agablues 18.12.04, 02:16 Widzę, że nie ja jedna.... Pozdrawiam nocnych forumowiczów. A. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fibo1 Re: Nocne marki na forum 18.12.04, 02:24 Cześć! Zawsze mi mówili wszyscy, że oni dzienniki a ja nocnik... Pozdrawiam bardzo fibo Odpowiedz Link
urszula5 Re: Nocne marki na forum 18.12.04, 02:24 Witaj Aga Nie Ty jedna tu jeszcze jesteś ;-) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 18.12.04, 02:27 Ja też jestem;-) Trzymajcie się Ludkowie,w tę grudniową noc... Uściski dla Was;-) Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum 20.12.04, 03:34 ja jeszcze jestem, ale powoli się zbieram. Dobrej nocki i spokojnego dzisiejszego dnia, aga Odpowiedz Link
aqua696 Re: Nocne marki na forum 20.12.04, 03:45 moze jaks kawka z mleczkiem i dobre ciacho na spokojna nocke?? Pozdrawiam WAS Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum 20.12.04, 03:56 wypiłam cappuccinko z torebki i idę spać :) Odpowiedz Link
foczka4 Re: Nocne marki na forum 21.12.04, 02:39 ja tez, ja tez...choc oczka sie kleja! Odpowiedz Link
mama68 Re: Nocne marki na forum 21.12.04, 03:06 A ja się już wyspałam i też Was pozdrawiam! Odpowiedz Link
anuteczek Re: Nocne marki na forum 21.12.04, 03:15 I ja i ja:) Maciek rozrabia zbytnio:) a. Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum 22.12.04, 00:23 Witam nocną zmianę na forum :) Miłego wieczoru Odpowiedz Link
mamaadama4 Re: Nocne marki na forum 22.12.04, 00:33 Stawiam się, ale tylko na chwilę. Adas ma szkarlatyne od 9 dni. Opiekunka wyjechała więc do komputera siadam z doskoku. Odpowiedz Link
akasz12 Re: Nocne marki na forum 22.12.04, 00:34 Również witam (jak to ktoś kiedyś napisał) wszystkich Nocników i wszystkie Nocniczki Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 22.12.04, 01:20 U mnie dopiero wczesny wieczor :) Wlasnie dotarlam do domu z przedswiatecznymi torbami - milo, ze sie najkrotszy dzien w roku konczy i juz znowu zacznie dnia przybywac. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 22.12.04, 03:29 Hej!Czy do pary głównemu nocnikowi nie przydałby się czasem głębszy? Nocnik,oczywiście.Od paru tygodni znowu mam problemy z zasypianiem,więc buszuję po necie.Dzisiejszej nocy,poprzedzającej ostatnie pożegnanie,to raczej w ogóle nie pójdę spać...Pozdrawiam Was bardzo serdecznie-smutny nocny Martek. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 22.12.04, 03:45 Trzymaj się ciepło-smutny nocny Martku... Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum 23.12.04, 00:08 Tradycyjnie witam II zmianę na forum :) Ja powolutku się zbieram, bo rano do pracy. Pozdrawiam. A Odpowiedz Link
irazone Re: Nocne marki na forum 23.12.04, 00:31 pozdrawiam Was wszystkich :) też nocnie markuję i bardzo często do Was zaglądam. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 23.12.04, 02:43 Główny nocnik wita inne nocniki i nocniczki! :-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 23.12.04, 04:23 No,to i ja witam,bo Morfeusz znów się na mnie wypiął... Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 24.12.04, 01:04 Czesc Nocniki i Nocniczki w Polsce :) U mnie snieg i mroz - bedzie bialo na Boze Narodzenie. Przeczytalam wszystkie watki "anty-swiateczne" i tak sie zastanawiam, czy w Polsce nie ma jeszcze zwyczaju spedzania swiat pracujac spolecznie, podarowywania swojego czasu najbardziej potrzebujacym? My od lat chodzimy w Boze Narodzenie do domu weteranow II wojny swiatowej; znamy sporo mlodziezy, ktora spedza kilka godzin w swieta pakujac i rozwozac paczki z jedzeniem dla ubogich; w wiekszosci szpitali grupy wolontariuszy rozdaja prezenty, zabawiaja pacjentow, czytaja na glos itp. Zwlaszcza dla ludzi samotnych, nieszczesliwych, nie lubiacych swiat, to bardzo satysfakcjonujacy sposob zajecia rak, by zmeczyc cialo zeby mniej cierpiala dusza... Wiele osob, ktorym jest zle i ciezko moze znalezc pewne ukojenie w poczuciu niesienia choc odrobinki dobra innym cierpiacym lub samotnym. Tylko nie myslcie, ze kogos pouczam, co ma robic - ot taka mi przyszla do glowy wieczorno-swiateczna refleksja :) Serdecznosci Ojczyzno, od7do3 Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 24.12.04, 03:50 No,dość na dziś;-) Nocne marki-do łóżek;-))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 24.12.04, 04:21 Pozdrawiam serdecznie,choć chyba jestem tu już sama w tym momencie... Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 24.12.04, 05:19 martek40 napisała: > Pozdrawiam serdecznie,choć chyba jestem tu już sama w tym momencie... Eeee... no jeszcze nie tak calkiem :) Tez pozdrawiam, ide pospac, bo jutro rano do pracy a jezdzi sie okropnie - straszna slizgawica wiec trzeba wyjechac wczesniej. Dobranoc, od7do3 Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 25.12.04, 02:30 Nocnym markiem jest rzecz jasna Marek. Ja jestem Główny Nocnik! Cały czas na posterunku! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 25.12.04, 04:31 Moja obecność tutaj o nocnej porze powoli staje się tradycją...Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 26.12.04, 02:57 Ale heca!Dziś zdążyłam przed Głównym Nocnikiem!Pozdrowionka,ale jeszcze nie idę lulu... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 26.12.04, 03:37 Przeciez tu jestem cały czas!!!! Ja!!!! Główny Nocnik!!!! No, już tam. Niech Ci będzie, jesteś dziś pierwsza. No dobra, no. Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 26.12.04, 04:40 Dobry wieczor. Mam nadzieje, ze wszystkim swieta mijaja w zdrowiu i spokoju. No i ze Mikolaj byl hojny jak nalezy :) Serdecznosci, od7do3 Odpowiedz Link
edytahk Re: Nocne marki na forum 09.07.07, 23:06 Bo wtedy nasze maluchy śpią.Pozdrawiam Odpowiedz Link
pawelek22 Re: Nocne marki na forum 26.12.04, 08:06 Pobudka !!! Już słoneczko wstało . pozdrawiam p. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 27.12.04, 01:11 Duch sportowy dziś zagrał na trzy tony! Jestem!!! Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum 28.12.04, 00:11 Nocniki i Nocniczki, zapraszam na nocne forumowanie. Tak dygresja mała, zwłaszcza do tych, ktorzy piszą o 3 czy 4 nad ranem. Czy Wy wiecie, ze za pół roku będziecie o tej godzinie witać nowy dzień? Ja osobiscie uwielbiam siedzieć niemalże do rana. Uwielbiam tę ciszę, świadomośc, ze większość ludzi już śpi, uwielbiam zapach wiosennej i letniej nocy i świtu. A że mam okna na wschód... Zawsze wolałam wschody, niż zachody słońca. Dnie coraz dłuższe juz będą. Oby do wiosny! Odpowiedz Link
mamusik Re: Nocne marki na forum 28.12.04, 00:21 Aga, zajdz na czata, sporo nas tam dzisiaj :) Magda Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 28.12.04, 00:24 Zaproszenie przyjęłam.Czy wiesz,że napisałaś to,co chciałam zauważyć na forum już kilka dni temu?Wszak już przed świętami zaczęło dnia przybywać.Wprawdzie dopiero jak na barani skok,ale jednak.Swoją prywatną "kafejkę internetową" także mam od wschodu.I też nie mogę doczekać się tych cudownych,różowo- pomarańczowych świtów żegnających pełne zadumy i nostalgii coraz cieplejsze,pachnące wiosną czy też latem noce...Pozdrowionka. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 28.12.04, 00:49 Ja też się melduję;-))) Czyżby Główny Nocnik dziś zaspał;-))) ??? Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 28.12.04, 01:08 To niesprawiedliwe i niesportowe!!! Przed pierwszą? :-))) Odpowiedz Link
foczka4 Re: Nocne marki na forum 28.12.04, 01:57 Przydomek nocniczki jest super! Z duma bede go nosic! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 28.12.04, 02:19 I tak fantastycznie będzie pasował do wyhodowanych sińców pod oczami...he he he.Pozdrawiam serdecznie,Renię w szczególności. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 28.12.04, 03:07 Czaty,czaty...i po czatach... Do następnego,Nocniczki;-) Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 28.12.04, 04:18 Pewnie jak od kilku dni - ja skoncze dzien :) U mnie dopiero 10:15 pm - ogladam news z Azji i serce mi sie kraje - tylu ludzi odplynelo na druga strone nocy :( Coz za tragedia... Spij bezpiecznie Europo :) od7do3 Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum 29.12.04, 01:02 Pierwsza! Fibo, zaspałeś :)) Witam w Nocnikowni Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 29.12.04, 01:06 Nocnik nie dorówna błyskawicy... :-)))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: do Agi 29.12.04, 01:44 A wszystko przez psa, który wracając ze spaceru zamienia się w żółwia z Galapagos! Jutro dorobię mu kółka. Odpowiedz Link
agablues Re: do Agi 29.12.04, 01:49 To pies tez Nocnik ?? Fibo, tylko nie zrób mu krzywdy, plisss :)) Bo będę miała wyrzuty sumienia! Odpowiedz Link
penelina Re: do Agi 29.12.04, 01:50 Aga - Fibo ma "roftajlera",więc kto komu może krzywdę zrobić;-))) Odpowiedz Link
penelina Re: do Fibo 29.12.04, 01:51 Może jak śnieg u Ciebie spadnie-to pomyśl o płozach? Odpowiedz Link
fibo1 Re: do Fibo - do Agi i Pen 29.12.04, 02:13 Kółka! Przybite gwożdziami! Zardzewiałymi! Kółka! Byłem spóźniony! Kółka! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 29.12.04, 02:18 Ja jak zwykle także,wpadnij więc na kawę-cały czas czeka...Chyba nie chciałabyś,aby się przeterminowała?hi hiPrzede mną ciężki dzień,toteż nie skończy się na jednej filiżance,a w towarzystwie lepiej smakuje.Pozdrawiam wszystkie Nocniczki(a może raczej wszystkich Nocniczków?),które (którzy?) nie mają możliwości wypić ze mną kawę w realu i teraz właśnie... Odpowiedz Link
sdr Re: Nocne marki na forum 29.12.04, 02:42 Tu jest milo... cichutko. Muzyczka. spokój. milej nocy Wam zycze. Dobranoc i do jutro. sciskam, mama Naty PS. To forum noca jest inne... Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 29.12.04, 04:04 Poddaję się jednak.Kawa wypita w towarzystwie kompa tylko mnie nieco zmorzyła,a muszę jeszcze przemyśleć strategię działania w sprawie Ani.Za kilka godzin jej tata ma rozprawę w sądzie rodzinnym,zaraz potem mamy wspólne spotkanie z p.kierownik MOPS-u i prawnikiem.Od mojej dyplomacji w dużej mierze będzie zależał dalszy los tej, osieroconej przez mamę,dziewczynki...Pozdrowionka i dobrej nocki.Papatki. Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 29.12.04, 04:14 Dobry wieczor, jak minal dzien? Mnie kiepsko - duzo pracy - swieta to zawsze niezle zniwo wszystkich depresantow i konczacych ze soba w samotnosci - rece pelne roboty :( Mam nadzieje, ze u Was lepiej. Wlasnie sobie winko nalalam, moze mi sie nastroj poprawi :) od7do3 Odpowiedz Link
kwiatek-822 Re: Nocne marki na forum 30.12.04, 01:05 Czasem to zagladam :) Pozdrawiam baardzo serdecznie, ja niestety uciekam juz do lozeczka, Pa , Zycze spokojnej nocki :) AGA Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 30.12.04, 01:01 To był faul, ale z powodu braku synchronizacji zegara w komputerze. Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 30.12.04, 01:20 Ufff... po obiedzie gary wlozone do myjki, pranie sie pierze, rodzina sie soba zajmuje i nie przeszkadza :) wiec moge sie dolaczyc wieczorowo-nocnie. od7do3 Odpowiedz Link
aguzale Re: Nocne marki na forum 30.12.04, 01:28 Cześć wam "mareczki". ja też zawszedlugo siedzę w necie, zazwyczaj do ok 2-3. wtedy mam luz, wszyscy śpią. To jest mój jedyny kontakt ze światem zewnętrznym, oczywiście poza wyjazdami na turnusy rehabilitacyjne Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum 30.12.04, 01:49 Witam i ja. Fibo, jak pies?? - pytam pełna obaw .... Odpowiedz Link
