kochamzapachfrezji 23.10.23, 06:20 Witam gospodarza i jego gości życząc dużo zdrowia i pogody ducha na cały dzionek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 11:05 Aha, niemniej nie mam czasu na wyszukiwanie takich rzeczy. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 11:50 malo.co.nie napisała: > A kawa i migotki gdzie? Nie pomyliły Ci się nicki? Od migotek to jest inna forumka. W sumie nawet 2 - ale ta druga to w ramach kpiny tylko Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:02 To ja mogę być Buka. Nie musisz mi wierzyć - ale frezja jest kimś innym. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 06:52 Pozdrawiam ze szkoły w ten deszczowy poranek życząc pogodnego dzionka. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 07:05 Dzień dobry, zajęcia z religii na pierwszych lekcjach, czy bardziej światły przedmiot? Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 09:18 Nie wiesz, gdzie pracuje i czego uczę? Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 10:49 Nie! W swoim CV napisałaś tylko, że uczysz, albo czegoś nie doczytałem. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 10:54 Poza tym wiesz, że kłamstwo ma krótkie nogi. Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Dzień dobry 25.10.23, 10:52 Dla Frezji Mam nadzieję, że się spodoba. Mirek Czyżykiewicz - Wieniczka [;Official Music Video]; Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Dzień dobry 25.10.23, 11:06 Witaaamyyy Lepszy niż nieznośna lekkość bytu Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 11:50 I choć ciężka to praca, to słodka przyjemność… Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 25.10.23, 11:57 Z zaufanego źródła wiem, że świstak owszem siedzi - ale nie zawija. Bo to jego zawinęli za defraudację papierków. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 12:00 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Z zaufanego źródła wiem, że świstak owszem siedzi - ale nie zawija. > Bo to jego zawinęli za defraudację papierków. A to jednemu psu, sorki świstakowi Pikuś 😉 Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 27.10.23, 08:38 Pozdrawiam ze szkoły forumowe Janioly Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 27.10.23, 10:32 Nie wiem kogo masz na myśli, ale niech im się wiedzie. Ja pozdrawiam wszystkich pozostałych, moc nich będzie z Wami…😉 Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 11:01 No chciałabym, ale jedno ucho mam klapnięte Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:01 A ja lubię migotki i wcale się tego niw wstydzę .Dzień doby państwu Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:10 La danse des canards - J.J. Lionel / Live dans Les Années Bonheur Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:12 Kocham zapach frezji, to nie jest forumowiczka która lubi gify. Pomyliłaś ją zemną ,to ja witam ludzi kolorowymi obrazkami .Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:17 Nie powiedziałam, Halusiu, że nie lubię, tylko tyle, że nie mam na to czasu. Nie pisz za mnie, potrafię się wypowiedzieć sama za siebie, pozdrawiam. Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:30 malo.co.nie napisała: > Ok, teraz już jasne OK, teraz juz zasne Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:22 Mój post ,jest wyjaśniający ,piszę za siebie i biorę odpowiedzialność za swoje słowa ,proszę mnie nie pouczać .Również pozdrawiam Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:25 super.halusia napisała: > Mój post ,jest wyjaśniający ,piszę za siebie i biorę odpowiedzialność za swoje > słowa ,proszę mnie nie pouczać .Również pozdrawiam To była odpowiedź do Danusi. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:21 Halusiu, mam Danka na imię. Możecie się zwracasz do mnie po imieniu. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:29 Wiemy, wiemy też że prezentowałaś się pod różnymi imionami. Ale JA nie mam o to pretensji - sam tak robiłem przed "zbiorkiem literek". Bo niby ludzie chcą być anonimowi na forum, ale jednak czują jakąś potrzebą zwracania się do kogoś "po imieniu". Chyba nawet o tym kiedyś rozmawialiśmy. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:39 Otóż to, a tutaj taka grafomania w Twoim nicku 😉 Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 13:00 No co ty? To przecież prawie Alfa i Omega! Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 13:11 Widzę, że pani Halina dziś w wysokiej formie! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 13:13 Akurat Halusia można z przesadą powiedzieć - jest 24/7. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 13:25 Komisja Europejska KE [czytaj: ka-E] skrót od: Komisja Europejska - jedna z głównych instytucji Unii Europejskiej (skrót czytany także jako całe, odmienne wyrażenie) z netu Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 14:07 Niestety, niektórzy nie chcą powiedzieć nawet swojego imienia. Trudno. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 14:22 A co jeśli ktoś ma takie imię, że zwłaszcza w połączeniu z nazwiskiem są na świecie tylko 3 osoby (przynajmniej wg googla ?) Samo imię też jest niezbyt popularne "w tym kraju". Miałem już kiedyś forumowych preśladowców (nie po imieniu) - nawet ktoś INNY (nie prześladowca) po innych informacjach mnie znalazł w realu. Bogu dzięki, że potraktował to tylko jako intelektualne wyzwanie i żadnej krzywdy mi nie zrobił. Po co mi to? Jak ktoś odczuwa potrzebę "po imieniu" to może być A(s)daś, może byś dowolne inne. Czy ja Ciebie kiedykolwiek pytałem o imię? Obecnie jesteś dla mnie frezją, a jak zmienisz to będę się inaczej zwracał. I tyle. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:03 Możesz w ogóle ze mną nie rozmawiać. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:14 I nie pisz do mnie na analogowym, bo ja już tego nie widzę; a tylko niepotrzebnie wątek mi wyskakuje na liście ostatnio uaktualnionych. Rób sobie co chcesz u siebie, to twoje podwórko i twoje zasady - tylko zastanów się, że jak prosisz kogoś o pomoc - i to nie tylko mnie - to warto takich ludzi szanować. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:20 to było do halusi z Tobą lubię rozmawiać, bo masz wiele do powiedzenia. W sumie kiedyś zazgrzytało między nami o pewien kontrowersyjny teledysk na wiśle (wtedy to jeszcze chyba był kinoteatr), który taki właśnie miał być w zamierzeniu twórców. Ale co było a nie jest - nie pisze się w rejestr. A już do końca życia będe pamiętał pewien usunięty przez zawodowych pod-wątek, w którym okazałaś mi współczucie mimo prowokacji sama wiesz kogo. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:28 kochamzapachfrezji napisała: > Halusiu, czy ja piszę u Ciebie? Jak jeszcze przed chwilą byłem modem na analogowym to Ciebie w ogóle nie było wśród uczestników. kontekst: forum.gazeta.pl/forum/w,276296,176837882,176837882,Komunikat_specjalny_numer_ilestam.html Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:36 No piszta, piszta. przynioslem sobie Popcorn i sledze dyskusje z wielkim zainteresowaniem 😃👍. I tez siemanko, Frezjowata, tudziez inne Muminki i Migotki.😁 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:39 Ale z halusią to już kontakty skończyłem, a jak ruszysz ogólna wyszukiwarką forum, to zobaczysz, że frezja jest ogólnie jest ok - i nie przypadkiem dopisywała się rzy rosyjskiej muzie. Odpowiedz Link
camella Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:50 A to niespodzianka przy pindzialku,tyle czytania 😁 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:54 Przecie pisałem na wiśle chyba w odpowiedzi do a74 gdzieś - po tej aferze banowej coś BARDZO złego się dzieje na WIELU forach. Zupełnie jakby ktoś zacierał pazury za ekranem... Ale cóż - bawmy się na pohybel kretynom. Odpowiedz Link
camella Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:56 No czytałam,nie nadążam odpisywać 😁zajrzę wieczorkiem😁 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:21 camella napisała: > No czytałam,nie nadążam odpisywać 😁zajrzę wieczorkiem😁 Prawdę powiedziawszy ja już mam powyżej uszy tych napedralanek. Chyba zaraz założe odpowiedni wątek na wiśle; bo nie o to chodzi w mojej obecności na forach. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:58 Wiele spraw pozałatwiałem w tym czasie i dalej nic nie wiem, a czytania…😏 Odpowiedz Link
camella Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:00 Nie tak prędko się dowiesz jak to sprawy zadawnione Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:07 Ja tu juz ponad 20 lat tkwie i Nadal nic nie wiem.😁 Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:09 U mnie bardzo dużo wątków usuwane było ,musiałam co nieco zmienić Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:13 st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:58 Wiele spraw pozałatwiałem w tym czasie i dalej nic nie wiem, a czytania… Jeżeli masz ochotę ,to warto wrócić .Przekonałam się, że nie warto ufać ,co niektórym osobą Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:20 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Ale z halusią to już kontakty skończyłem, a jak ruszysz ogólna wyszukiwarką for > um, to zobaczysz, że frezja jest ogólnie jest ok - i nie przypadkiem dopisywała > się rzy rosyjskiej muzie. Też wyleciałeś z hukiem jak inni, czy może…? 😉 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:23 Sam odszedłem, a Ty kim jesteś obecny na forach od bodajże 2 dni? Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:06 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Sam odszedłem, a Ty kim jesteś obecny na forach od bodajże 2 dni Czyżbyś podzielał inteligencję halusi? 😉 Ja o Tobie mam inne zdanie… Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:10 st_anlej_fox napisał: > asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > > > Sam odszedłem, a Ty kim jesteś obecny na forach od bodajże 2 dni > > Czyżbyś podzielał inteligencję halusi? 😉 > Ja o Tobie mam inne zdanie… Masz o mnie zdanie. Czyli się znamy. Rozumiem, że nie na forum publicznym ale daj mi znać na mailu, że to ty. Skoro mnie znasz, to wiesz, że na publiczne to nie wypłynie. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:55 Nie wiem, co się dzieje, Halusia mnie dziś dodała ( nie wiem, o której) do swojego forum, nie prosiłam o to. Na razie nie zdążyłam dziś nic tam przeczytać, a tym bardziej napisać. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:11 kochamzapachfrezji napisała: > Nie wiem, co się dzieje, Halusia mnie dziś dodała ( nie wiem, o której) do swoj > ego forum, nie prosiłam o to. Na razie nie zdążyłam dziś nic tam przeczytać, a > tym bardziej napisać. A to przepraszam, musiało być już po moim odejściu. Strasznie dzisiaj wiele rzeczy sie dzieje... Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:20 kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:21 Halusiu, czy ja piszę u Ciebie? Tak Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:55 Nazwałeś mnie głupem, jestem osobą starszą i dlaczego mnie poniżasz .Na wielu rzeczach się ,nie znam i nikogo nie wyzywam, każdego szanuję. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:01 Serio, Halusiu, tak Cię Asd nazwał? Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:03 Niemniej nie powinnaś tu skarżyć na niego. Macie chyba prywatne kontakty, powinnaś go " opirzyć" Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:11 kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:01 Serio, Halusiu, tak Cię Asd nazwał? Ja jestem Babcią dorosłych wnucząt, i nie życzę sobie wyzwisk, bo nikomu krzywdy nie zrobiłam. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:07 Halusiu, dzięki, że mnie dodałaś, ale nie po drodze mi z "panna.nasturcja, nie mogę u Ciebie pisać, nie dodawaj mnie, ja zrezygnowałam z Twojego forum. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:25 kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:07 Halusiu, dzięki, że mnie dodałaś, ale nie po drodze mi z "panna.nasturcja, nie mogę u Ciebie pisać, nie dodawaj mnie, ja zrezygnowałam z Twojego forum. Szkoda bardzo,pozdrawiam Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:27 kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:07 Halusiu, dzięki, że mnie dodałaś, ale nie po drodze mi z "panna.nasturcja, nie mogę u Ciebie pisać, nie dodawaj mnie, ja zrezygnowałam z Twojego forum. Możesz już pisać,czekam Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Dzień dobry 29.10.23, 21:42 kochamzapachfrezji napisała: > Halusiu, dzięki, że mnie dodałaś, ale nie po drodze mi z "panna.nasturcja, nie > mogę u Ciebie pisać, nie dodawaj mnie, ja zrezygnowałam z Twojego forum. Ja rozumiem, że można nie chcieć ze mną gadać, bo zasadniczo wzajemnie, ale żeby kazać komuś usuwać ludzi z forum, bo inaczej się tam nie będzie pisac to jest jednak chorobliwy przerost ego. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:14 kochamzapachfrezji napisała: > Serio, Halusiu, tak Cię Asd nazwał? Odpowiedziałem halusi poniżej. Nie miałem nic złośliwego na myśli - dla mnie to bardzo pospolite określenie na pewne sytuacje. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:13 super.halusia napisała: > Nazwałeś mnie głupem, jestem osobą starszą i dlaczego mnie poniżasz .Na wielu > rzeczach się ,nie znam i nikogo nie wyzywam, każdego szanuję. > Napisałem też, że jest to popularne powiedzenie, które można zamienić na "nie udawaj Greka". Bo udawałaś wtedy, udawałaś od lat i pewnie nadal to będziesz robić. Mieliśmy umowe o pomocy w kwestiach administracyjnych i o nic więcej. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:16 a74-7 napisał: > Stasiu jakis .... tylko nie mylmy ze stasiem z pięćdziesiolatków i nie tylko... Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:25 Do asd ,wpuść mnie na forum, bo też chcę wydać komunikat Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:34 Ok, tylko poczekaj jakiś czas, aż serwery gazety zrozumieją co właśnie zrobiłem. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:00 Zwykłe "dzień dobry" z rana potrafi zrobić tyle zamieszania. Nie miałam złych intencji zakładając ten wątek. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:04 kochamzapachfrezji napisała: > Zwykłe "dzień dobry" z rana potrafi zrobić tyle zamieszania. Nie miałam złych i > ntencji zakładając ten wątek. No nie denerwuj się. Przecież już się wyjaśniło, że zostałaś pomylona z inną forumką. Spokój, długie ruchy - i do przodu Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:32 Jak zwykle meritum sprawy w zaroślach…a dyskusja o d*pie Maryni, z całym szacunkiem o jej atrybutach 😉 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:37 st_anlej_fox napisał: > Jak zwykle meritum sprawy w zaroślach Godziny minęły a maila od odpowiedniej osoby-ciebie nie mam. Czyli mnie nie znasz a tylko strzelasz na oślep. Ale to już niech szef tego forum decyduje. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:56 Mylisz się, znam Was wszystkich doskonale, ja wszystko mogę 😉 ale nic nie muszę, wyciągnąłem wnioski z zaistniałych sytuacji by nie popełniać w przyszłości błędów…moja odpowiedź 🙂 Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 23.10.23, 20:14 Skoro komuś zależy na tym, aby nikt nie poznał jego dawnego nicka(nicków), to znaczy, że ma coś do ukrycia. Przy tym zapewne nie chce ciągle wylatywać z kolejnych for, więc na początku się przyczaja, grzeczny jest. Potem wychodzi z niego jego prawdziwa natura, jako że człowiek nie jest ciągle w stanie udawać kogoś innego, niż jest w rzeczywistości. Styl pisania też nie tak łatwo zmienić. To oczywiście tylko teoria, nie odnosząca się do nikogo konkretnego. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 22:14 www.youtube.com/watch?v=24nQpEQyZ94 Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 24.10.23, 08:20 Miłego i udanego dnia życzę wszystkim i by nie zanudzić znikam, towarzystwo samo musi się wybudzić 😉 Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 24.10.23, 10:42 Tak, tutaj wstaje sie nieco pozniej. I rowniez milego dnia. Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Dzień dobry 24.10.23, 12:59 Gorzej, że wczoraj już wszystko zostało powiedziane. Na dziś zerowy zasób słów... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 24.10.23, 13:05 No proszę, można jednak zrobić zapętlenie tak, żeby prawie nie było widać miejsca sklejki. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 24.10.23, 14:13 No, to najlepiej podbija liczniki. Tylko jakby nie bardzo po to jestem na forach. Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 24.10.23, 16:09 Tak,jakby kto Nas pytal, czy chcemy awanturkie,czy tez nie... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 24.10.23, 16:16 Ale mnie nie musi pytać. Ja mam zamknięte, to wpuszczam tylko towarzystwo w krawacie. Choć jak widać głównie o takich sprawach ludzie dyskutują. Ja się "wysilam", zakładam nowe wątasy, czasem ktoś odpowie. Ale normalna zabawa zaczyna się dopiero, gdy wielu ludzi pisze - w tym i zwłaszcza - do siebie nawzajem. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 24.10.23, 16:26 Hmm…każdy pragnie elitą się otaczać, ale fora zamknięte to taki ekshibicjonizm z pozytywnymi, wybiórczymi komentarzami 😉 Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 24.10.23, 17:51 No hej, a Ty na wisełkę zajrzysz? Bo już z miesiąc temu Cię dodałem, a ani widu ani słychu Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 24.10.23, 22:44 mala200333 napisała: > Dobrego Dzionka! > A nawet i dobrego wieczorka, Pani Nieduża. Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 24.10.23, 22:43 st_anlej_fox napisał: > Hmm…każdy pragnie elitą się otaczać, ale fora zamknięte to taki ekshibicjonizm > z pozytywnymi, wybiórczymi komentarzami 😉 Hehehe, celnie Pan strzelasz, celnie. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 25.10.23, 12:17 Ale mnie nie musi pytać. Ja mam zamknięte, to wpuszczam tylko towarzystwo w krawacie. Ja wpuściłam,i tego BARDZO żałuję Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 25.10.23, 12:35 Teraz rozumiem, dlaczego Halusia wywalila mnie kiedys z jej Forum. Po prostu nie mialem Krawatu. I wszystko jasne.😅 Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 25.10.23, 12:47 Nie bylo. Za to buty na szpilkach nr.46 ,pejcz i gustowny mundur esesmana. Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:00 No to, proszę pana, mogło wywołać konsternacje i zaćmienie. Czy tam zaćmę... Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:07 Jak zwał tak zwał, do wszystkiego trzeba dorosnąć 😉 Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:17 Wysłałam Ci zaproszenie na moje forum, bo nie wiem, czy będę mogła tu pisać. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:28 To zbyt skomplikowane, aby to wytłumaczyć jednym zdaniem. Na razie mogę tu pisać. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:30 Być może jest tu człowiek, który mnie prześladuje. Tylko tyle mogę powiedzieć. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:49 Tylko zapytałem bo niesie się wieść, że lubisz robić zadymy, a to wygląda na szukanie zaczepki…😉 Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:55 Kończę z Tobą rozmowę. Nie chcę rozwalać forum Lezioka. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 14:00 Jedno więcej, jedno mniej, jaka to różnica? Myślę, że Gospodarz nie dopuści do tego i ubiegnie Twoje zapędy 😉 Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 25.10.23, 14:20 Rozwalic Melyne to sie jak do teraz, nawet najwiekszym forumowym menelom nie udalo, a co dopiero kwiatuszkom albo kurkom czy kotkom...Jakos spokojny jestem o te wirtualne mury. I Sam decyduje o tym kto tutaj pisze. Podszeptom nie ulegam, Mam wbrew pozorom raczej trzezwy umysl. A swoje mysli moze tutaj kazdy wyrazac, byle nie obrazac innych - czyli- chcecie sie wyzywac, to nie tutaj, tylko na wlasnym podworku. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 26.10.23, 15:42 leziox Re: Dzień dobry 25.10.23, 12:35 Teraz rozumiem, dlaczego Halusia wywalila mnie kiedys z jej Forum. Po prostu nie mialem Krawatu. I wszystko jasne.😅 Już masz krawat Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 26.10.23, 17:52 Nie mam krawatu, nie używam, nawet kiedy idę na randkie. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 19:27 Są tu grzybiarze? Pojawiły się rydze, właśnie zjadłam jajecznicę na rydzach, miłego wieczoru. Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Dzień dobry 25.10.23, 19:49 Są wielbiciele grzybów 😉 Nooo, lepszy rydz niż nic! Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 25.10.23, 20:16 Gdy znajdziesz grzybek trujący Do zupki go podrzuć niechcący A wtedy amator grzybka Niechący wyciągnie kopytka... Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 25.10.23, 20:17 kochamzapachfrezji napisała: > Są tu grzybiarze? Pojawiły się rydze, właśnie zjadłam jajecznicę na rydzach, mi > łego wieczoru. Rydze najlepsze są upieczone na blasze. Ale kto teraz ma jeszcze taką kuchenkę/Westfalkę w domu? Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 26.10.23, 08:38 Mam taki piec, dostałam w spadku. Mamusia ma do tej pory kuchenny piec kaflowy. Piekliśmy na blasze pieczarki Odpowiedz Link
super.halusia Re: Dzień dobry 26.10.23, 11:02 Też smażyłam na Westfalce ,pyszne te rydze były Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 27.10.23, 12:05 Zaczęło się od pozdrowień. Przewalczono się przez migotki i kawę. Zrobiono maupią minkę, zahaczono o szkołę i uskuteczniono parę wycieczek. Personalnych. Zagrano, pozawijano w te papierki i coś zdefraudowano. Halusia dorzuciła pięć tysięcy nikomu niepotrzebnych, za to zużywających miejsce na forum obrazków, których nawet nie chce się wycinać, tyle tego jest. Trącono KE, wspomiano o głupach, wnuczkach oraz zwierzętach. Wpuszczano i wypuszczano z rozmaitych for, tudzież tłumaczono niepopularne decyzje n/t przydatności tzw. bana w życiu publicznym i ososbistym. Na razie stanęło na etapie grzybków / także trujących/ oraz pieców. Jak widać, wątek ten ma spore szanse zamienić się w powieść o trudnym i nędznym życiu forumowicza w czasach zarazy i pleśni (intelektualnej oczywiście). Czekamy z utęsknieniem na więcej. Z melynowym pozdrowieniem " chlup po jednym" Komitet Gotowania Bimbru (KGB) Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Dzień dobry 27.10.23, 12:12 Sama prawda, jawohl! A takie pozdrowionka z dzbana były? Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 27.10.23, 12:36 NIe, takich pozdrowionek jeszcze nie było. Takie jakieś dosyć dramatyczne. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 28.10.23, 07:44 Witam wszystkich serdecznie i życzę spokojnej soboty. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 27.10.23, 12:25 Jeszcze krawaty się dołączyły. A licznik bije, bo od tego jest. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 28.10.23, 08:33 Witam brać forumową, niech dzień mija Wam w miłej atmosferze, na luziku, prawdziwie weekendowo 😉 Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 28.10.23, 10:31 Dzień doberek, również życzę miłego dnia i ogólnie szczęścia w życiu osobistym. Nie wydawajcie za dużo na zakupy... Oszczędzajcie benzynę i prund. Nie starajcie się przepić esperalu, bo to szkodzi. Niech żyje...(Tu wstawić dowolne życzenia dla...) Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 28.10.23, 12:01 …benzyna jak było do przewidzenia szybuje ostro w górę, a prąd w przyszłym roku zauroczy, aż będziemy ze zdziwienia przecierać oczy 😏 Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 28.10.23, 13:00 W Rzeszy samej za prundek krzyczą minimum 39 centów za 1 KwH. W zeszłym roku było jeszcze 22 centy. To co się dziwić że w ojczyźnie naszej i kochanej też ceny zwyżkują, kiedy kupujemy prundek od sąsiadów. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 28.10.23, 16:21 Mnie to nie dziwi, tylko razi prymitywizm rządzących. By wygrać wybory mamili ciemny lud osłonami, nie lepiej stopniowo było podnosić i przyzwyczajać do nieuniknionego? Niż „cuda” na patyku, a życie i tak wszystko zweryfikuje! Odpowiedz Link
chris.w5 Re: Dzień dobry 28.10.23, 20:14 leziox napisał: > za prundek krzyczą minimum 39 centów za 1 KwH zajrzałem z ciekawości do rachunku, od listopada będę płacił 43centy/1kWh Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 28.10.23, 20:18 chris.w5 napisał: > leziox napisał: > > za prundek krzyczą minimum 39 centów za 1 KwH > > zajrzałem z ciekawości do rachunku, od listopada będę płacił 43centy/1kWh Gratulować raczej nie będę, ale mogę współczuć. Przy tym prawdopodobnie sam otrzymam miłą podwyżkę na początku roku. Jedyne, co dobre, to fakt, że tak wyśrubowałem zużycie prądu w chacie, że rocznie nie wychodzi mi ponad 980 KwH. To jeszcze da się żyć. Przy tym posiadam oczywiście lampę naftową ot tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link
chris.w5 Re: Dzień dobry 28.10.23, 20:38 leziox napisał: > mogę współczuć wyśrubowałem zużycie rocznie 930kWh Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 28.10.23, 19:44 Nie wydaje za dużo na zakupy, jestem oszczędnym człowiekiem. Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 28.10.23, 19:49 Można być oszczędnym człowiekiem, ale powiedz to inflacji, która w zaułkach naszego potrfela cicho mlaszcze i nadgryza nasz stan posiadania sfałszowanego pieniądza. (fiat-money) Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 28.10.23, 19:53 kochamzapachfrezji napisała: > Nie wydaje za dużo na zakupy, jestem oszczędnym człowiekiem. Więc nie wiesz ile przyjemności Cię omija 😉 Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 28.10.23, 22:48 Chciałam tylko powiedzieć, że nie rozmawiam z osobami, które piszą pod nickiem zaledwie kilka dni, dobranoc. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Dzień dobry 29.10.23, 05:53 Dzień dobry wszystkim, życzę miłego i udanego dnia. Dodam tylko, że jestem tolerancyjny i życzliwy dla wszystkich, rozmawiam z każdym kto wyraża chęć konwersacji ze mną, nie dyskryminuję nikogo ze względu na płeć, poglądy i przekonania 🙂 Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 29.10.23, 06:23 Ja takiej chęci nie wyrażam ani tu, ani na innych forach. Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 29.10.23, 10:52 W tym miejscu dziękujemy Halusi za niezwykle treściwy i konstruktywny komentarz. Nawet bez migotki. Odpowiedz Link
leziox Re: Dzień dobry 29.10.23, 10:54 kochamzapachfrezji napisała: > Ja takiej chęci nie wyrażam ani tu, ani na innych forach. Niestety, jako że te forum jest forum otwartym, musisz liczyć się z tym, iż ktoś mniej lub bardziej życzliwie do Ciebie zagada. Animozje przenoszone z innych forów nie mają tutaj racji bytu. I ogólnie warczenie na siebie też nie. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link