majass Re: Co wam się tera chce? 05.02.04, 13:20 -iść spać ale niestety nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Co wam się tera chce? 05.02.04, 13:54 majass napisał: > -iść spać ale niestety nie mogę nooo... zwłaszcza po zjedzeniu obiadu... pogoda jakas taka przybita Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Co wam się tera chce? 05.02.04, 14:48 bardzo się wkurzyłam...i mam ochotę zapalić ale niestety obiecałam sobie że nie będę już więcej palić - trwam już w tym postanowieniu 3 tygodnie (z małym wyjątkiem w postaci 0,5 papierosa)i mam nadzieję że wygram z tym paskuydnym nałogiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Co wam się tera chce? 05.02.04, 15:19 To tak a propos skutków palenia: www.antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 Re: Co wam się tera chce? 06.02.04, 09:49 boczek2001 napisał: > To tak a propos skutków palenia: > > www.antimult.ru/antimults/antitoons/001smokekills/view.htm > i to ma mi pomóc w walce z papierosami!!!!!! a jak wywołam III wojnę światową? Odpowiedz Link Zgłoś
misia2004 Re: Co wam się tera chce? 06.02.04, 11:29 była kiedyś taka piosenki - niezwykle ambitnej treści - i tam pewni panowie mowili co im sie tera chciało, nie było to zbyt miłe więc nie będe cytować - chociaz co niektórzy znają te słowa na pamieć... < co pozostawie bez komentarza,,,> ale wracając do tematu głównego zazwyczaj chce mi sie jeść albo spać ale dziś wyjątkowo mam ochote na jakis spacer czy cóś... zdecydowanie czuć wiosne! nareszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Co wam się tera chce? 06.02.04, 13:02 misia2004 napisała: > była kiedyś taka piosenki - niezwykle ambitnej treści - i tam pewni panowie > mowili co im sie tera chciało, nie było to zbyt miłe więc nie będe cytować - > chociaz co niektórzy znają te słowa na pamieć... < co pozostawie bez > komentarza,,,> ...życie to chyba jest, nie? ;-) > ale wracając do tematu głównego zazwyczaj chce mi sie jeść albo spać ale dziś > wyjątkowo mam ochote na jakis spacer czy cóś... zdecydowanie czuć wiosne! > nareszcie... No czuć... już niedługo bedzie mozna przyjeżdżać rowerkiem do pracy... P.S. No i inicjacje mamy już za sobą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misia2004 Re: Co wam się tera chce? 06.02.04, 15:10 boczek2001 napisał: > misia2004 napisała: > > > była kiedyś taka piosenki - niezwykle ambitnej treści - i tam pewni panowi > e > > mowili co im sie tera chciało, nie było to zbyt miłe więc nie będe cytować > - > > chociaz co niektórzy znają te słowa na pamieć... < co pozostawie bez > > komentarza,,,> > > ...życie to chyba jest, nie? ;-) hmm... czy życie? zleży dla kogo, każdy ma swoje wartości, zasady nieprawdaż? nawet dla osoby która ma nicka z jakiegos erotycznego czatu... ale wracając do tematu głównego zazwyczaj chce mi sie jeść albo spać ale d > ziś > > wyjątkowo mam ochote na jakis spacer czy cóś... zdecydowanie czuć wiosne! > > nareszcie... > > No czuć... już niedługo bedzie mozna przyjeżdżać rowerkiem do pracy... tak, pływać moze nie umiem ale za to świetnie jeżdże na rowerze... P.S. No i inicjacje mamy już za sobą ;)) inicjacje? ups.. chyba cos przeoczyłam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 śpiewać mi się chce... 06.02.04, 15:23 misia2004 napisała: > boczek2001 napisał: > > > misia2004 napisała: > > > > hmm... czy życie? zleży dla kogo, każdy ma swoje wartości, zasady nieprawdaż? > nawet dla osoby która ma nicka z jakiegos erotycznego czatu... hehehe czytając to miałem barrrdzo długo rodziawianą twarz! Ze śmiechu rzecz jasna... Wartosci nie wartości, jak zwał tak zwał. Wszystko sprowadza sie do kopulacji bądź prokreacji /zależy jakie kto ma plany/ bez wzgledu na nazewnictwo. Czytałem że pomimo pewnych stereotypów kobiety tak samo często myslą o sexie jak faceci, ino tego nie okazują. A nick masz - o nieznajomo- rzeczywiście przedni! Tylko czekać jak zawitają do nasz ~żuczki, ~samotne, ~odrzucone ;-))) > > > > No czuć... już niedługo bedzie mozna przyjeżdżać rowerkiem do pracy... > > tak, pływać moze nie umiem ale za to świetnie jeżdże na rowerze... no nie wątpie... wtedy wyglądasz tak młodo........... > > P.S. No i inicjacje mamy już za sobą ;)) > > inicjacje? ups.. chyba cos przeoczyłam ;o) ooo to chyba niedobrze? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misia2004 Re: śpiewać mi się chce... 06.02.04, 15:47 boczek2001 napisał: > misia2004 napisała: > > > boczek2001 napisał: > > > > > misia2004 napisała: > > > > > > > hmm... czy życie? zleży dla kogo, każdy ma swoje wartości, zasady nieprawd > aż? > > nawet dla osoby która ma nicka z jakiegos erotycznego czatu... hehehe czytając to miałem barrrdzo długo rodziawianą twarz! Ze śmiechu rzecz > jasna... Wartosci nie wartości, jak zwał tak zwał. Wszystko sprowadza sie do > kopulacji bądź prokreacji /zależy jakie kto ma plany/ bez wzgledu na > nazewnictwo. > Czytałem że pomimo pewnych stereotypów kobiety tak samo często myslą o sexie > jak faceci, ino tego nie okazują. taaaaa szczególni żuczki, porzucone samotne.. no jeśli Ty masz takie wzorce... > A nick masz - o nieznajomo- rzeczywiście przedni! Tylko czekać jak zawitają do > nasz ~żuczki, ~samotne, ~odrzucone ;-))) ooo nieznajomy... zawsze to lepsze niz... niewazne No czuć... już niedługo bedzie mozna przyjeżdżać rowerkiem do pracy.. > . > > > > tak, pływać moze nie umiem ale za to świetnie jeżdże na rowerze... > > no nie wątpie... wtedy wyglądasz tak młodo........... > hmm to nie podlega dyskusji - tak młodo ze nawet niektórzy Ci młodsi mnie nie poznają lub potem tego nie pamiętają P.S. No i inicjacje mamy już za sobą ;)) > > > > inicjacje? ups.. chyba cos przeoczyłam ;o) > > > ooo to chyba niedobrze? ;-) moze i niedobrze ale widocznie nie było to cos na tyle znaczącego zebym to odczuła, nie uważasz? PS. idol 4 ? Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: śpiewać mi się chce... 06.02.04, 16:12 misia2004 napisała: > > > A nick masz - o nieznajomo- rzeczywiście przedni! Tylko czekać jak zawitaj > ą do > > nasz ~żuczki, ~samotne, ~odrzucone ;-))) > ooo nieznajomy... zawsze to lepsze niz... niewazne tak wiem... mógł byc sam boczek, ale nick takowy był już zajęty...mnie tez nei usmiecha sie ten rok, ale trza było coś wybrać. A z tą ~misią to zartowałem... słodziutki jest ;-))) > > P.S. No i inicjacje mamy już za sobą ;)) > > > > > > inicjacje? ups.. chyba cos przeoczyłam ;o) > > > > ooo to chyba niedobrze? ;-) > > moze i niedobrze ale widocznie nie było to cos na tyle znaczącego zebym to > odczuła, nie uważasz? > odbieram to jako przytyk, wiec nei pozostaje mi nic innego jak tylko sie zgodzić > PS. idol 4 ? > szczerze wątpie... chyba ze jako juror Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: Co wam się tera chce? 09.02.04, 23:40 > P.S. No i inicjacje mamy już za sobą ;)) > > inicjacje? ups.. chyba cos przeoczyłam ;o) Boczek2001 . Ty znowu miałeś ta ... no , inicjacje? A ile razy mówiłem że nie powieinienes sam siedziec w biurze... nic tylko te dialery :):):) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 WYĆ! 09.02.04, 10:37 Właśnie właże do pracy i widze jakiś pipszony monitor byczasty na moim biurku!!! Z powyłażonymi kablami z torebek jakichś czerwonych!!! Oczywiscie nikt nei wpadł na pomysł że jak sie zostawia u mnie takie rzeczy to trzeba to gdzieś schować żeby nei stało na widoku i szpeciło potencjalnych przychodzących?!?? Kuźwa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: WYĆ! 10.02.04, 11:23 Nie pitol!!! Ja siedze już od 8 rano, nawet wyspać mi się nie dali :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Co wam się tera chce? 16.02.04, 12:03 Czyyyytać! Cały tydzień ciągnie mnie do rosnącej kupki gazet i nie mam czasu... Co ja jeszcze robie w necie? A o chodzeniu w kieckach w kwiaty wspominałam? Też mi się chce. Ale wiosną. I jeszcze chce mi się jechać do Szklarskiej. Chyba pęknę, a się nie doczekam... :))) Miłego dnia, miłe państwo Odpowiedz Link Zgłoś
koaa chce nakręcic film 16.02.04, 23:50 Ale nie wiem jak się do tego zabrać Znacie może jakieś strony z gotowymi scenariuszami albo jak się zabrać do pisania takiego scenariusza(jakieś szablony) lub jakieś strony dla początkujących filmowców czekam na linki! Odpowiedz Link Zgłoś