borsuczyca.klusek 31.10.25, 14:56 A co was też tu nie ominął piekło i szatany 😈 Dawać cukierki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Halloween 😈😈🎃🍬🍬 31.10.25, 15:45 Widzisz borsia, Franek powiedzial ze pieklo jest puste. Tez bym mu wierzyl ale gdzie do cholery diabli sie podzieli? Czyzby zostali przeniesieni do czyscca? A tak na boku, prosze jak to wielebni sie boja utraty wladzy, od mlodych trza zaczac, i straszyc nie wiadomo czym. Odpowiedz Link
chris.w5 Re: Halloween 😈😈🎃🍬🍬 31.10.25, 15:59 borsuczyca.klusek napisała: > Dawać cukierki! wow! musiałem naszukać się na dysku, notabene według mnie durne święto, dziedziniec przy Marie-Elisabeth-Lüders-Straße, Charlottenburg, Berlin Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Halloween 😈😈🎃🍬🍬 31.10.25, 16:05 Każde święto jest dobre jak można dobrze pojeść i się pobawić 😋 Odpowiedz Link
camella Re: Halloween 😈😈🎃🍬🍬 31.10.25, 22:39 Tylko taką mufinkę zdobyłam marchewkowy psikus👻 Odpowiedz Link
leziox Re: Halloween 😈😈🎃🍬🍬 01.11.25, 15:30 A ja na spokojnie schowałem się w domu wampirów. Tam był spokój. Nie biegały i nie darły ryja bachory, żebrząc o materiał do psucia zębów i wywoływania cukrzycy. A jak było nastrojowo! Odpowiedz Link