Dodaj do ulubionych

...............Poszukajmy jutra...

29.11.01, 08:40
...może będzie jeszcze lepsze...???
Obserwuj wątek
    • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra... 29.11.01, 08:44
      Jutro będzie, jutro! poszukajmy wczoraj. Było super
      • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra... 29.11.01, 08:45
        ...tak, a gdzie było tak super...???
        • anka1 Re: ...............Poszukajmy jutra... 29.11.01, 08:47
          przepraszam Magnolia ale czasem mi sie wydaje ze <lepsze jutro bylo wczoraj>......
          • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra... 29.11.01, 08:49
            ...a może najlepsze jutro będzie jutro i niech tak będzię...!!!
            • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra... 29.11.01, 08:51
              Zbyt osobiście, ale może kiedyś coś szepnę
            • krzysztof.r.m Re: ...............Poszukajmy jutra... 29.11.01, 08:51
              ...nie tylko przyszlosc jest, nie tylko,
              trzebac koniecznie pomniec, skad sie wyszlo...
              krm
              • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra... 29.11.01, 08:54
                Racja, święta racja. Jutro może nas już ho, ho.....!!!
                • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra... 29.11.01, 08:55
                  ...nikt nie każe o niczym zapominać...
                  ale żyjmy tym życiem, bo tak prędko biegnie...!
                  Kuszący, gdy zaczniesz szeptać...daj znać...???
    • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 08:56
      ...a do czego potrafisz ...skusić...???
      • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:00
        UWAGA OSTROŻNIE!
        Skusić i namówić potrafię do wszystkiego.Wszystkich i wszystko :)
        • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:01
          ...nie wierzę...???
          ...jakie metody kuszenia stosujesz...???
          • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:05
            Specjalne, różne na każdą okazję inne
            • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:07
              ...by skusić się na Twoje kuszenie...długo trzeba z sobą walczyć...???
              • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:08
                Nie chcę Cię kusić, chcę przytulić......:)))
                • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:09
                  ...to przyyyyytul...!!!
                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:12
                    Nie mogę się dopchać
                    • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:13
                      ...hm...więc wejdź tylnymi drzwiami...
                      • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:15
                        Byłem oj istna okupacja. Kim Ty jesteś ???
                        • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:19
                          ...jestem...magnolią...
                          ...a Ty?
                          • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:24
                            Kuszący. Witam serdecznie
                            • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:26
                              ...to, że kuszący to wiem, kuuuusisz od rana...
                              witaj!
                              • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:38
                                Ja wiem żeś ty Magnolia
                                • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:44
                                  ...a z jakiej ...krainy...kusisz...???
                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:45
                                    Z dolnośląskiej
                                    • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:49
                                      ...to dlaczego...nie zamówiłeś pogody na dziś...???
                                      • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:55
                                        Pogoda jest kiepska?
                                        Na sobotę zamówiłem co nieco :)
                                        • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:56
                                          ...a która część nieba dolnośląskiego...w sobbotę będzie pogodna...to
                                          sporządzę ...plany...
                                          • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 09:58
                                            Nad Wrockiem, ale tylko w mojej dzielnicy
                                            • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:00
                                              ...protestuję...i zamawiam...nad moją dzielnicą...!!!
                                              • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:04
                                                Konkretniej proszę, jeden promyczek podeślę we wskazaną miejsce
                                                • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:05
                                                  ...nie jeden...wieeeleeee...
                                                  nad południowa część...przesyłaj...!
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:08
                                                    Mało precyzyjna informacja, sorry nie trafię
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:09
                                                    ...a skąd bedziesz przesyłać...???
                                                    ...wyślę posłańców...by poprowadzili...???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:12
                                                    Jeden promyczek dla jednej osoby. Żadnych posłańców, tylko Ty i promyk:)
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:14
                                                    ...jeszcze się nie zgodziłam..., a Ty już ...warunki stawiasz...?
                                                    Tylko ja i promyk-za smutno, potrzebny...ktoś jeszcze...???
                                                    No chyba, że ten promyk ...przybierze postać...ludzką...???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:20
                                                    A kto powiedział, że mój promyczek jest smutasem.
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:23
                                                    ...OK, zatem w sobotę...czekam na promyczka.!!!..Wesołka???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:29
                                                    Gdzie, bo nie wiem ......................?
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:30
                                                    ...tam gdzie najgłośniej we Wrocławiu...Krzycząąąą...
                                                    a skąąąąd?
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:34
                                                    Blisko mnie Krzy...czą, może nie będę musiał nic extra wysyłać
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:36
                                                    ...no nie mów...że siedzisz w pokoju...za ścianą...???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:38
                                                    Może, kto wie?
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:39
                                                    nieee, nie jesteś moim szefem...
                                                    PA!
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:43
                                                    Nie jestem?
                                                    To będę jak pozwolisz:)
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:46
                                                    ...masz wolny wakat...???
                                                    ...a na jakie stanowisko...???
                                                    ...i warukni...???I wymagania szefa...???
                                                    ...a może ja mogłabym być...Twoją szefową...???
                                                    Czasem umiem świetnie dominować...???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:52
                                                    W pierwszej kolejności CV, potem się zobaczy :)
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:53
                                                    ...chcesz mi przysłać...???
                                                    OK, zatem czyszczę skrzynkę...!
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:56
                                                    Ja nie szukam pracy, a więc?:)
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 10:58
                                                    ...a kogo szukasz...???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 11:06
                                                    Mogę kogoś znaleźć.
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 11:10
                                                    ...żeby skusić...???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 11:14
                                                    Owszem, skusić i ........!
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 11:21
                                                    ...i...????
                                                    ...stworzyć szczęśliwe chwile...???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 11:26
                                                    Zależy z kim, nie z każdym można.
                                                    Zapomniałaś o CV czy nie?
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 11:27
                                                    ...odpowiadam ...tylko na wybrane oferty...,a o tej nic nie wiem...???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 11:30
                                                    Hm. Mało kusząca?
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 11:33
                                                    ...mam pewne wątpliwości...???bo niby na co ...miałabym sie skusić...???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 11:37
                                                    Może na jutro?
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 11:39
                                                    ...a...kim jesteś...???
                                                    ...poza tym, że Kuszącym...???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 11:44
                                                    Czasami jestem bardzo kuszący
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 11:55
                                                    ...chyba wybiorę się na grzańca, wiem gdzie u nas podają najlepsze, opowiem Ci
                                                    czy się nie popsuli...
                                                    PA!
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 12:03
                                                    Piwko grzane? Sam bym poszedł, ale tak do lustra – nie dla mnie. Z chęcią
                                                    usłyszę czy się nie popsuli Twoi faworyci:)
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 12:05
                                                    ...wolę wino...grzane...
                                                    i pamiętaj o sobotnich promykach...na Krzykach...!
                                                    PA!
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 12:09
                                                    Winko hm też może być.
                                                    Całych krzyków jeden promyczek nie ogrzeje.
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 12:19
                                                    ...to niech ogrzeje tylko moją część albo przyślij wiele promyczków...???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 12:27
                                                    Nic się nie zmieniło. Jeden promyczek, jedna osoba!
                                                    Więc którą część kwiatka grzać?
                                                  • Gość: Magnolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.11.01, 12:31
                                                    Kwiat wiosenny potrzebuje dużo słońca--CAŁEEEGOOO ogrzać...
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 12:36
                                                    Nie wiem gdzie skierować promyczek. Sorry, chyba musisz poczekać do wiosny:(
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 12:46
                                                    ...sama więc sobbie zamówię promyczek
                                                    PA!
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 12:47
                                                    Jak chcesz! Powodzenia
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 12:49
                                                    ...bo nie mogę czekać do wiosny...!!!
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 12:51
                                                    A ja mam tylko jeden promyczek.
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 12:59
                                                    ...najlepiej więc...byłoby go...rozmnozyć...!!!???
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 13:05
                                                    Z pewnością, ale po co? Nie widzę potrzeby.
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 13:07
                                                    ...byłoby więcej ciepła...
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 13:20
                                                    mag_nolia napisał(a):

> ...byłoby więcej ciepła...

Dodaj, że wszystkim i już mamy wspólnotę (socjalizm)

• mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 13:22
                                                    .....to nie socjalizm...w socjliźmie wszystkie towary były deficytowe...
                                                    Kochany takie ciepło dla wszystkich-...to rajska wyspa...
                                                    PA!
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 13:30
                                                    Deficytowe towary, demagogiczna równość, ciepło dla każdego, rajska wyspa
                                                    również? Socjalizm jak nic!
                                                    Mój promyczek jest jeden, dla jednej osoby, nie dla każdego.:)
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 13:35
                                                    ...mój największy też jest tylko jeden...!
                                                    PA!
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 13:37
                                                    To się nim podziel :)
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 13:42
                                                    ...tak zrobię...
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 13:46
                                                    Ciekawe co On na to
                                                  • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 29.11.01, 13:47
                                                    ...kto...???Promyczek...??? ...będzie...podzielony...
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 30.11.01, 08:24
                                                    Podzielny promyczek to jakaś nowość. Chyba, że się mylę, zwapniałem trochę:)
                                                  • krzysztof.r.m Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 30.11.01, 09:09
                                                    Kuszacy, moze trzeba bylo tego dnia jednak isc na fizyke?
                                                    Objasniliby w szkolce, ze kazdy promyczek pryzmacikiem w widemko mozna zgrabnie
                                                    dzielic. Ladniutkie, wielobarwne, moze troche nudne, bo zawsze tak samo
                                                    uporzadkowane. Ale zachwyca...kusi...kuszacy to rozszczepiony, podzielony
                                                    promyczek...
                                                    Pozdrawiam przelomowo. Listopadowo - grudniowo...
                                                    krm
                                                  • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 30.11.01, 09:21
                                                    Witam krm, witam i zapytuję czy promyczek po przejściu przez pryzmat, jest taki
                                                    sam, czy może inny, różny od pierwowzoru?
                                                  • krzysztof.r.m Re: ...............Poszukajmy jutra...Kuszący 30.11.01, 11:12
                                                    ale to ten sam promyczek.
                                                    krm
    • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra... 30.11.01, 09:37
      ...na niebie ...promyków brak...poszukam więc w nocy...gwiazdki...
      • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra... 30.11.01, 09:56
        W pochmurne noce o gwiazdki, nie jest tak łatwo
        • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra... 30.11.01, 10:01
          ...to wypiję...herbatę z rumem...i też...będzie mi ciepło...!!!
          • kuszacy Re: ...............Poszukajmy jutra... 30.11.01, 10:22
            Zawsze tak robię lecz nie zawsze pomaga
            • mag_nolia Re: ...............Poszukajmy jutra... 30.11.01, 11:06
              ...może ...kupiłeś oszukany...rum...??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka