Dodaj do ulubionych

Dzień dobry

23.10.23, 06:20
Witam gospodarza i jego gości życząc dużo zdrowia i pogody ducha na cały dzioneksmile
Obserwuj wątek
    • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 08:50
      A kawa i migotki gdzie? sad
      • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 10:11
        O co chodzi z tymi migotkami?
        • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 10:33
          O taki przykład na przykład:

https://img.gifyagusi.pl/2020/02/11/obrazek-gif/kawa/kawusia%20i%20ca%C5%82uski%20dla%20Ciebie%20na%20powitanie%20dnia.gif
          • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 10:35
            Albo to, cuuuuudooo!!

https://cdn.pixabay.com/animation/2023/08/27/20/27/20-27-07-639_512.gif
            • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 11:05
              Aha, niemniej nie mam czasu na wyszukiwanie takich rzeczy.
              • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 11:52
                No ba! Toż to nie taka prosta sprawa.
      • louger.n Re: Dzień dobry 23.10.23, 10:31
        Kawa dopiero się robi 😄☕
        Dzień dobry 🙂
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 11:50
        malo.co.nie napisała:

> A kawa i migotki gdzie? sad

Nie pomyliły Ci się nicki? Od migotek to jest inna forumka. W sumie nawet 2 - ale ta druga to w ramach kpiny tylko smile
        • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 11:53
          A ja jestem Panna Migotka, i co teraz?
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:02
            To ja mogę być Buka.
            Nie musisz mi wierzyć - ale frezja jest kimś innym.
          • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:03
            To się migaj…
            • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:07
              Hej, Muminku smile
              • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:09
                Ahoj…😉
            • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:08
              st_anlej_fox napisał:

> To się migaj…

https://giffiles.alphacoders.com/134/13425.gif
              • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:10
                😛
                • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:23
                  Wszystkiego dobrego życzę.
      • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 06:52
        Pozdrawiam ze szkoły w ten deszczowy poranek życząc pogodnego dzionka.
        • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 07:05
          Dzień dobry, zajęcia z religii na pierwszych lekcjach, czy bardziej światły przedmiot?
          • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 07:19
            Świetlica
          • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 09:18
            Nie wiesz, gdzie pracuje i czego uczę?
            • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 10:49
              Nie! W swoim CV napisałaś tylko, że uczysz, albo czegoś nie doczytałem.
              • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 10:53
                Ok
                • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 10:54
                  Poza tym wiesz, że kłamstwo ma krótkie nogi.
              • camella Re: Dzień dobry 25.10.23, 11:04
                Ach ten poranny ciężar serca
                • malo.co.nie Re: Dzień dobry 25.10.23, 11:06
                  Witaaamyyy smile
                  Lepszy niż nieznośna lekkość bytu wink
                  • camella Re: Dzień dobry 25.10.23, 11:14
                    Albo dzień świstaka
                    • malo.co.nie Re: Dzień dobry 25.10.23, 11:40
                      Co siedzi i zawija...
                      • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 11:50
                        I choć ciężka to praca, to słodka przyjemność…
                        • malo.co.nie Re: Dzień dobry 25.10.23, 11:53
                          Coś jak robienie sękacza w pojedynkę wink
                          • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 11:56
                            Otóż to…
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 25.10.23, 11:57
                            Z zaufanego źródła wiem, że świstak owszem siedzi - ale nie zawija.
                            Bo to jego zawinęli za defraudację papierków.
                            • malo.co.nie Re: Dzień dobry 25.10.23, 11:57
                              Gwizdnął coś?
                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 25.10.23, 12:49
                                Przecież piszę, że papierki.
                            • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 12:00
                              asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> Z zaufanego źródła wiem, że świstak owszem siedzi - ale nie zawija.
                              > Bo to jego zawinęli za defraudację papierków.

A to jednemu psu, sorki świstakowi Pikuś 😉
              • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 12:00
                Dzięki
      • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 27.10.23, 08:38
        Pozdrawiam ze szkoły forumowe Janiolysmile
        • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 27.10.23, 10:32
          Nie wiem kogo masz na myśli, ale niech im się wiedzie. Ja pozdrawiam wszystkich pozostałych, moc nich będzie z Wami…😉
          • malo.co.nie Re: Dzień dobry 27.10.23, 12:21
            Jak nie wiesz? suspicious

https://img.freepik.com/premium-photo/painting-angels-flying-sky-with-man-background_706163-1355.jpg
    • louger.n Re: Dzień dobry 23.10.23, 10:33
      Zapowiada się słoneczny, dzień dobry 🙂
      • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 10:37
        Dzień dobry smile
        Lecimy konsekwentnie:

https://media.tenor.com/T_XrTAdDoAoAAAAC/what-a-sunny-day.gif
        • louger.n Re: Dzień dobry 23.10.23, 10:40
          Idziesz na całość 😄
          • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 11:01
            No chciałabym, ale jedno ucho mam klapnięte wink
            • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:01
              A ja lubię migotki i wcale się tego niw wstydzę .Dzień doby państwu
              https://3.bp.blogspot.com/-ujUnk1ru41Y/U3PZ353njvI/AAAAAAAAAeo/ZlNVerofleE/s1600/lubi%C4%99-ci%C4%99,-buziaczki-dla-ciebie,-obrazki-ruchome,-gify,-s%C5%82oneczka,-buziaki,-na-%C5%BC%C3%B3%C5%82tym-tle,-przywitanie,.gif
              • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:04
                https://i.pinimg.com/originals/3d/81/a5/3d81a5a39e0b453fa44d6bc2d41cc051.gif
                • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:12
                  Kocham zapach frezji, to nie jest forumowiczka która lubi gify. Pomyliłaś ją zemną ,to ja witam ludzi kolorowymi obrazkami .Miłego dnia życzę.
                  • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:17
                    Nie powiedziałam, Halusiu, że nie lubię, tylko tyle, że nie mam na to czasu. Nie pisz za mnie, potrafię się wypowiedzieć sama za siebie, pozdrawiam.
                    • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:20
                      Ok, teraz już jasne smile
                      • leziox Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:30
                        malo.co.nie napisała:

> Ok, teraz już jasne smile

OK, teraz juz zasne smile
                    • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:22
                      Mój post ,jest wyjaśniający ,piszę za siebie i biorę odpowiedzialność za swoje słowa ,proszę mnie nie pouczać .Również pozdrawiam
                      • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:25
                        super.halusia napisała:

> Mój post ,jest wyjaśniający ,piszę za siebie i biorę odpowiedzialność za swoje
                        > słowa ,proszę mnie nie pouczać .Również pozdrawiam
                        To była odpowiedź do Danusi.
                  • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:21
                    Halusiu, mam Danka na imię. Możecie się zwracasz do mnie po imieniu.
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:29
                      Wiemy, wiemy też że prezentowałaś się pod różnymi imionami.
                      Ale JA nie mam o to pretensji - sam tak robiłem przed "zbiorkiem literek".
                      Bo niby ludzie chcą być anonimowi na forum, ale jednak czują jakąś potrzebą zwracania się do kogoś "po imieniu". Chyba nawet o tym kiedyś rozmawialiśmy.
                      • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 12:39
                        Otóż to, a tutaj taka grafomania w Twoim nicku 😉
                        • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 13:00
                          No co ty? To przecież prawie Alfa i Omega!
                          • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 13:04
                            big_grin

https://www.dvdsreleasedates.com/posters/800/A/Alpha-and-Omega-movie-poster.jpg
                            • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 13:11
                              Widzę, że pani Halina dziś w wysokiej formie!
                              • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 13:12
                                Bezbłędne skojarzenia i tempo/tępo...
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 13:13
                                  Akurat Halusia można z przesadą powiedzieć - jest 24/7.
                                  • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 13:18
                                    big_grin za małobig_grin
                                  • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 13:19
                                    Ke?
                                    • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 13:25
                                      Komisja Europejska
                                      KE [czytaj: ka-E] skrót od: Komisja Europejska - jedna z głównych instytucji Unii

Europejskiej (skrót czytany także jako całe, odmienne wyrażenie)

