Dodaj do ulubionych

Rezerwacja ciuszków

13.09.10, 13:10
W zwiazku z jednym z ostatnich watkow... Zasady rezerwacji i sprzedazy (poza ujeta w regulaminie, dosc oczywista zasada, dot. zaplaty za przesylke) niech juz beda ustalane przez same osoby zaintresowane. Nie chce okreslac tego w regulaminie, bowiem wystepuja czasami zwyczajne nieumysle nieporozumienia. Glownie dlatego, ze czesto forumki rezerwuja rzeczy i przez forum, i droga mailowa. Czesto dzieje sie to w tym samym czasie. Ciezko jest wtedy ustalic, kto pierwszy rezerwowal dany ciuszek...
Osobiscie wole otrzymywac zawiadomienia o zainteresowaniu ciuszkami droga mailowa, bo skrzynke mam otwarta zawsze, a na forum jedynie zagladam. Kontakt jest szybszy po prostu.
Obserwuj wątek
    • georg_ina Re: Rezerwacja ciuszków 13.09.10, 16:19
      ja rowniez.
      Skrzynka mailowa jest latwiejsza do opanowania w przypadku checi zakupu przedmiotu przez wiele osob.
      Jestem rowniez za tym, zeby na biezaco usuwac przez sprzedajacego z katalogow nieaktualne rzeczy, oraz - w miare mozliwosci - zaznaczac, ze jest ona zarezerwowana. To szybki sposob na unikniecie chaosu i oszczednosc czasu.
    • monia19722 Re: Rezerwacja ciuszków 14.09.10, 12:11
      proponuję tę uwagę zamieścić w regulaminie, żeby wszystko było jasne
      • lucka6 Info o rozmiarze 14.09.10, 20:54
        a ja mam taki postulat jeszcze - zeby pisac w watku jakiego rozmiaru dotyczy, bo czesto pojawiaja się wątki - "ubranka po mojej coreczce", albo "po moich dzieciach", jest tam pelno zdjec i szczerze to mi np nie chce sie nawet ich przegladac jak nie wiem czy znajde tam cos co mnie interesuje rozmiarowo...
        • miska_malcova Re: Info o rozmiarze 14.09.10, 22:09
          Ja mam kilka postulatów smile Dokładne opisy - rozmiar, firma (bo każda firma ma inna rozmiarówkę), dobre zdjęcia i cena.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka