mm2704 17.09.05, 19:39 Szukamy niani dla 5-miesięcznego synka - na 9-10 godzin dziennie. Osoby zainteresowane prosimy kontakt na maila gazetowego lub telefon 267 71 29. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulekch Re: Szukamy niani - Ruczaj 20.09.05, 13:39 witam serdecznie...jestem 22 letnią studentką pedagogiki wczesnoszkolnej.Opieka nad dziecmi i praca z nimi nie jest mi obca.Bardzo lubię dzieci i opieka nad nimi sprawia mi niezmierną radość.Poszukuje pracy związanej własnie z dziecmi.Jesli była by pani zainteresowana moją osobą proszę o kontak mailowy.W Krakowie bede około 25 wrzesnia.Jestem miłą,sympatyczną osobą,bez nałogów co jest bardzo ważne.Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedz. kaska Odpowiedz Link Zgłoś
barbarkaa Re: Szukamy niani - Ruczaj 20.09.05, 18:00 Witam mam 22 lata mieszkam w Krakowie jestem po technikum gastronomicznym od października zaczynam studia pedagogiczne-(pedagogika wczesano szkolna) studnia zaoczne co druga sobota i niedziela.SZUKAM PRACY JAKO OPIEKUNKA DO DZIECKA OPIEKOWAŁAM SIĘ JUŻ DZIEĆMI zaczęłam pracować jak miałam 19 lat opiekowałam sie wtedy mala Wiktoria miała wtedy 6 miesięcy pracowałam u prawie 2 lata (mama malej chętnie da mi referencje i może poświadczyć ze jestem osoba odpowiedzialna ) opiekowałam silę jeszcze synkiem mojej siostry ale ona wyprowadziła sie do Warszawy.Ostatnio dorywczo pilnowalam blizniaki. jestem osoba dyspozycyjna i odpowiedzialna. mam nadzieje ze jest jakas mama zainteresowana moja oferta moj nr kom 502549358 nr gg 8441608 a mejl BarbaraaDz@interia.pl pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś