kruwsko66 24.05.06, 12:51 w nastepnym tygodnu kupuje samochud opla kadeta jest w bardzo dobrym stanie co wy na to Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 24.05.06, 13:02 Zależy ile ma lat i czy nie powypadkowy? Ajeśli to nie tajemnica to ile kosztuje? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 24.05.06, 13:04 taksuwkarz nim jezdzil lat ma 16 a kosztuje 2000 zl i ja nm chce jechac do angli Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 24.05.06, 13:13 Odważny jesteś.A na mechanice sie znasz?Uważam,ze bedzie wymagał sporo napraw i nakładów.Gdybyś miał za wszystko płacic to zbankrutujesz. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 24.05.06, 13:46 top jest akurat dobry samochud a z robertem sie umuwilem w berlinie jak bede jechal do angli to bedzie mnie pilotowal Odpowiedz Link
kicior99 Re: kupuje samocgud chura 25.05.06, 10:12 wlasnie o to jest cala klotnia. ja chcialem go pilotowac od Dover Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 25.05.06, 10:25 Odważ sie wsiąść w samolot i leciec do Berlina.Z Londynu to chyba nie tak drogo.A swoją droga odważny chlopak skoro ledwo po zrobieniu prawka i starym samochodem na ten wyjazd sie decyduje.Nas by na to nie było stać. Odpowiedz Link
kicior99 Re: kupuje samocgud chura 25.05.06, 10:30 wlasnie... Troche szaleje. Uwazam ze trasa jest nie dla poczatkujacego kierowcy. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 25.05.06, 12:50 dziekuje mikan za wsparcie moim zdaniem tras jest brdzo dobra zeby sie nuczyc jedzic bo przedemna 2000km Odpowiedz Link
pluskat Re: kupuje samocgud chura 25.05.06, 22:30 Odwazny z Ciebie chlop, dam Ci tylko jedna rade: POWOLI. Wolniej jedziesz, dalej dojedziesz. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 26.05.06, 06:44 witam cie pluskat kope lat no bede powoli jechal poniewazjak bede lecial wiecej jak 100wą to wiecej spali a pozatym niejestem doswiadczony Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 26.05.06, 09:04 100 wka to też za duża predkośc.80 -90 to najekonomiczniejsza i staraj sie jak juz nabędziesz to "cudo" tak jezdzić.I to o trasie myślę.Reszta zgodnie z zasadami.I pamiętaj przestroge Pluskat. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 26.05.06, 10:43 no stuwka to jest powoli niemal jak slimak w niemczech Odpowiedz Link
zenta1 Re: kupuje samocgud chura 31.05.06, 21:46 ...kupować samochód od taksówkarza ? No, to musi być nieźle zajechany :) Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 01.06.06, 04:33 otusz nieprawda bo on na tym samochodzie musi pracowac i wiem ze jest zadbany i ze nim ze 4 lata pojeżdże a kupie jakies padlo z komisu to mi sie rozleci po 5 km Odpowiedz Link
zenta1 Re: kupuje samocgud chura 02.06.06, 23:47 ...mam w rodzinie taksówkarza i wiem dobrze jak oni mocno eksploatują swoje dryndy. Są też (taksówkarze) mistrzami w sprzedawaniu swoich gruchotów. Inna rzecz, że kupowanie w autokomisie to to samo co loteryjna gra. Jeśli masz kupować samochód, to zawsze z kimś, kto na tym się zna. Poszukaj kogoś, kto doradzi ci. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 03.06.06, 09:07 ja mam kolege ktury ze mna pojedzie ale on chwilowa niema czsu bo ma dzieciaka chorego ale ja jestem w takim stnie teraz sami zreszta wiecie ze nich sie ziemia pali i wali to chce byc u niej najchetniej bym kupil teraz i jusz jechal sami chyba rozumiecie . Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 03.06.06, 09:42 Rozumiemy.Zostałeś ustrzelony strzałą amora. Odpowiedz Link
pluskat Re: kupuje samocgud chura 03.06.06, 11:58 na to wyglada :) fajnie, ze tyle sie dzieje w Twoim zyciu. Odpowiedz Link
kicior99 Re: kupuje samocgud chura 03.06.06, 15:17 a ja jakos od wielu lat nie moge sie zakochac. Chemia? Uczulenie? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 03.06.06, 18:29 mikan masz świętą racie zostalismy ustrzeleni strzałą amora Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 04.06.06, 12:58 Jutro jade kupic samochud do komisu do Zlotowa z tym znajomym i mam caly dzien zapiepszony bo potem przerejrstrowac go to jest caly dzien a dobre 3 godzinyw urzedzie spedze Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 04.06.06, 13:04 jutro mam caly dzien zarabany pierw jade kupic OPLA KADETA LESKE naprawde duzy gabaryty ma wielke a potem musze go zarejerstrowac to okolo 3 godzin w samym urzedzie zejdzie bo tam sa takie kolejki jak z tad do warszawy i jak bedzie pogoda i mloda godzina to jade do andzeli a jak nie to we wtorek jeszcze zalezy jak bede jezdził ale mam nadzieje ze w pozadku bo jak nie to jeden caly dzionek pojezdze po pile i okolicach i wtedy pojade do niej zobaczymy na ile ja planuje na miesac a moze wruce wczesniej zobaczymy jak sprawy sie potocza ale bedziecie na biezaca mam nadzieje ze jakas kafejka jest tam ROBERT ty byles w skierniewicach Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 04.06.06, 19:05 Zmieniłes widzę plan zakupu samochodu.To już od taksówkarza nie kupujesz? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 04.06.06, 20:57 ten taksuwkarz chcial go sprzedac ale niesprzedal bo jego syn chcial nim jezdzic ale to nic jutro za te same pieniadze ide kupic wiekszy Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 04.06.06, 21:49 A na co Ci wielki samochód?Nie lepiej jakiś średniej klasy.Pomyśl ,ze eksploatacja samochodu też kosztuje. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 06:43 ale musze miec dluzy samochud na wyjazd na anglie dlatego ale akurat ja kupuje dizla ktury duzo niepali ale ma dluze gabaryty Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:15 ...nawet bardzo.Jednak odwagi Michałowi nie brakuje.Ja tam boję się wsiadac do swojego 10 letniego samochodu. Odpowiedz Link
kicior99 Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:23 odwagi? To brawura a nawet szalenstwo. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:26 Nie chciałam go na dobre straszyć.Młodość swe humory ma ... Odpowiedz Link
kicior99 Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:33 Ja nie owijam w bawelne i mowie mu prosto z mostu. Wiesz co on chcial zrobic? Dzien po kupieniu samochodu jechac do Skierniewic. na szczescie i jej i mnie udolo mu sie wybic ten pomysl z glowy. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:40 I dobrze zrobiliście .Niech najpierw pojezdzi Po Pile i oswoi sie tu na własnych śmieciach z samochodem. Odpowiedz Link
kicior99 Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:44 to samo mowie. Brawura i nieodpowiedzialnosc jeszcze nikomu nie wyszly na zdrowie. To rowniez egoistyczne myslenie, bo on nie mysli, ze jak sie jemu cos stanie, to cierpiec beda glownie najblizsi. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:51 Oczywiście,zawsze tak jest.Moze jak to poczyta to weżmie na wstrzymanie i nas posłucha.Ostrożności i przewidywań nigdy za wiele.Dodać trzeba jeszcze rozsądek,którego młodym przeważnie brakuje.Do wszystkiego trzeba dorosnąć,albo skądś to wynieść. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 20:16 tylko ze ona powwiedziala mi ze nieprzyjedzie puzniej Odpowiedz Link