Dodaj do ulubionych

Parking przy lotnisku Warszawa Modlin

IP: *.dynamic.lte.plus.pl 10.09.12, 19:13
Zapraszam na najtańszy profesjonalny parking przy lotnisku Warszawa Modlin .
Oferujemy ponad 250 miejsc parkingowych na bezpiecznym i profesjonalnie przystosowanym terenie. Posiadamy 24 godzinna ochronę, monitoring i wysokie ubezpieczenie parkingu, a komfortowe busy i zawodowi kierowcy bezpiecznie zawiozą Państwa pod sam terminal.

Zapraszamy
Rezerwacje www.air-park.pl lub 503 042 041
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.12, 19:17
      to co powyżej jest napisane, to jakaś bzdura... jeśli plac wysypany gruzem nazywają profesjonalnym parkingiem to mają coś nie tak.. z głową - i nie potrafią liczyć.. mogą zmieścić ok 40 aut... jeśli van KIA - to komfortowy bus... van to nie bus....
      • Gość: Anna W. Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.12, 10:44
        Byłam, skorzystałam i nie całkiem zgadzam się z Twoją opinią.
        Obsługa była bardzo profesjonalna, plac może wysypany gruzem, ale kałuż i błota nie było, a o to chodzi. I nie był w środku pola ale w centrum tętniącego życiem parku przemysłowego. Auto transferowe jest wygodne i co najważniejsze czyste, pachnące i zadbane - lepsze takie niż stary, śmierdzący i zardzewiały transit z jednego z parkingów w Warszawie.
        Poza tym mają najlepsze ceny w okolicy, a mimo iż przez wczorajszą mgłę wróciłam dzień później, nie obciążyli mnie za kolejną dobę postoju.
        Pozdrawiam i polecam tą firmę !

• elzik Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin 04.11.12, 10:36
          Ja akurat mam smutne doświadczenia z tym portalem Wizzparking i nie polecam.
          Zrobiłem rezerwację z miesięcznym wyprzedzeniem i na 5 dni przed wylotem dostaję telefon z Anglii, że nastąpił błąd systemu i mam dopłacić 66% ceny początkowej, albo zwrot kasy.
          Wybrałem to drugie rozwiązanie. Kasy oczywiście do dnia dzisiejszego nie ma. A ja zrobiłem sobie rezerwację na tym samym parkingu w cenie pierwotnej, bez ich pośrednictwa.
          Za bardzo nie ma tam z kim rozmawiać, bo infolinia w Stanach, biuro w Anglii i ten pracownik niekompetentny i mówi, że wykonuje polecenia zwierzchników.
          Tak więc rezerwujmy bezpośrednio u Polaków, a nie u tych kapitalistów oszustów.
          • Gość: Air-park Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin IP: *.dynamic.lte.plus.pl 08.11.12, 09:49
            Witam!!!
            Dziękujemy za wpis. Pragnę tylko sprostować informacje. Nasz Parking jest firmą lokalną działającą na rynku polskim. Nasz Parking zlokalizowany jest obok Mazowieckiego Portu Lotniczego Warszawa-Modlin i nie jesteśmy partnerem Wizzparking. Zachęcamy do skorzystania z naszych usług następnym razem aby uniknąć w/w niedogodności. Więcej informacji na
            www.air-park.pl
            Właściciel
            • mariusz01110 Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin 13.09.16, 22:09
              Na wizzparking raz już się zawiodłem i teraz rezerwuje tylko na www.parklot.pl/pl/parkingi/
              • Gość: Marcin24 Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin IP: *.play-internet.pl 25.09.17, 00:12
                Te wypowiedzi to reklama. Ta sama osoba kilka razy poleca ten link na różnych wątkach to typowy spam.
                Prośba o polecenie kogoś kto naprawdę był i z sprawdził parking. Reklamujący najtańsze parkingi z góry dziękuję.
    • wkra_narew_wisla Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin 06.10.13, 15:43
      www.parkinghotelmodlin.pl
      Parking przy Restauracji Borodino i
      Hotelu Modlin Conference & Spa

ul. Generała Wiktora Thommee 10
      05-102 Nowy Dwór Mazowiecki
      telefon informacyjny: +48 500 74 04 04
      dokładna lokalizacja GPS: N 52° 26' 46" E 20° 41' 32"

liczba kilometrów parking-lotnisko: 2,5 km - transfer 5-10 min
      częstotliwość kursowania parking-lotnisko: na żądanie
      prosty cennik: 10 zł za każdą rozpoczętą dobę

Na miejscu restauracja czynna od 11 do 22.
      www.restauracjaborodino.pl
      • per_se_legionowo Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin 17.02.16, 21:07
        Oczekiwanie na lotnisku na transfer z parkingu Lider Niebieski 1h (słownie: jedna godzina) NIE POLECAM!
    • okecie6541 Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin 06.11.15, 16:00
      Parking Okęcie oferuje miejsca postojowe dla klientów portu lotniczego Warszawa Okęcie. Pozostawione pojazdy są monitorowane i podlegają całodobowej ochronie. Parking lotnisko Okęcie dysponuje prawie 1000 miejsc postojowych.
      www.parking-lotnisko.pl/
    • mariusz01110 Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin 10.09.16, 14:45
      Najlepiej rezerwować parking przy Modlinie przez www.parklot.pl/pl/parkingi-lotnisko-modlin/ najniższe ceny i rabaty na rezerwacje internetowe
    • Gość: Tomasz45 Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin IP: *.hapay.pl 29.05.17, 13:18
      Jeśli poszukujecie naprawdę godnego polecenia parkingi, zachęcam do skorzystania z usług fortparking.pl/ Mają dużo miejsc, przechowywanie pojazdów jest bezpieczne i tanie, a przede wszystkim droga dojazdu jest krótka i bardzo prosta.
    • Gość: Parking Modlin Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin IP: 139.5.177.* 11.04.18, 10:15
      Mogę polecić również bardzo dobry parking Modlin 62 www.parking-modlin62.pl bardzo miła obsługa, parking monitorowany, poczekalnia dla klientów nawet z kącikiem zabaw dla dzieci.
      • Gość: hawlajt1111 Re: Parking przy lotnisku Warszawa Modlin IP: *.static.korbank.pl 15.12.18, 14:18
        A czy ktoś może wypowiedzieć się o parkingu przy lotnisku Okęcie? Najwięcej pozytywnych opinii czytałem o www.odlotowyparking.pl/ :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka