majass 17.09.03, 14:22 Gdzie sie gosiu nam zgubiłas. Ostanio wogóle tu nie zaglądasz. Daj znac życia. Majas tęskni..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margeryta Re: Poszukiwana gosia 17.09.03, 18:50 Jak to miło że ktoś pamięta. Chora jestem. Zasmarkana, zakichana, kaszląca jak gruźliczka jakaś z wiecznie drapiacym gardłem i gorączką do pracy muszę chodzić. Już mi sie wszystkiego odechciewa. Marzę o jakiejś dwutygodniowej izolacji :) Może tak na przykład szpital?, spokój, jedzenie przyniosą, znajomi odwiedzą, wszyscy będą się o mnie troszczyć, wreszcie poczytam sobie w spokoju to na co będę miała ochotę a nie to co muszę... No, zaczynam bredzić... marzę o szpitalu? Chora jestem... :( Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Poszukiwana gosia 18.09.03, 13:37 margeryta napisała: > Jak to miło że ktoś pamięta. Chora jestem. Zasmarkana, zakichana, kaszląca jak > > gruźliczka jakaś z wiecznie drapiacym gardłem i gorączką do pracy muszę > chodzić. OOOOO to bardzo smutno,że gosia cierpi. Jestesmy z tobą. Majas tęskni zagosia i prosi by sieczęściej pojawiała na forum Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Poszukiwana gosia 22.09.03, 12:41 majass napisał: > margeryta napisała: > > > Jak to miło że ktoś pamięta. Chora jestem. Zasmarkana, zakichana, kaszląc > a > jak > > > > gruźliczka jakaś z wiecznie drapiacym gardłem i gorączką do pracy muszę > > chodzić. > > OOOOO to bardzo smutno,że gosia cierpi. Jestesmy z tobą. Majas tęskni zagosia i prosi by sieczęściej pojawiała na forum ooo jakie to słodkie :) ja również łączę sie w bólach i zycze szybkiego powrotu do zdrowia!!! Szpital to jednak nie jest przyjemne miejsce, pomimo wszystko... Kuruj sie szybciutko i wracaj na forum!!! wirtualna różyczka dla Ciebie @->->>--- Odpowiedz Link Zgłoś
margeryta Re: Poszukiwana gosia 25.09.03, 00:10 Panowie, wielkie dzięki za troskę, życzenia i kwiaty :) Faktem jest że nieco zaniedbuję to forum i nawet nawał obowiązków mnie nie tłumaczy. Obiecuję poprawę. Nie jestem w stanie zagladać tu codziennie, ale postaram sie częściej. Zwłaszcza że robi się coraż ciekawiej, prawda? :) I tysięczny post juz blisko...:) Pozdrawiam serdecznie nadal niestety chora, ale juz w lepszej formie gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Poszukiwana gosia IP: *.wshe.lodz.pl 26.09.03, 10:47 Ja tez za toba tęsknie wkrótce się zobaczymy ...pa pa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek Re: nie jesteś Gosią.... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 10:59 Gosia nigdy nie używa w podpisie wielkiej litery! Mam cię rozbójniku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: nie jesteś Gosią.... 27.09.03, 15:17 Gość portalu: boczek napisał(a): > Gosia nigdy nie używa w podpisie wielkiej litery! Mam cię rozbójniku!!! Własnie za bardzo nie wiem czemu on to zrobił i w jakim celu podszył sie pod Gosie. Pytałe jak miał w tym cel ale nie dotałem odpowiedzi. Chodź adres IP mógłby wskazywać na mnie był to jednak dexter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: nie jesteś Gosią.... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 17:08 Niestety ale dexter to jednak nie był, ponieważ w chwili wysyłania wiadomości na forum, nie było mnie wtedy w redakcji, choć adres jest właśnie stamtąd. Tym kimś kto podszył się pod Gosię jest oczywiście Majass. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: nie jesteś Gosią.... 27.09.03, 23:06 Gość portalu: dexter napisał(a): > Niestety ale dexter to jednak nie był, ponieważ w chwili wysyłania wiadomości > na forum, nie było mnie wtedy w redakcji, choć adres jest właśnie stamtąd. Tym > kimś kto podszył się pod Gosię jest oczywiście Majass. Pozdrawiam! Byś miał chociaz odwagę...sie przyznać. Ni to śmieszne było nie zaabawne a w dodatku sie zapierasz. Żenujące widowisko Odpowiedz Link Zgłoś
maggot9 świat na głowie staje!! 29.09.03, 14:51 Panowie, panowie!!!!!!! Cóż to się dzieje na tym ziemskim padole??!! Najpierw niewinne podszywanie się pod Gosię, człowiek się nie obejrzy a już będziecie paradować po ulicy w damskich ciuszkach.. Ja nic do tego nie mam; wszakże tolernacyjna ze mnie bestyja, lecz jak tu przejśc obojetnie obok takiegoż procederu, gdy chłop babą się okazuje?(oj nieszczęsny ten kto wczas nie przejrzy na oczy!!) Ja naprawdę wszystko rozumiem! Czasy się zmieniają, rewolucja sexualna, itd., ale apeluje!!: znajmy granice w tym szaleństwie!! Pan Boczek to już nie Pan Boczek tylko Pani Boczek. Pan Majass z Panem Dexterem zaczynają kłucić się któremu na imie Gosia... i jak tu w tym wszyskim się połapać??!! oj Panowie, Panowie ...a może raczej oj Panie Panie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: świat na głowie staje!! 29.09.03, 17:51 maggot9 napisał: Pan Majass z Panem Dexterem zaczynają kłucić się > któremu na imie Gosia... i jak tu w tym wszyskim się połapać??!! > > oj Panowie, Panowie ...a może raczej oj Panie Panie... > > ;) Ja sie nie kłoce. Dexter chyba sobie wyobraża, ze w internecie jest kobietą. Moze to jakies podswaidome instynkty i pragnienia. I to pewnie dlatego ta cała sprawa z gosią Odpowiedz Link Zgłoś
margeryta Re: Post podsumowujący 29.09.03, 22:44 Obwieszczam wszem i wobec że JA JESTEM PRAWDZIWĄ GOSIĄ aha... i jestem kobietą!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Post podsumowujący 30.09.03, 10:18 margeryta napisała: > Obwieszczam wszem i wobec że JA JESTEM PRAWDZIWĄ GOSIĄ > aha... i jestem kobietą!!! :) tak tak.... Jestes tak kobietą jak ja mężczyzną ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Post podsumowujący 30.09.03, 14:22 margeryta napisała: > Obwieszczam wszem i wobec że JA JESTEM PRAWDZIWĄ GOSIĄ > aha... i jestem kobietą!!! :) i z tego powodu bardzo się cieszymy. A dexterowi podszywaczowi jakaś kare musisz wymierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
majass zapytanie 06.10.03, 17:15 Nie wiem ostanio to zadziałało. Więc gosia sprawdzałas ostatnio skrzynke??? skrzynke Odpowiedz Link Zgłoś
margeryta Re: zapytanie 06.10.03, 18:18 majass napisał: > Nie wiem ostanio to zadziałało. Więc gosia sprawdzałas ostatnio skrzynke??? > skrzynke sprawdzałam i nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: zapytanie 06.10.03, 18:36 margeryta napisała: > majass napisał: > > > Nie wiem ostanio to zadziałało. Więc gosia sprawdzałas ostatnio skrzynke?? > ? > > skrzynke > > sprawdzałam i nic :( A teraz.... Odpowiedz Link Zgłoś