Dodaj do ulubionych

kupuje samocgud chura

24.05.06, 12:51
w nastepnym tygodnu kupuje samochud opla kadeta jest w bardzo dobrym stanie
co wy na to
Obserwuj wątek
    • mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 24.05.06, 13:02
      Zależy ile ma lat i czy nie powypadkowy? Ajeśli to nie tajemnica to ile
      kosztuje?
      • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 24.05.06, 13:04
        taksuwkarz nim jezdzil lat ma 16 a kosztuje 2000 zl i ja nm chce jechac do angli
        • mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 24.05.06, 13:13
          Odważny jesteś.A na mechanice sie znasz?Uważam,ze bedzie wymagał sporo napraw i
          nakładów.Gdybyś miał za wszystko płacic to zbankrutujesz.
          • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 24.05.06, 13:46
            top jest akurat dobry samochud a z robertem sie umuwilem w berlinie jak bede
            jechal do angli to bedzie mnie pilotowal
            • kicior99 Re: kupuje samocgud chura 25.05.06, 10:12
              wlasnie o to jest cala klotnia. ja chcialem go pilotowac od Dover
              • mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 25.05.06, 10:25
                Odważ sie wsiąść w samolot i leciec do Berlina.Z Londynu to chyba nie tak
                drogo.A swoją droga odważny chlopak skoro ledwo po zrobieniu prawka i starym
                samochodem na ten wyjazd sie decyduje.Nas by na to nie było stać.
                • kicior99 Re: kupuje samocgud chura 25.05.06, 10:30
                  wlasnie... Troche szaleje. Uwazam ze trasa jest nie dla poczatkujacego kierowcy.
                  • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 25.05.06, 12:50
                    dziekuje mikan za wsparcie moim zdaniem tras jest brdzo dobra zeby sie nuczyc
                    jedzic bo przedemna 2000km
                    • pluskat Re: kupuje samocgud chura 25.05.06, 22:30
                      Odwazny z Ciebie chlop, dam Ci tylko jedna rade: POWOLI.
                      Wolniej jedziesz, dalej dojedziesz.
                      • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 26.05.06, 06:44
                        witam cie pluskat kope lat no bede powoli jechal poniewazjak bede lecial wiecej
                        jak 100wą to wiecej spali a pozatym niejestem doswiadczony
                        • mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 26.05.06, 09:04
                          100 wka to też za duża predkośc.80 -90 to najekonomiczniejsza i staraj sie jak
                          juz nabędziesz to "cudo" tak jezdzić.I to o trasie myślę.Reszta zgodnie z
                          zasadami.I pamiętaj przestroge Pluskat.
                          • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 26.05.06, 10:43
                            no stuwka to jest powoli niemal jak slimak w niemczech
    • zenta1 Re: kupuje samocgud chura 31.05.06, 21:46
      ...kupować samochód od taksówkarza ? No, to musi być nieźle zajechany :)
      • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 01.06.06, 04:33
        otusz nieprawda bo on na tym samochodzie musi pracowac i wiem ze jest zadbany i
        ze nim ze 4 lata pojeżdże a kupie jakies padlo z komisu to mi sie rozleci po 5
        km
        • zenta1 Re: kupuje samocgud chura 02.06.06, 23:47
          ...mam w rodzinie taksówkarza i wiem dobrze jak oni mocno eksploatują swoje
          dryndy. Są też (taksówkarze) mistrzami w sprzedawaniu swoich gruchotów. Inna
          rzecz, że kupowanie w autokomisie to to samo co loteryjna gra. Jeśli masz
          kupować samochód, to zawsze z kimś, kto na tym się zna. Poszukaj kogoś, kto
          doradzi ci.
          • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 03.06.06, 09:07
            ja mam kolege ktury ze mna pojedzie ale on chwilowa niema czsu bo ma dzieciaka
            chorego ale ja jestem w takim stnie teraz sami zreszta wiecie ze nich sie
            ziemia pali i wali to chce byc u niej najchetniej bym kupil teraz i jusz jechal
            sami chyba rozumiecie .
            • mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 03.06.06, 09:42
              Rozumiemy.Zostałeś ustrzelony strzałą amora.
              • pluskat Re: kupuje samocgud chura 03.06.06, 11:58
                na to wyglada :)
                fajnie, ze tyle sie dzieje w Twoim zyciu.
                • kicior99 Re: kupuje samocgud chura 03.06.06, 15:17
                  a ja jakos od wielu lat nie moge sie zakochac. Chemia? Uczulenie?
              • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 03.06.06, 18:29
                mikan masz świętą racie zostalismy ustrzeleni strzałą amora
                • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 04.06.06, 12:58
                  Jutro jade kupic samochud do komisu do Zlotowa z tym znajomym i mam caly dzien
                  zapiepszony bo potem przerejrstrowac go to jest caly dzien a dobre 3 godzinyw
                  urzedzie spedze
                • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 04.06.06, 13:04
                  jutro mam caly dzien zarabany pierw jade kupic OPLA KADETA LESKE naprawde duzy
                  gabaryty ma wielke a potem musze go zarejerstrowac to okolo 3 godzin w samym
                  urzedzie zejdzie bo tam sa takie kolejki jak z tad do warszawy i jak bedzie
                  pogoda i mloda godzina to jade do andzeli a jak nie to we wtorek jeszcze zalezy
                  jak bede jezdził ale mam nadzieje ze w pozadku bo jak nie to jeden caly dzionek
                  pojezdze po pile i okolicach i wtedy pojade do niej zobaczymy na ile ja planuje
                  na miesac a moze wruce wczesniej zobaczymy jak sprawy sie potocza ale bedziecie
                  na biezaca mam nadzieje ze jakas kafejka jest tam ROBERT ty byles w
                  skierniewicach
                  • mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 04.06.06, 19:05
                    Zmieniłes widzę plan zakupu samochodu.To już od taksówkarza nie kupujesz?
                    • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 04.06.06, 20:57
                      ten taksuwkarz chcial go sprzedac ale niesprzedal bo jego syn chcial nim
                      jezdzic ale to nic jutro za te same pieniadze ide kupic wiekszy
                      • mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 04.06.06, 21:49
                        A na co Ci wielki samochód?Nie lepiej jakiś średniej klasy.Pomyśl ,ze
                        eksploatacja samochodu też kosztuje.
                        • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 06:43
                          ale musze miec dluzy samochud na wyjazd na anglie dlatego ale akurat ja kupuje
                          dizla ktury duzo niepali ale ma dluze gabaryty
                          • kicior99 Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 11:58
                            no ciekawe...
                            • mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:15
                              ...nawet bardzo.Jednak odwagi Michałowi nie brakuje.Ja tam boję się wsiadac do
                              swojego 10 letniego samochodu.
                              • kicior99 Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:23
                                odwagi? To brawura a nawet szalenstwo.
                                • mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:26
                                  Nie chciałam go na dobre straszyć.Młodość swe humory ma ...
                                  • kicior99 Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:33
                                    Ja nie owijam w bawelne i mowie mu prosto z mostu. Wiesz co on chcial zrobic?
                                    Dzien po kupieniu samochodu jechac do Skierniewic. na szczescie i jej i mnie
                                    udolo mu sie wybic ten pomysl z glowy.
                                    • mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:40
                                      I dobrze zrobiliście .Niech najpierw pojezdzi Po Pile i oswoi sie tu na
                                      własnych śmieciach z samochodem.
                                      • kicior99 Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:44
                                        to samo mowie. Brawura i nieodpowiedzialnosc jeszcze nikomu nie wyszly na
                                        zdrowie. To rowniez egoistyczne myslenie, bo on nie mysli, ze jak sie jemu cos
                                        stanie, to cierpiec beda glownie najblizsi.
                                        • mi.ka.n Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 12:51
                                          Oczywiście,zawsze tak jest.Moze jak to poczyta to weżmie na wstrzymanie i nas
                                          posłucha.Ostrożności i przewidywań nigdy za wiele.Dodać trzeba jeszcze
                                          rozsądek,którego młodym przeważnie brakuje.Do wszystkiego trzeba dorosnąć,albo
                                          skądś to wynieść.
                                    • kruwsko66 Re: kupuje samocgud chura 05.06.06, 20:16
                                      tylko ze ona powwiedziala mi ze nieprzyjedzie puzniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka