angel6666 05.07.11, 11:17 Jak w temacie - kupię krzesełko Chicco Polly Magic - interesuje mnie tylko to i żadne inne, bo zależy mi na używaniu go już teraz, czyli dla mojej 2-miesięcznej córeczki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tweety_28 Re: Krzesełko Chicco Polly Magic 05.07.11, 13:20 Witaj, mam do sprzedania ale chicco polly. O ile wiem magic to nowszy model polly 2w1. Jeżeli jesteś zainteresowana tym modelem daj znać porobię fotki ( kolorystyka taka : Cena 130 zł z przesyłką. Stan dobry ponieważ od wewnętrznej strony tych nakładek po praniu wyszły jakieś żółte plamy. Dodatkowo kiedyś córka usiadła na tej siatce ( na dole nóg ) i pękła z jednej strony. Jak będziesz zainteresowana to wszystko dokładnie opisze i "udokumentuje" fotkami Odpowiedz Link
angel6666 Re: Krzesełko Chicco Polly Magic 05.07.11, 13:38 Dzięki, ale Polly Magic to nie jest nowsza wersja Polly Magic posiada wkładkę dla niemowlaka, dzięki której można je używać jako leżaczek. Odpowiedz Link
tweety_28 Re: Krzesełko Chicco Polly Magic 05.07.11, 13:55 Wkładkę dla niemowlaka posiada również chicco polly 2w1. My nasze używaliśmy jak córka miała 3,5 miesiąca. Krzesełka różnią się między sobą ( poza stylistyką ) tylko tym dodatkowym pałąkiem z zabawkami, który ma magic. Oczywiście nie namawiam, to Twój wybór. Ps. Według mnie Magic to 2w1 po liftingu Odpowiedz Link
angel6666 Re: Krzesełko Chicco Polly Magic 05.07.11, 14:37 Polly Magic ma 3 wkładki - od 0-6 m-cy, od 6-12 m-cy i powyżej 12 m-cy. www.gadzetomama.pl/wp-content/uploads/2011/06/chicco_polly_magic.jpg Mnie zależy na tej wkładce widocznej jako druga na zdjęciu Odpowiedz Link