z netu big_grinbig_grinbig_grin
                      • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 14:07
                        Niestety, niektórzy nie chcą powiedzieć nawet swojego imienia. Trudno.
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 14:22
                          A co jeśli ktoś ma takie imię, że zwłaszcza w połączeniu z nazwiskiem są na świecie tylko 3 osoby (przynajmniej wg googla ?) Samo imię też jest niezbyt popularne "w tym kraju". Miałem już kiedyś forumowych preśladowców (nie po imieniu) - nawet ktoś INNY (nie prześladowca) po innych informacjach mnie znalazł w realu. Bogu dzięki, że potraktował to tylko jako intelektualne wyzwanie i żadnej krzywdy mi nie zrobił.
                          Po co mi to?
                          Jak ktoś odczuwa potrzebę "po imieniu" to może być A(s)daś, może byś dowolne inne. Czy ja Ciebie kiedykolwiek pytałem o imię? Obecnie jesteś dla mnie frezją, a jak zmienisz to będę się inaczej zwracał. I tyle.
                          • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 14:29
                            big_grin
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 14:33
                              Kuwa, co w tym śmiesznego?!
                              • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:03
                                Możesz w ogóle ze mną nie rozmawiać.
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:14
                                  I nie pisz do mnie na analogowym, bo ja już tego nie widzę; a tylko niepotrzebnie wątek mi wyskakuje na liście ostatnio uaktualnionych. Rób sobie co chcesz u siebie, to twoje podwórko i twoje zasady - tylko zastanów się, że jak prosisz kogoś o pomoc - i to nie tylko mnie - to warto takich ludzi szanować.
                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:20
                                    to było do halusi
                                    z Tobą lubię rozmawiać, bo masz wiele do powiedzenia. W sumie kiedyś zazgrzytało między nami o pewien kontrowersyjny teledysk na wiśle (wtedy to jeszcze chyba był kinoteatr), który taki właśnie miał być w zamierzeniu twórców. Ale co było a nie jest - nie pisze się w rejestr.
                                    A już do końca życia będe pamiętał pewien usunięty przez zawodowych pod-wątek, w którym okazałaś mi współczucie mimo prowokacji sama wiesz kogo.
                                    • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:21
                                      Halusiu, czy ja piszę u Ciebie?
                                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:28
                                        kochamzapachfrezji napisała:

> Halusiu, czy ja piszę u Ciebie?

Jak jeszcze przed chwilą byłem modem na analogowym to Ciebie w ogóle nie było wśród uczestników.

kontekst:
                                        forum.gazeta.pl/forum/w,276296,176837882,176837882,Komunikat_specjalny_numer_ilestam.html
                                        • leziox Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:36
                                          No piszta, piszta. przynioslem sobie Popcorn i sledze dyskusje z wielkim zainteresowaniem 😃👍. I tez siemanko, Frezjowata, tudziez inne Muminki i Migotki.😁
                                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:39
                                            Ale z halusią to już kontakty skończyłem, a jak ruszysz ogólna wyszukiwarką forum, to zobaczysz, że frezja jest ogólnie jest ok - i nie przypadkiem dopisywała się rzy rosyjskiej muzie.
                                            • camella Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:50
                                              A to niespodzianka przy pindzialku,tyle czytania 😁
                                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:54
                                                Przecie pisałem na wiśle chyba w odpowiedzi do a74 gdzieś - po tej aferze banowej coś BARDZO złego się dzieje na WIELU forach. Zupełnie jakby ktoś zacierał pazury za ekranem... Ale cóż - bawmy się na pohybel kretynom.
                                                • camella Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:56
                                                  No czytałam,nie nadążam odpisywać 😁zajrzę wieczorkiem😁
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:21
                                                    camella napisała:

> No czytałam,nie nadążam odpisywać 😁zajrzę wieczorkiem😁

Prawdę powiedziawszy ja już mam powyżej uszy tych napedralanek. Chyba zaraz założe odpowiedni wątek na wiśle; bo nie o to chodzi w mojej obecności na forach.
                                              • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 15:58
                                                Wiele spraw pozałatwiałem w tym czasie i dalej nic nie wiem,
                                                a czytania…😏
                                                • camella Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:00
                                                  Nie tak prędko się dowiesz jak to sprawy zadawnione
                                                  • leziox Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:07
                                                    Ja tu juz ponad 20 lat tkwie i Nadal nic nie wiem.😁
                                                  • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:09
                                                    U mnie bardzo dużo wątków usuwane było ,musiałam co nieco zmienić
                                                • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:13
                                                  st_anlej_fox
                                                  Re: Dzień dobry
                                                  23.10.23, 15:58
                                                  Wiele spraw pozałatwiałem w tym czasie i dalej nic nie wiem,
                                                  a czytania…

Jeżeli masz ochotę ,to warto wrócić .Przekonałam się, że nie warto ufać ,co niektórym osobą
                                            • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:20

> Ale z halusią to już kontakty skończyłem, a jak ruszysz ogólna wyszukiwarką for
                                              > um, to zobaczysz, że frezja jest ogólnie jest ok - i nie przypadkiem dopisywała
                                              > się rzy rosyjskiej muzie.

Też wyleciałeś z hukiem jak inni, czy może…? 😉
                                              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:23
                                                Sam odszedłem, a Ty kim jesteś obecny na forach od bodajże 2 dni?
                                                • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:06

> Sam odszedłem, a Ty kim jesteś obecny na forach od bodajże 2 dni

Czyżbyś podzielał inteligencję halusi? 😉
                                                  Ja o Tobie mam inne zdanie…
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:10
                                                    st_anlej_fox napisał:

> asdzxcvfsrggxdfsd napisał:
                                                    >
                                                    > > Sam odszedłem, a Ty kim jesteś obecny na forach od bodajże 2 dni
                                                    >
                                                    > Czyżbyś podzielał inteligencję halusi? 😉
                                                    > Ja o Tobie mam inne zdanie…

Masz o mnie zdanie. Czyli się znamy. Rozumiem, że nie na forum publicznym ale daj mi znać na mailu, że to ty. Skoro mnie znasz, to wiesz, że na publiczne to nie wypłynie.
                                      • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:55
                                        Nie wiem, co się dzieje, Halusia mnie dziś dodała ( nie wiem, o której) do swojego forum, nie prosiłam o to. Na razie nie zdążyłam dziś nic tam przeczytać, a tym bardziej napisać.
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:11

> Nie wiem, co się dzieje, Halusia mnie dziś dodała ( nie wiem, o której) do swoj
                                          > ego forum, nie prosiłam o to. Na razie nie zdążyłam dziś nic tam przeczytać, a
                                          > tym bardziej napisać.

A to przepraszam, musiało być już po moim odejściu. Strasznie dzisiaj wiele rzeczy sie dzieje...
                                      • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:20
                                        kochamzapachfrezji
                                        23.10.23, 15:21
                                        Halusiu, czy ja piszę u Ciebie?

Tak
                                  • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:55
                                    Nazwałeś mnie głupem, jestem osobą starszą i dlaczego mnie poniżasz .Na wielu rzeczach się ,nie znam i nikogo nie wyzywam, każdego szanuję.

• kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:01
                                      Serio, Halusiu, tak Cię Asd nazwał?
                                      • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:03
                                        Niemniej nie powinnaś tu skarżyć na niego. Macie chyba prywatne kontakty, powinnaś go " opirzyć"smile
                                      • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:11
                                        kochamzapachfrezji
                                        23.10.23, 17:01
                                        Serio, Halusiu, tak Cię Asd nazwał?

Ja jestem Babcią dorosłych wnucząt, i nie życzę sobie wyzwisk, bo nikomu krzywdy nie zrobiłam.
                                        • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:07
                                          Halusiu, dzięki, że mnie dodałaś, ale nie po drodze mi z "panna.nasturcja, nie mogę u Ciebie pisać, nie dodawaj mnie, ja zrezygnowałam z Twojego forum.
                                          • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:25
                                            kochamzapachfrezji
                                            23.10.23, 18:07
                                            Halusiu, dzięki, że mnie dodałaś, ale nie po drodze mi z "panna.nasturcja, nie mogę u Ciebie pisać, nie dodawaj mnie, ja zrezygnowałam z Twojego forum.

Szkoda bardzo,pozdrawiam
                                          • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:27
                                            kochamzapachfrezji
                                            23.10.23, 18:07

Możesz już pisać,czekamsmile
                                          • panna.nasturcja Re: Dzień dobry 29.10.23, 21:42

> Halusiu, dzięki, że mnie dodałaś, ale nie po drodze mi z "panna.nasturcja, nie
                                            > mogę u Ciebie pisać, nie dodawaj mnie, ja zrezygnowałam z Twojego forum.

Ja rozumiem, że można nie chcieć ze mną gadać, bo zasadniczo wzajemnie, ale żeby kazać komuś usuwać ludzi z forum, bo inaczej się tam nie będzie pisac to jest jednak chorobliwy przerost ego.
                                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:14

> Serio, Halusiu, tak Cię Asd nazwał?

Odpowiedziałem halusi poniżej. Nie miałem nic złośliwego na myśli - dla mnie to bardzo pospolite określenie na pewne sytuacje.
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:13
                                      super.halusia napisała:

> Nazwałeś mnie głupem, jestem osobą starszą i dlaczego mnie poniżasz .Na wielu
                                      > rzeczach się ,nie znam i nikogo nie wyzywam, każdego szanuję.
                                      >

Napisałem też, że jest to popularne powiedzenie, które można zamienić na "nie udawaj Greka".
                                      Bo udawałaś wtedy, udawałaś od lat i pewnie nadal to będziesz robić. Mieliśmy umowe o pomocy w kwestiach administracyjnych i o nic więcej.
                          • leziox Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:23
                            Imie niemalze zwierzece ? 😸
                            • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:27
                              …i natura również 😉
                              • a74-7 Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:54
                                Stasiu jakis ....
                                • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 16:56
                                  …jakiś, ale nie byle jaki 😉
                                  • malo.co.nie Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:07
                                    Lis Witalis? Wita(m) Lisa 🙂
                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:16
                                  a74-7 napisał:

> Stasiu jakis ....

tylko nie mylmy ze stasiem z pięćdziesiolatków i nie tylko...
                                  • super.halusia Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:25
                                    Do asd ,wpuść mnie na forum, bo też chcę wydać komunikat
                                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 17:34
                                      Ok, tylko poczekaj jakiś czas, aż serwery gazety zrozumieją co właśnie zrobiłem.
                                      • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:00
                                        Zwykłe "dzień dobry" z rana potrafi zrobić tyle zamieszania. Nie miałam złych intencji zakładając ten wątek.
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:04

> Zwykłe "dzień dobry" z rana potrafi zrobić tyle zamieszania. Nie miałam złych i
                                          > ntencji zakładając ten wątek.

No nie denerwuj się. Przecież już się wyjaśniło, że zostałaś pomylona z inną forumką.
                                          Spokój, długie ruchy - i do przodu smile
                                          • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:32
                                            Jak zwykle meritum sprawy w zaroślach…a dyskusja o d*pie Maryni, z całym szacunkiem o jej atrybutach 😉
                                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:37
                                              st_anlej_fox napisał:

> Jak zwykle meritum sprawy w zaroślach

Godziny minęły a maila od odpowiedniej osoby-ciebie nie mam. Czyli mnie nie znasz a tylko strzelasz na oślep. Ale to już niech szef tego forum decyduje.
                                              • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 18:56
                                                Mylisz się, znam Was wszystkich doskonale, ja wszystko mogę 😉 ale nic nie muszę, wyciągnąłem wnioski z zaistniałych sytuacji by nie popełniać w przyszłości błędów…moja odpowiedź 🙂
                                                • leziox Re: Dzień dobry 23.10.23, 20:14
                                                  Skoro komuś zależy na tym, aby nikt nie poznał jego dawnego nicka(nicków), to znaczy, że ma coś do ukrycia. Przy tym zapewne nie chce ciągle wylatywać z kolejnych for, więc na początku się przyczaja, grzeczny jest. Potem wychodzi z niego jego prawdziwa natura, jako że człowiek nie jest ciągle w stanie udawać kogoś innego, niż jest w rzeczywistości. Styl pisania też nie tak łatwo zmienić.
                                                  To oczywiście tylko teoria, nie odnosząca się do nikogo konkretnego.
                                                  • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 23.10.23, 21:07
                                                    W każdej bajce jest ziarno prawdy…😉
                                                  • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 23.10.23, 22:14
                                                    www.youtube.com/watch?v=24nQpEQyZ94
    • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 24.10.23, 08:20
      Miłego i udanego dnia życzę wszystkim i by nie zanudzić znikam, towarzystwo samo musi się wybudzić 😉
      • leziox Re: Dzień dobry 24.10.23, 10:42
        Tak, tutaj wstaje sie nieco pozniej. I rowniez milego dnia.
      • malo.co.nie Re: Dzień dobry 24.10.23, 12:59
        Gorzej, że wczoraj już wszystko zostało powiedziane. Na dziś zerowy zasób słów...
        • malo.co.nie Re: Dzień dobry 24.10.23, 13:00
          No może kawę zrobię jedynie...

https://i.makeagif.com/media/3-31-2016/qEdbXZ.gif
          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 24.10.23, 13:05
            No proszę, można jednak zrobić zapętlenie tak, żeby prawie nie było widać miejsca sklejki.
            • leziox Re: Dzień dobry 24.10.23, 14:07
              trzeba by .moze jaka awanturkie uskutecznic•••
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 24.10.23, 14:13
                No, to najlepiej podbija liczniki. Tylko jakby nie bardzo po to jestem na forach.
                • leziox Re: Dzień dobry 24.10.23, 16:09
                  Tak,jakby kto Nas pytal, czy chcemy awanturkie,czy tez nie...
                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 24.10.23, 16:16
                    Ale mnie nie musi pytać. Ja mam zamknięte, to wpuszczam tylko towarzystwo w krawacie.
                    Choć jak widać głównie o takich sprawach ludzie dyskutują. Ja się "wysilam", zakładam nowe wątasy, czasem ktoś odpowie. Ale normalna zabawa zaczyna się dopiero, gdy wielu ludzi pisze - w tym i zwłaszcza - do siebie nawzajem.
                    • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 24.10.23, 16:26
                      Hmm…każdy pragnie elitą się otaczać, ale fora zamknięte to taki ekshibicjonizm z pozytywnymi, wybiórczymi komentarzami 😉
                      • mala200333 Re: Dzień dobry 24.10.23, 17:36
                        Dobrego Dzionka!
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 24.10.23, 17:51
                          No hej, a Ty na wisełkę zajrzysz? Bo już z miesiąc temu Cię dodałem, a ani widu ani słychu big_grin
                        • leziox Re: Dzień dobry 24.10.23, 22:44
                          mala200333 napisała:

> Dobrego Dzionka!
                          >

A nawet i dobrego wieczorka, Pani Nieduża.
                          big_grin
                      • leziox Re: Dzień dobry 24.10.23, 22:43
                        st_anlej_fox napisał:

> Hmm…każdy pragnie elitą się otaczać, ale fora zamknięte to taki ekshibicjonizm
                        > z pozytywnymi, wybiórczymi komentarzami 😉

Hehehe, celnie Pan strzelasz, celnie.
                        big_grin
                      • super.halusia Re: Dzień dobry 25.10.23, 12:17

Ale mnie nie musi pytać. Ja mam zamknięte, to wpuszczam tylko towarzystwo w krawacie.

Ja wpuściłam,i tego BARDZO żałuję
                        • leziox Re: Dzień dobry 25.10.23, 12:35
                          Teraz rozumiem, dlaczego Halusia wywalila mnie kiedys z jej Forum. Po prostu nie mialem Krawatu. I wszystko jasne.😅
                          • malo.co.nie Re: Dzień dobry 25.10.23, 12:45
                            A lakierki były?
                            • leziox Re: Dzień dobry 25.10.23, 12:47
                              Nie bylo. Za to buty na szpilkach nr.46 ,pejcz i gustowny mundur esesmana.
                              • malo.co.nie Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:00
                                No to, proszę pana, mogło wywołać konsternacje i zaćmienie. Czy tam zaćmę...
                                • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:07
                                  Jak zwał tak zwał, do wszystkiego trzeba dorosnąć 😉
                                  • malo.co.nie Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:12
                                    Czasem braknie czasu.
                                    • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:17
                                      Wysłałam Ci zaproszenie na moje forum, bo nie wiem, czy będę mogła tu pisać.
                                      • leziox Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:22
                                        A nie bedziesz mogla?
                                        • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:28
                                          To zbyt skomplikowane, aby to wytłumaczyć jednym zdaniem. Na razie mogę tu pisać.
                                          • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:30
                                            Być może jest tu człowiek, który mnie prześladuje. Tylko tyle mogę powiedzieć.
                                            • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:34
                                              Być może, czy jest? Bo to robi różnicę 😏
                                              • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:41
                                                Nie wiem. Masz coś na sumieniu?
                                                • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:41
                                                  Jeśli tak, to mi powiedz.
                                                  • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:49
                                                    Tylko zapytałem bo niesie się wieść, że lubisz robić zadymy, a to wygląda na szukanie zaczepki…😉
                                                  • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 13:55
                                                    Kończę z Tobą rozmowę. Nie chcę rozwalać forum Lezioka.
                                                  • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 14:00
                                                    Jedno więcej, jedno mniej, jaka to różnica? Myślę, że Gospodarz nie dopuści do tego i ubiegnie Twoje zapędy 😉
                                                  • leziox Re: Dzień dobry 25.10.23, 14:20
                                                    Rozwalic Melyne to sie jak do teraz, nawet najwiekszym forumowym menelom nie udalo, a co dopiero kwiatuszkom albo kurkom czy kotkom...Jakos spokojny jestem o te wirtualne mury. I Sam decyduje o tym kto tutaj pisze. Podszeptom nie ulegam, Mam wbrew pozorom raczej trzezwy umysl. A swoje mysli moze tutaj kazdy wyrazac, byle nie obrazac innych - czyli- chcecie sie wyzywac, to nie tutaj, tylko na wlasnym podworku.
                                                  • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 14:43
                                                    Ok
                          • super.halusia Re: Dzień dobry 26.10.23, 15:42
                            leziox
                            25.10.23, 12:35
                            Teraz rozumiem, dlaczego Halusia wywalila mnie kiedys z jej Forum. Po prostu nie mialem Krawatu. I wszystko jasne.😅

Już masz krawatbig_grin
                            • leziox Re: Dzień dobry 26.10.23, 17:52
                              Nie mam krawatu, nie używam, nawet kiedy idę na randkie.
    • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 24.10.23, 19:40
      Życzę wam udanego wieczoru.
      • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 25.10.23, 19:27
        Są tu grzybiarze? Pojawiły się rydze, właśnie zjadłam jajecznicę na rydzach, miłego wieczoru.
        • malo.co.nie Re: Dzień dobry 25.10.23, 19:49
          Są wielbiciele grzybów 😉 Nooo, lepszy rydz niż nic!
          • a74-7 Re: Dzień dobry 25.10.23, 20:06
            : - D
            • leziox Re: Dzień dobry 25.10.23, 20:16
              Gdy znajdziesz grzybek trujący
              Do zupki go podrzuć niechcący
              A wtedy amator grzybka
              Niechący wyciągnie kopytka...
          • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 25.10.23, 20:58
            …i sięgam pamięcią do Rydza Śmigłego 😉
        • leziox Re: Dzień dobry 25.10.23, 20:17

> Są tu grzybiarze? Pojawiły się rydze, właśnie zjadłam jajecznicę na rydzach, mi
          > łego wieczoru.

Rydze najlepsze są upieczone na blasze.
          Ale kto teraz ma jeszcze taką kuchenkę/Westfalkę w domu?
          • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 26.10.23, 08:38
            Mam taki piec, dostałam w spadku. Mamusia ma do tej pory kuchenny piec kaflowy. Piekliśmy na blasze pieczarkismile
            • super.halusia Re: Dzień dobry 26.10.23, 11:02
              Też smażyłam na Westfalce ,pyszne te rydze byłysmile
              • leziox Re: Dzień dobry 27.10.23, 12:05
                Zaczęło się od pozdrowień. Przewalczono się przez migotki i kawę. Zrobiono maupią minkę, zahaczono o szkołę i uskuteczniono parę wycieczek. Personalnych. Zagrano, pozawijano w te papierki i coś zdefraudowano. Halusia dorzuciła pięć tysięcy nikomu niepotrzebnych, za to zużywających miejsce na forum obrazków, których nawet nie chce się wycinać, tyle tego jest. Trącono KE, wspomiano o głupach, wnuczkach oraz zwierzętach. Wpuszczano i wypuszczano z rozmaitych for, tudzież tłumaczono niepopularne decyzje n/t przydatności tzw. bana w życiu publicznym i ososbistym. Na razie stanęło na etapie grzybków / także trujących/ oraz pieców.
                Jak widać, wątek ten ma spore szanse zamienić się w powieść o trudnym i nędznym życiu forumowicza w czasach zarazy i pleśni (intelektualnej oczywiście).

Czekamy z utęsknieniem na więcej.
                Z melynowym pozdrowieniem " chlup po jednym"
                Komitet Gotowania Bimbru (KGB)
                • malo.co.nie Re: Dzień dobry 27.10.23, 12:12
                  Sama prawda, jawohl!

A takie pozdrowionka z dzbana były?

https://www.ripleys.com/wp-content/uploads/2019/12/2019-12-10.jpg
                  • leziox Re: Dzień dobry 27.10.23, 12:36
                    NIe, takich pozdrowionek jeszcze nie było. Takie jakieś dosyć dramatyczne.
                    • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 28.10.23, 07:44
                      Witam wszystkich serdecznie i życzę spokojnej soboty.
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Dzień dobry 27.10.23, 12:25
                  Jeszcze krawaty się dołączyły. A licznik bije, bo od tego jest.
    • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 28.10.23, 08:33
      Witam brać forumową, niech dzień mija Wam w miłej atmosferze, na luziku, prawdziwie weekendowo 😉
      • leziox Re: Dzień dobry 28.10.23, 10:31
        Dzień doberek, również życzę miłego dnia i ogólnie szczęścia w życiu osobistym.
        Nie wydawajcie za dużo na zakupy...
        Oszczędzajcie benzynę i prund.
        Nie starajcie się przepić esperalu, bo to szkodzi.
        Niech żyje...(Tu wstawić dowolne życzenia dla...)
        • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 28.10.23, 12:01
          …benzyna jak było do przewidzenia szybuje ostro w górę, a prąd w przyszłym roku zauroczy, aż będziemy ze zdziwienia przecierać oczy 😏
          • leziox Re: Dzień dobry 28.10.23, 13:00
            W Rzeszy samej za prundek krzyczą minimum 39 centów za 1 KwH.
            W zeszłym roku było jeszcze 22 centy.
            To co się dziwić że w ojczyźnie naszej i kochanej też ceny zwyżkują, kiedy kupujemy prundek od sąsiadów.
            • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 28.10.23, 16:21
              Mnie to nie dziwi, tylko razi prymitywizm rządzących. By wygrać wybory mamili ciemny lud osłonami, nie lepiej stopniowo było podnosić i przyzwyczajać do nieuniknionego? Niż „cuda” na patyku, a życie i tak wszystko zweryfikuje!
            • chris.w5 Re: Dzień dobry 28.10.23, 20:14
              leziox napisał:
              > za prundek krzyczą minimum 39 centów za 1 KwH

zajrzałem z ciekawości do rachunku, od listopada będę płacił 43centy/1kWh
              • leziox Re: Dzień dobry 28.10.23, 20:18
                chris.w5 napisał:

> leziox napisał:
                > > za prundek krzyczą minimum 39 centów za 1 KwH
                >
                > zajrzałem z ciekawości do rachunku, od listopada będę płacił 43centy/1kWh

Gratulować raczej nie będę, ale mogę współczuć. Przy tym prawdopodobnie sam otrzymam miłą podwyżkę na początku roku. Jedyne, co dobre, to fakt, że tak wyśrubowałem zużycie prądu w chacie, że rocznie nie wychodzi mi ponad 980 KwH. To jeszcze da się żyć. Przy tym posiadam oczywiście lampę naftową ot tak na wszelki wypadek.
                big_grin
                • chris.w5 Re: Dzień dobry 28.10.23, 20:38
                  leziox napisał:
                  > mogę współczuć

wyśrubowałem zużycie rocznie 930kWh
        • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 28.10.23, 19:44
          Nie wydaje za dużo na zakupy, jestem oszczędnym człowiekiem.
          • leziox Re: Dzień dobry 28.10.23, 19:49
            Można być oszczędnym człowiekiem, ale powiedz to inflacji, która w zaułkach naszego potrfela cicho mlaszcze i nadgryza nasz stan posiadania sfałszowanego pieniądza. (fiat-money)
            • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 28.10.23, 20:00
              Masz rację z tą inflacją.
          • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 28.10.23, 19:53

> Nie wydaje za dużo na zakupy, jestem oszczędnym człowiekiem.

Więc nie wiesz ile przyjemności Cię omija 😉
    • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 28.10.23, 22:48
      Chciałam tylko powiedzieć, że nie rozmawiam z osobami, które piszą pod nickiem zaledwie kilka dni, dobranoc.
    • st_anlej_fox Re: Dzień dobry 29.10.23, 05:53
      Dzień dobry wszystkim, życzę miłego i udanego dnia. Dodam tylko, że jestem tolerancyjny i życzliwy dla wszystkich, rozmawiam z każdym kto wyraża chęć konwersacji ze mną, nie dyskryminuję nikogo ze względu na płeć, poglądy i przekonania 🙂
      • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 29.10.23, 06:23
        Ja takiej chęci nie wyrażam ani tu, ani na innych forach.
        • super.halusia Re: Dzień dobry 29.10.23, 07:53
          ;D;D;D;D
          • leziox Re: Dzień dobry 29.10.23, 10:52
            W tym miejscu dziękujemy Halusi za niezwykle treściwy i konstruktywny komentarz. Nawet bez migotki.
            suspicious
        • leziox Re: Dzień dobry 29.10.23, 10:54

> Ja takiej chęci nie wyrażam ani tu, ani na innych forach.

Niestety, jako że te forum jest forum otwartym, musisz liczyć się z tym, iż ktoś mniej lub bardziej życzliwie do Ciebie zagada. Animozje przenoszone z innych forów nie mają tutaj racji bytu. I ogólnie warczenie na siebie też nie.
          Dziękuję za uwagę.
          • kochamzapachfrezji Re: Dzień dobry 29.10.23, 19:51
            Ja też dziękuję za uwagę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka