Gość: Natalia IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.12, 12:16 Zdjęcie i opis kotka w linku: Zaginął czarno-biały kot Ktokolwiek widział kota proszony jest o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muuu Re: Zaginął kot Rembertów IP: *.home.aster.pl 13.05.12, 00:16 Teraz są lęgi ptaków i kot nie powinien łazić bez nadzoru. A niestety takich kotów widzi się sporo... niby kot mógł uciec albo się wymknąć ale sporo ludzi wypuszcza je celowo - nie róbcie tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Zaginął kot Rembertów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.12, 10:14 Jo by szukoł u wietnamców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zing Tao Re: Zaginął kot Rembertów IP: *.home.aster.pl 13.05.12, 17:21 Wasz kot tu nie być, wy go tu nie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: Zaginął kot Rembertów IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 08:35 W jakiej czesci Rembertowa? Odpowiedz Link Zgłoś
elka7953 Re: Zaginął kot Rembertów 23.05.12, 13:23 Mam czarnego rocznego kotka, który się przybłąkał do mnie. Szukam dla niego dobrego domu, bo ja mam własnego. Jest czysty, miły i "domowy". Mieszkam w Rembertowie. Odpowiedz Link Zgłoś