mr.elliot.jones 06.12.23, 14:55 W uzgodnieniem z Leziem teraz już wszystko będzie trafiać do tego wątku. Proszę śledzić Kto oglądał Chłopaków z baraków? Trailer Park Boys - The Greatest Theme Ever! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.elliot.jones To jeszcze raz Rosjanie, właściwie Rosjanki 06.12.23, 15:28 Płacę i płaczę Ленинград — Плачу Odpowiedz Link
mr.elliot.jones To teraz Niemka 06.12.23, 15:32 Ależ pachniesz! Rammstein - Du Riechst So Gut '98 (Official Video) Odpowiedz Link
leziox Re: Kinoteatr - remanent 06.12.23, 15:34 To już klasyka. Sporo było odcinków, nawet sam nie wiem, ile. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Kinoteatr - remanent 06.12.23, 15:41 9 sezonów, 75 odcinków. Mnie urzekł klimat czołówki. Odpowiedz Link
leziox Re: Kinoteatr - remanent 06.12.23, 19:18 Pamiętam, jak chichotałem na jednym z odcinków, kiedy któryś z ferajny leżał pod garażem i ktoś go pyta co się stało. A ten mu mówi, że tak się obżarł konserwami, że wypadł z okna. Tego rodzaju tekstów tam bez liku. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Kinoteatr - remanent 07.12.23, 06:37 Ja bardziej z tego, że czekałem co tym razem odwalą by wpaść. Taki gang Olsena Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Kinoteatr - remanent 07.12.23, 06:54 Życie... Życie - zwiastun 2022 Film Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Kinoteatr - remanent 07.12.23, 08:16 multikulti Michael Jackson - Beat It (Asian Folk Metal Cover) || NiNi Music Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Kinoteatr - remanent 07.12.23, 09:52 Pokładam nadzieję, że Melyna pozostanie w swoim klimacie, w którym działa od lat, gdzie rozmawia się przede wszystkim, nie stanie sie tancbudą, a załozyciel przypilnuje, żebyś nie wysadził jej w powietrze, jak to zrobiłeś z własnym forum. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Kinoteatr - remanent 07.12.23, 10:06 Spojrzyj w lustro - tam znajdziesz osobę, która wciągnęła wisłe na minę. Odpowiedz Link
leziox Re: Kinoteatr - remanent 07.12.23, 11:07 Jestem zdania, iż prowadząc forum, czasem ku jego upadkowi, nie trzeba obwiniać piszących na nim o jego upadek. Bo to przede wszystkim wina prowadzącego forum, iż padło. Trzeba być cierpliwym, wytrwałym, umieć przeczekać gorsze momenty, kiedy nic się nie dzieje. Jeśli się odpuszcza, zamykając jedno forum, zaraz potem otwierając następne, myśląc że te nowe będzie cacy, to wg. mnie bardzo błędne myślenie. A Rudka jaka jest, każdy widzi. Ma jak każdy, swoje fochy oraz okresy dobrego humoru, lub gorszego i trzeba to, jak u innych umieć tolerować. Nobody is perfect. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Kinoteatr - remanent 07.12.23, 11:13 Nikogo nie obwiniam indywidualnie. W tym siebie. Kinoteatr był faktycznie dla mnie - bym mógł zagrać coś kontrowersyjnego, co na innych forach by było źle odebrane. A tak to tylko link do "mojego" forum. Ale Wisła była dla wszystkich. JA nie muszę być wytrwały, bo mnie na prowadzeniu fragmentu własności agory sa po prostu nie zależy. I nie - to nie było "zaraz zakładanie kolejnego". Wisła to był rebranding Kinoteatru wraz ze starymi wątkami. O Rudce mogę rozmawiać tylko z nią. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Kinoteatr - remanent 07.12.23, 11:16 Jaka ta Rudka jest?! Żeby bezczelnie mnie obarczać winą...budowałam to forum usilnie, ale pyskować za nic do mnie nie pozwolę, bo niby za co....forum, to nie ja, forum, to ludzie, którzy stanowią integralną część piszących... wziąć i wyrzucić ludzi za drzwi, to kto tak robi?? Piszę gdzie chcę, kiedy mi się chce...to nie obowiązek, to ma być przyjemność.... Założyciel niech sam spojrzy w lustro i zastanowi się, w jaki sposób się zachował. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Kinoteatr - remanent 07.12.23, 11:22 Założyciel zawsze pisał, że z czegoś kojarzy. Tylko nie pamiętał czego... Teraz już wie po co były te setki prywatnych maili w trakcie bana. Byś doskonale wiedziała, jak w jakiej sytuacji zareaguję. Trzaskając drzwiami już tego kanału nie byłaś łaskawa wykorzystać do "negocjacji". Więc już a) wiem, z czego kojarzę b) ponawiam uznany za absolutnie chamski tekst z wisły: pisz do ręki, bo oko nie czyta. I to by było na tyle. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Kinoteatr - remanent 07.12.23, 11:34 Nie zamierzam się kłócić, swoje napisałam. Nie o mnie tu chodzi... O ludzi!!! I tyle. Odpowiedz Link
camella Re: Kinoteatr - remanent 07.12.23, 11:55 pisz do ręki, bo oko nie czyta Taki tekst do forumowiczki która wdaje się w dyskusje..był nie na miejscu.Temat był ciekawy,aktualny do rozwinięcia. Nie zdążyłam zadać pytania,Pan założyciel zamyka temat jednym zdaniem. Odpowiedz Link
mr.elliot.jones Re: Kinoteatr - remanent 07.12.23, 12:09 Sandra feat. Peja - Kiedy proszę Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Kinoteatr - remanent 08.12.23, 12:11 camella napisała: > pisz do ręki, bo oko nie czyta > > Taki tekst do forumowiczki która wdaje się w dyskusje..był > nie na miejscu.Temat był ciekawy,aktualny do rozwinięcia. > Nie zdążyłam zadać pytania,Pan założyciel zamyka temat jednym zdaniem. oko czyta.... gdyby było inaczej, nie zostało by wychwycone w moim poście wyrażenie TANCBUDA, które stało sie inspiracją do nazwy forum . Odpowiedz Link