu..na łez padole zeznawać będę big_grin
                                          • leziox Re: 192 tysiaki 20.11.23, 21:47
                                            Ryża, a Ty się na mnie chyba nie obraziłaś, cy cuś?
                                            Znikłaś jak kamfora, a ja się tu za Tobą rozglądam, a nic nie widzę.
                                            suspiciousbig_grin
                                            • ruda.replay Re: 192 tysiaki 04.12.23, 17:34
                                              Za chwilę pęknie 197...jakaś feta będzie? wink
                                              bo nie wiem, jak bardzo mam się starać smile)
                                              • im_not_losing_hope Re: 192 tysiaki 04.12.23, 17:43
                                                Choćby serek...
                                                https://res.cloudinary.com/yellowgray/image/upload/c_fill,g_auto,w_500,h_500,f_auto,q_auto/greckie/4995/ser-feta-pdo-christakis-w-zalewie-400-g.jpg
                                                • borsuczyca.klusek Re: 192 tysiaki 04.12.23, 17:51
                                                  Dobry i serek 🙄
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 04.12.23, 18:03
                                                    Otóż to. Lepszy rydz, jak nic - jak to mówią wink)
                                                  • borsuczyca.klusek Re: 192 tysiaki 04.12.23, 18:06
                                                    Rydze to bym zeżarła 😋
                                                  • im_not_losing_hope Re: 192 tysiaki 04.12.23, 18:26
                                                    Rydze smażone na maśle to najprostszy sposób na te grzyby, dodanie cebulki i czosnku oraz doprawienie ich solą i pieprzem da nam przepyszne danie...plus świeże pieczywo i mniam, mniam wink
                                                  • borsuczyca.klusek Re: 192 tysiaki 04.12.23, 20:49
                                                    Tylko skąd rydze 🤷‍♀️
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 04.12.23, 21:09
                                                    borsuczyca.klusek napisała:

> Tylko skąd rydze 🤷‍♀️

Może jeszcze jakieś pod śniegiem tkwią. Ale chyba nie ma w sprzedaży detektorów na rydze? Bo jak je pod tym śniegiem znaleźć?
                                              • leziox Re: 192 tysiaki 04.12.23, 19:45
                                                ruda.replay napisała:

> Za chwilę pęknie 197...jakaś feta będzie? wink
                                                > bo nie wiem, jak bardzo mam się starać smile)

Tutaj cały czas feta. Człek nie zdąży się obudzić, oraz wytrzeźwieć, a następna jakaś uroczystość się zaczyna.
                                                Nie będzie czerwonych dywanów, bo już dawno ukradli.
                                                Ale za to mogę miło o Was wszystkich pomyśleć.
                                                big_grin
                                                • ruda.replay Re: 192 tysiaki 04.12.23, 21:32
                                                  A kiedy się bawić? wink przyjdzie starość, to tylko rumianek i termofor smile
                                                  w łaskawości losu, jak pozwoli dożyć smile
    • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 07.12.23, 10:29
      To kiedy planujesz 200.000?
      • leziox Re: 192 tysiaki 07.12.23, 11:00
        Czy można w ogóle coś takiego planować/zaplanować?
        I po co?
        Niech się toczy kołem.
        • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 07.12.23, 11:06
          Ja planowałem i pilnowałem celu. No taak, niektórzy też to opatrzenie rozumieli big_grin
        • ruda.replay Re: 192 tysiaki 12.12.23, 12:05
          leziox napisał:

> Czy można w ogóle coś takiego planować/zaplanować?
          > I po co?
          > Niech się toczy kołem.

Rozsądnie!....a kiedy stuknie te 200, to niech dalej toczy sie swoim rytmem smile
          Na szybko, to kot ślepych narobił suspicious wink
          • leziox Re: 192 tysiaki 12.12.23, 14:32
            Wiesz doskonale, że co, jak co, ale śpieszyć się, to ja w żadnym przypadku nie lubię.
            big_grin
            • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 12.12.23, 14:37
              To po co apelowałeś o 200000?
              • leziox Re: 192 tysiaki 12.12.23, 14:42
                Nie apelowałem, a tylko wspominałem, ciesząc się, iż dzięki forumowiczom i bardzo skromnym moim wkładzie tyle udało się nastukać.
                A Ty co? Chcesz mi zajrzeć do ksiąg wieczystych i każdemu słowu pisanemu się przyjrzeć?
                suspicious
                • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 12.12.23, 14:45
                  Ja? Ja mogę pomóc albo nie. Wybór należy do Ciebie.
                  • leziox Re: 192 tysiaki 12.12.23, 14:58
                    A Ty znowu z tym wyborem...Wybierz może dobrą flaszkę, co?
                    I daj się na spokój.
                    uncertain
                    • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 12.12.23, 15:05
                      Powtórzę raz ostatni: to Twoje forum i Twoje zasady. Ja się dostosuję. A o moje flaszki to się nie martw.
                      • leziox Re: 192 tysiaki 12.12.23, 15:07
                        A Ty nie martw się o moje wybory.
                        • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 12.12.23, 15:13
                          Nie martwię się - po protu pytam...
                          • leziox Re: 192 tysiaki 12.12.23, 15:18
                            Bo z tym wyboremm, to "misie" przypomina slogan Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej:
                            -Palenie, albo zdrowie, wybór należy do Ciebie
                            -To samo było z piciem.
                            Dlatego kiedy mnie kto mówi, że wybór należy do mnie, mam ochotę bardzo brzydko zakląć, albo zwyzywać od ch, k i p.
                            Również ja mam swoje jazdy. I bynajmniej nie jest to kolejka jeżdżąca w kółko.

• mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 12.12.23, 15:21
                              Też tak miewam. A jak jestem na cudzym forum to bym chciał wiedzieć, jak mam postępować. Żeby mnie nie przeklinano.
                              • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 12.12.23, 15:22
                                Bo na "swoim" mogę robić co chcę - ale w gościach to mnie rodzice nauczyli: zachowuj się!
                                • leziox Re: 192 tysiaki 12.12.23, 15:40
                                  Nie wiem, może na eMamie mają jakąś receptę...
                                  big_grin
                                  • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 12.12.23, 15:57
                                    Etam emama. Powiem Ci jedno - z naszych ostatnich rozmów widzę, że dogadujemy się lepiej niż kiedyś. Ty chyba wielce się nie zmieniłeś - co oznacza jedno: JA się czegoś znowu nauczyłem. I bardzo mi się to podoba...
                                    • leziox Re: 192 tysiaki 12.12.23, 21:34
                                      mr.elliot.jones napisał:

> Etam emama. Powiem Ci jedno - z naszych ostatnich rozmów widzę, że dogadujemy s
                                      > ię lepiej niż kiedyś. Ty chyba wielce się nie zmieniłeś - co oznacza jedno: JA
                                      > się czegoś znowu nauczyłem. I bardzo mi się to podoba...

Stara prawda głosi: zgoda buduje, niezgoda rujnuje.
                                      Niestety, cały świat zmierza ku temu, aby się zrujnować. Te całe szaleństwo pobrzękiwania szabelkami staje się coraz głośniejsze i wyraźniejsze. Jak się coś rozpęta, nie będzie dokąd spierdalać.
                                      • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 13.12.23, 07:39
                                        leziox napisał:

>
                                        > Stara prawda głosi: zgoda buduje, niezgoda rujnuje.
                                        > Niestety, cały świat zmierza ku temu, aby się zrujnować. Te całe szaleństwo pob
                                        > rzękiwania szabelkami staje się coraz głośniejsze i wyraźniejsze. Jak się coś r
                                        > ozpęta, nie będzie dokąd spierdalać.

Ludzkość już dawno odkryła też inną prawdę: po co w pocie czoła budować jak można komuś zabrać gotowe.
                                        • leziox Re: 192 tysiaki 13.12.23, 10:55
                                          Jak się zbyt dobrze zburzy to i zabierać nie ma czego. A bywa, że ten, któremu chce się zabrać, nieoczekiwanie idzie do zabierającego i jemu zabiera. Jeśli co zostało.
                                          • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 13.12.23, 11:07
                                            Chyba, że ktoś ma atom w zapasie i nie liczy się z życiem własnych ludzi. To zabiera teren.
                                            • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 13.12.23, 11:15
                                              A potem aniołowie zabierają... jego duszę do nieba tongue_out
                                              • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 13.12.23, 11:16
                                                Otwartym pozostaje pytanie, czy przypadkiem nie ci upadli. I nie do nieba.
                                                • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 13.12.23, 11:24
                                                  Jaki anioł, taki azyl...
                                            • leziox Re: 192 tysiaki 13.12.23, 11:25
                                              mr.elliot.jones napisał:

> Chyba, że ktoś ma atom w zapasie i nie liczy się z życiem własnych ludzi. To za
                                              > biera teren.

Napromieniowany na setki lat teren trudno zabrać.
                                              • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 13.12.23, 11:31
                                                leziox napisał:

> Napromieniowany na setki lat teren trudno zabrać.

Tu nie chodzi o użycie - tylko groźbę. Dlatego Ukraińcom nie wolno wkroczyć na tereny Rosji. Mają się bronić. To tak, jakby w boksie zawodnik mógł tylko walczyć w zwarciu - ale nie może sam zagonić przeciwnika do narożnika.
                                                • leziox Re: 192 tysiaki 13.12.23, 11:39
                                                  Tak. Rosja już dawno słynie z "oswobadzania" terenów różnych.
                                                  Rosja oswobadza=dobrodziej.
                                                  Oswobadzany się broni=terrorysta.
                                                  • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 13.12.23, 11:42
                                                    leziox napisał:

> Tak. Rosja już dawno słynie z "oswobadzania" terenów różnych.
                                                    > Rosja oswobadza=dobrodziej.
                                                    > Oswobadzany się broni=terrorysta.

I tu tylko możemy dziękować, że ZSRR nie osiedlił nam znaczącej mniejszości rosyjskiej. Teraz ostatnio coś wołali o mniejszości w którymś z państw bardziej na północ. Estonia?
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 13.12.23, 11:56
                                                    Jakoś chyba w tym kierunku.
                                                    BTW - ale mamy swoich Tatarów.
                                                    Zawsze to można usiłować przenarodowić.
                                                  • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 13.12.23, 12:05
                                                    leziox napisał:

> Jakoś chyba w tym kierunku.
                                                    > BTW - ale mamy swoich Tatarów.
                                                    > Zawsze to można usiłować przenarodowić.

Przecież to potomkowie co od dawna - mimo kultywowania jakichś tradycji - czują się Polakami.
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 13.12.23, 12:09
                                                    mr.elliot.jones napisał:

> leziox napisał:
                                                    >
                                                    > > Jakoś chyba w tym kierunku.
                                                    > > BTW - ale mamy swoich Tatarów.
                                                    > > Zawsze to można usiłować przenarodowić.
                                                    >
                                                    > Przecież to potomkowie co od dawna - mimo kultywowania jakichś tradycji - czują
                                                    > się Polakami.

A kiedy to Ruskich obchodziło, kto się kim czuje? Bo ja to tak w nawiązaniu do Ruskich, a nie Tatarów w sensie.

• mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 13.12.23, 12:19
                                                    No bez przesady. Cała wschodnia Ukraina jest pełna tych, co czują się potomkami Rosjan, zawsze głosowali za prorosyjskimi kandydatami. Z tego co czytałem, to nawet ci czujący się Ukraińcami na wschodzie dla wygody posługują się rosyjskim.
                                                    Na razie nie było tak, żeby matuszka rassija sobie wymyślała jakieś grupy do "specjalnej akcji militarnej". Z Tatarami to już w ogóle by im było trudno big_grin To nawet nie byli słowianie.
            • ruda.replay Re: 192 tysiaki 12.12.23, 19:51
              leziox napisał:

> Wiesz doskonale, że co, jak co, ale śpieszyć się, to ja w żadnym przypadku nie
              > lubię.
              > big_grin

No, ba! przyjemności trzeba sobie dozować wink
              • leziox Re: 192 tysiaki 13.12.23, 11:56
                Powiedziała Cambria, pijąc piątą kawę tego ranka.
                big_grin
                • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 13.12.23, 12:02
                  U mnie już południe, hellouuuu suspicious
                  • leziox Re: 192 tysiaki 13.12.23, 12:09
                    Aha, czyli niezadługo będzie szósta.
                    Kaffa.
                    big_grin
                    • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 13.12.23, 12:22
                      Na razie piję kisiel owocowy.
                      • leziox Re: 192 tysiaki 13.12.23, 12:37
                        A bywał już kisiel warzywny, albo mięsny?
                        • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 13.12.23, 12:42
                          Może być kisiel funkcyjny. Do walki w.
                          • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 13.12.23, 12:45
                            O, widzę, że jest marchewkowy, buraczany.
                            • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 13.12.23, 12:46
                              Kisiel mięsny... Hmmm... No może gdyby teściowa zaprawiła mąką rosół.
                              • ruda.replay Re: 192 tysiaki 14.12.23, 09:09
                                Lepsza chyba..galareta, niz taka mięsna, ciepła breja suspicious wink)
                                • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 14.12.23, 11:01
                                  No ba, dobrze zredukowany rosołek (czytaj - lekko podgrzewany przez męża wink), sam się przeistoczy.
                                  • leziox Re: 192 tysiaki 14.12.23, 11:12
                                    Jeżeli podgrzewany codziennie przez tydzień, to jest szansa.
                                    big_grin
                                    • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 14.12.23, 11:33
                                      No bywa i tak, niestety big_grin
                                      W rezultacie ani to kisiel, ani galaretka. Ni pies, ni wydra.
                                      • ruda.replay Re: 192 tysiaki 14.12.23, 14:43
                                        Boszz...jakie to musi być obrzydliwe...
                                        Na czeźwo nie da rady wink
                                        • leziox Re: 192 tysiaki 14.12.23, 18:59
                                          Myślę, że nawet po pijoku to mogłoby służyć jedynie, jako środek wykrztuśny.
                                          big_grin
                                          • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 14.12.23, 19:20
                                            Przełamiesz czosnkiem i da radę 😁
                                            • leziox Re: 192 tysiaki 14.12.23, 20:06
                                              Ale tylko wtedy, kiedy nażremy się tego czosnku razem.
                                              To zajebisty afrodyzjak, kiedy dwie osoby tak sobie chuchną.
                                              big_grin
                                              • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 14.12.23, 20:50
                                                Tja... Już samą myśl przewracam się, może być na łóżko 🥳🥳
                                                • ruda.replay Re: 192 tysiaki 15.12.23, 09:12
                                                  Na drugi dzień, to już zapaszek nie do zniesienia wink
                                                  drażni nosek, wypala oczy suspicious
                                                  • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 15.12.23, 09:41
                                                    Ale kisielu-rosołu czy czosnku spod jednej kołdry? wink tongue_out
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 15.12.23, 10:29
                                                    Pod kołdrą, to może wytworzyć się iście mieszanka wybuchowa suspicious
                                                  • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 15.12.23, 10:31
                                                    Fakt. Słabo mi, idę na kwę uncertain Idziesz?
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 15.12.23, 10:32
                                                    Pewnie, że idę smile
                                                    to czuję, że wrócimy dopiero jutro big_grin
                                                  • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 15.12.23, 10:36
                                                    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSA0xiqaXjRwbtzcrxd422JrtoQAJNPjX41eOtyrksCcPKf0Uvfk3W1ZWhDo0G3sV2Sqng&usqp=CAU
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 15.12.23, 10:42
                                                    Za tych, co na morzu i na Melynie wink smile)
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 15.12.23, 12:09
                                                    No i ? Już kawowe narkomanki uporały się z pierwszym wiaderkiem?
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 15.12.23, 12:11
                                                    A tak a propos, 3200 do dwóch setek.
                                                    To trzeba jakieś święto przygotować, czy jak?
                                                  • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 15.12.23, 12:16
                                                    leziox napisał:

> A tak a propos, 3200 do dwóch setek.
                                                    > To trzeba jakieś święto przygotować, czy jak?

To zależy, czy jesteś gotowy na zarzut nabijania licznika...
                                                    A nie wróć - Ty się cieszysz szacunkiem, tak to mnie można było atakować.
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 15.12.23, 12:54
                                                    A widzisz? Trzeba było tak od razu rozumować.
                                                    big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 15.12.23, 12:56
                                                    PS. W Twoim przypadku to raczej egal, bo i tak, prędzej czy później powyrzynasz kurnik, więc co za różnica, ile Ci się licznika ponabija?
                                                    Kiedy liczby nie mają znaczenia...
                                                  • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 15.12.23, 13:14
                                                    Wiesz, mnie tam na liczniku nigdy nie zależało - nikt mi za to nie płaci wszak.
                                                    Ale pojawili się inni ludzie co o forum dbali -co ja miałem proponować, jak na gotowaniu się nie znam? To wymyśliłem "dopingowanie ku celu". I działało - aż nie stało się pretekstem do ataku.
                                                    Było - minęło.
                                                    Na Sali każdy tańczy kiedy chce i ile chce. Byle nie deptać innych .)
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 15.12.23, 14:55
                                                    Jakie tam ataki? Ataki to były dawniej, na towarzyskim, oraz we wczesnych czasach Melyny.
                                                    BTW. Ile for już zamknąłeś? Osiągasz górkę i już, a wtedy czas "dorzynania watahy" trzeba zacząć. Szukanie kozłów(kóz) ofiarnych nic w tym przypadku nie zmienia.
                                                    Prowadzący forum ma w razie draki brać maczugę i się napierdalać, a potem ogarniać pobojowisko i ciągnąć dalej. Inaczej w ogóle się nie opłaca zaczynać od nowa. Bo i po jaki grzyb?
                                                  • mr.elliot.jones Re: 192 tysiaki 16.12.23, 06:40
                                                    leziox napisał:

> Prowadzący forum ma w razie draki brać maczugę i się napierdalać,

wolę klawiaturę smile

> a potem ogarniać pobojowisko i ciągnąć dalej.

ogarnięte, przemalowane wraz z powrotem do pierwotnej koncepcji

• ruda.replay Re: 192 tysiaki 15.12.23, 22:50
                                                    Pierwsze weszło gładko suspicious
                                                    najważniejsze, że juz wróciłyśmy smile))

• ruda.replay Re: 192 tysiaki 15.12.23, 22:51
                                                    leziox napisał:

> No i ? Już kawowe narkomanki uporały się z pierwszym wiaderkiem?

no i gdzie mi powyższy post wskoczył
                                                    pod tym miał być wink
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 15.12.23, 23:27
                                                    Drzewko jak to drzewko, niepodlane się chwieje...
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 15.12.23, 23:34
                                                    To ma dwa wyjścia...albo się solidnie ukorzenić, albo pod topór pójdzie wink
                                                    spadnie na Melynę, a ubezpieczenia nie ma...
                                                    wink
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 15.12.23, 23:41
                                                    To trzeba solidnie podlewać.
                                                    big_grin
                                                  • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 16.12.23, 07:48
                                                    A która to ja, bo z tej yyyy... myyygreny nie mogę rozpoznać? 🥺🥺 Nie mów, że mi ktoś warkoczy naplótł 😭😭😭
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 16.12.23, 09:01
                                                    Warkocze!!! Może sobie przypomnę, jak z karuzeli wyskoczę. A miała być tylko do kawy kropla rumu. Akurat!!! To musiał być denaturat. 😉😉
                                                  • im_not_losing_hope Re: 192 tysiaki 16.12.23, 09:27
                                                    https://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201704/1492803133_uh9hg6_600.jpg
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 16.12.23, 11:30
                                                    Bo w takiej drogerii, albo sklepie z chemią, szanowni Państwo, to lepszy wybór i taniej, niż w jakiejś gupiej winiarni.
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 16.12.23, 12:05
                                                    Smak nowy? nie jagodowy? wink
                                                    pewnie różany, patrząc na zakrętkę wink
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 16.12.23, 13:02
                                                    Na zimę to najlepsze coś niezamarzającego Pani kochana...
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 22.12.23, 13:50
                                                    197 z przodu, całkiem ładnie wygląda wink
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 22.12.23, 13:53
                                                    Szybciej, czy wolniej, ale jakoś się toczy do przodu.
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 22.12.23, 14:15
                                                    I niech się toczy. Powoli, a wciąż.
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 12.05.24, 23:41
                                                    Fajerwerki już kupiłeś? suspicious
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 12.05.24, 23:59
                                                    Baterię przeciwlotniczą whisky oczywista.
                                                    Jeden problem mam jednak, gdzie Was tu wszystkich zebrać, abyście mogli to przygotowane wychlać?
                                                  • mala200333 Re: 192 tysiaki 13.05.24, 00:13
                                                    No i czerwone wytrawne wino!🍷
                                                    Gdzie zebrać? Dobre pytanko!
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 13.05.24, 00:19
                                                    Trzeba będzie chyba zrobić taką uroczystość, jak na Sylwestra, czyli online.
                                                    Jako że po dwudziestym maja wyjeżdżam się włóczyć, liczę na to, iż do tej daty sprawa będzie załatwiona i wkroczymy w rok nowej ery.
                                                    big_grin
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 13.05.24, 10:30
                                                    Pędzisz do ciepłej Italii? smile
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 13.05.24, 10:40
                                                    W Italii ma padać, więc zastępczo może Lazurowe Wybrzeże we Francji, jak dobrze pójdzie. Niestety tylko autem, ale coś trzeba robić.
                                                    smile
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 13.05.24, 10:58
                                                    Lato wkrótce, więc nic straconego. Lucek do sąsiadki, kwiatki podlać i w trasę wink
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 13.05.24, 11:06
                                                    Sąsiadka się niestety wyprowadza. Musiałem znaleźć Luckowi inną melynę. Pewnie będzie się nudzić, ale co zrobić, też muszę deczko pojeździć po świecie. A nowe relacje też chętnie pozamieszczałbym już, to tu, to tam.
                                                    big_grin
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 13.05.24, 12:30
                                                    Jakoś przeżyje te parę dni. Bardziej doceni domowe luksusy wink jest zwierz, to trzeba główkować, gdzie znaleźć mu kącik i kogoś, kto michę zapełni. Łap, co się da - rzucim okiem smile
                                                  • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 13.05.24, 12:49
                                                    Uuuu, a może go weźmiecie? Nie potrzebuje wiele, biedulek...

https://i.pinimg.com/736x/af/8f/7b/af8f7bc7fa9510fe0fc2fb77ea4db85f.jpg
                                                  • ruda.replay Re: 192 tysiaki 13.05.24, 13:19
                                                    Cudne ma oczyska smile
                                                  • leziox Re: 192 tysiaki 13.05.24, 13:36
                                                    cambria1.2 napisała:

> Uuuu, a może go weźmiecie? Nie potrzebuje wiele, biedulek...
                                                    >
                                                    > [img]https://i.pinimg.com/736x/af/8f/7b/af8f7bc7fa9510fe0fc2fb77ea4db85f.jpg[/
                                                    > img]
                                                    >

No dawaj, chętnie go wezmę. Będzie się miał Lucyfer z kim napierdzielać. A tak, to tylko żre i tyje.
                                                  • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 13.05.24, 13:38
                                                    No ale to wizerunek Lucka - dziada proszalnego... suspicious
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: 192 tysiaki 13.05.24, 13:35
                                                    leziox napisał:

> Jako że po dwudziestym maja wyjeżdżam się włóczyć, liczę na to, iż do tej daty
                                                    > sprawa będzie załatwiona i wkroczymy w rok nowej ery.

Zostało więc niecałe 270 / 7 = jakieś 40 dziennie. Do roboty!!!
    • cambria1.2 Re: 192 tysiaki 13.05.24, 12:44
      Zerknęłam właśnie, co w temacie dwustu tysięcy naskrobał nasz ulubiony Lulian Tuwim wink I jest, oczywiście, bardzo zresztą w melinowym podejściu do świata smile

Znów to szuranie

Znów to szuranie, bełkotu chór,
      Znów na ulice wylazło z nór
      Dwieście tysięcy, trzysta tysięcy
      Poprzebieranych świątecznych zmór.

Zieje pustynią zeszklały wzrok,
      W otchłań zapada każdy ich krok,
      W ultra-kolorach, w meta ubiorach
      Łażą rozwlekle przez cały rok.

To oni – sprawcy brzuchatych bab,
      Sznycla, gazety, tryumfów, klap,
      Skrótów, paszportów, forsy i sportów,