zorka7 Re: Nocne marki na forum 30.12.04, 02:02 Dobry wieczór, a raczej całkiem dobra noc. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 30.12.04, 02:07 Pytasz,jak pies?Myślę,że ma się całkiem nieźle,poza tym,że zapewne przebiera łapami i nie może się doprosić o spacer...Inaczej Fibo nie zameldowałby się tutaj tak wcześnie(he he he).Serdeczne pozdrowionka. Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum 30.12.04, 02:09 Ja się boję, ze własnie juz nie przebiera... Fibo się wczoraj odgrażał ;) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 30.12.04, 02:28 Ale też z jego wypowiedzi wynika,że gabarytami psu nie dorównuje.Możesz więc być raczej spokojna. Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum - do od 7do3 30.12.04, 02:32 Czekałam, czekałam...czekałam.....i........przegapiłam! latałam tu i tam i nie usłyszałam, ze ktoś był :) Może next time? Uciekam. Dobrej nocki. Aga Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum - do od 7do3 30.12.04, 03:06 Pies ma się świetnie! Tak cholerę dziś przeciągnąłem, że i bez kółek tym razem wracał jak przecinak! Teraz śpi i świszcze przez nos. Pies obronny, ha ha! Najpierw się zameldowałem, później był spacer- stąd moja absencja. Też bym poświstał czego i Wam życzę. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum - do od 7do3 30.12.04, 03:08 Fibo, a czy wiesz,że są psy zaczepno-obronne? Najpierw zaczepiają,a później trzeba je bronić... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum - do od 7do3 30.12.04, 03:10 Oj, to mój jest właśnie... No, chyba, że broni kości! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum - do od 7do3 30.12.04, 03:12 Penelino,a czy wiesz,że i ludzie tacy bywają?... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum - Martek40 30.12.04, 03:22 Hmmmmm... Wiem.Ale nie wiem,czy Twoje pytanie mam rozumieć jako delikatną sugestię wobec mnie? Jeśli tak-to przepraszam,za moje "zaczepianie". Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum - Martek40 30.12.04, 03:31 Nie!Penelinko,nie!To raczej siebie mam na myśli.Jestem raptus i czasami mediatora mi trza...Pozdrowionka. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum - Martek40 30.12.04, 03:34 Hehe;-))) Raptus,powiadasz?Trzeba Ci widzieć,jak się wióry sypią,jak ja dostaję nerwa;-))) Ale,muszę przyznać-ulżyło mi po Twoim poście;-))) Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum - do od 7do3 30.12.04, 03:09 agablues napisała: > Czekałam, czekałam...czekałam.....i........przegapiłam! > latałam tu i tam i nie usłyszałam, ze ktoś był :) > Może next time? > > Uciekam. Dobrej nocki. > Aga To mam juz skonczyc dzien? Jakos wczesnie dzisiaj.... Tak mnie naszlo na Achmatowa, no to macie na dobranoc (pisze z pamieci wiec prosze wybaczyc jakies bledy): Tak bezradnie piers stygla mi z chlodu ale szlam - zda sie lekko i zwawo, rekawiczke (ot tak, bez powodu) z lewej reki wlozylam na prawa. I zdawalo sie schodkow tak duzo... A wiedzialam, ze tylko trzy byly! Klon zaszumial w jesiennej wichurze, prosil: "Zejdzmy do wspolnej mogily! Mnie oszukal, czy slyszysz? los srogi, los niedobry i zmienny zarazem..." Zawolalam: "Moj mily, moj drogi - i mnie rowniez! Umrzyjmy wiec razem!" Oto piosnka o dniu pozegnalnym, obrzucilam dom ciemnym spojrzeniem - tylko okna jasnialy w sypialnym obojetnie zoltym plomieniem... Dobranoc, niech sie snia tylko dobre sny - od7do3 Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum - do od 7do3 30.12.04, 04:17 No,cóż,kochani-powoli ustępuję miejsca tym,co to piją kawę na forum,ale poranną.Ok.6-tej Asine "mamusiu,piciuuuu!" poderwie mnie na równe nogi.Idę zatem nieco sobie "poświstać"(he he he)...Pozdrawiam i życzę miłej nocki,co to jej niewiele już pozostało... Odpowiedz Link
agata781 Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 00:38 A ja tu po raz pierwszy.Nie myślałam że jest aż tak dużo nocnych marków Odpowiedz Link
mama68 Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 00:48 Witam! Znowu bezsenna noc nastała! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 01:03 Hej wszystkim Nocniczkom! O 00.48 piszesz o bezsennej nocy?Za 2-3 godziny w nią uwierzę(he he he).W każdym razie kawka czeka ciągle i wciąż-wiesz,że waniliowej nie pijam.Pozdrowionka. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 01:06 Zdrowie OK,dziękuję.Ja natomiast pytam,jak ten Twój zaczepno-obronny?Już po spacerku?Pozdrowionka. Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 01:10 Dobry wieczor, jutro o tej porze u Was juz bedzie 2005 - cos niesamowitego jak ten czas gna do przodu, dopiero co kupowalismy extra wode w idiotycznym obledzie przed Y2K ;P A tu juz 5-latka za nami... Odpowiedz Link
agata781 Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 01:15 Jakiegoś takiego pecha mam do kontaktów międzyludzkich Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 28.03.09, 01:48 Znowu powracają bezsenne noce,wspomnienia i ból po stracie mego kochanego,jedynego synka. Adam tata Bunia-Roberta-aniołka. Odpowiedz Link
agata781 Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 01:11 Widze że to forum starych wyjadaczy:)Boję się że nie mam z wami szans.Znów taki niefart. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 01:15 Hej Agata781!Nie gadaj głupot,tylko rozgość się i...pokaż,jaki z Ciebie "zawodnik".Pozdrowionka. Odpowiedz Link
agata781 Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 01:19 To ci powiem że jestem mała i gruba,ale: po pierwsze:małe jest piękne a po drugie:przeciesz mój chłop to nie pies i na gnaty nie poleci. Moze być na początek? Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 01:54 Agatko,nie gabaryty miałam na myśli,a wytrwałość w dotrzymywaniu towarzystwa nam,Nocnikom... Odpowiedz Link
agata781 Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 01:28 Ledwo zaczęłam a już problem.Jutro(wLaściwie to dzisiaj)całonocna balanga przed nami i mój szacowny małżonek wygania mnie spać.Ech ci faceci.a tak z racji tego że jutro o tej porze nie będzie mnie przed kompem to już teraz zyczę wam wszystkim udanego sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku!!!!! Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 01:35 Pies za moment idzie na baaardzo krótki spacer, siusiu, paciorek i świstu, świstu. Wrócę za 30 min. Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 01:33 agata781 napisała: > Widze że to forum starych wyjadaczy:)Boję się że nie mam z wami szans.Znów taki > > niefart. Witam starych i nowych Nocników :) Agato, każdy z nas był początkującym. Jak chcesz się dać lepiej poznać Nocnikom, wskocz na czata, czasami tam się przenosi nocnikowanie. Pamiętaj, po kilku razach i Ty bedziesz "starym Nocnikiem " :))) Odpowiedz Link
aqniesia Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 02:20 Czasami siedzędo 4.00 bo mała daje popalić a żona do pracy rano więc chciał nie chiał siedzę a później od w dzień dosypiam --- www.agnieszka.blo.pl Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 31.12.04, 04:57 Idę już sobie troszeńkę "poświstać"-domaga się tego mój mocno nadwerężony kręgosłup.Pozdrawiam i do "zobaczenia" w przyszłym roku. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 01.01.05, 02:02 Noworocznie,styczniowo...ściskam Was;-))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 01.01.05, 03:59 Fibo,to takie niepodobne do Ciebie-"świstać" o tej porze...hihi.Nocnie pozdrawiam,noworocznie ściskam Was dziewczyny i chłopaki... Odpowiedz Link
martek40 Re: Spędziłam tu niejedną noc.... 31.12.04, 04:11 Witaj zatem w klubie.Pozdrawiam nocnie... Odpowiedz Link
penelina Re: Bei;-))) 31.12.04, 04:25 Napisałam Ci posta na "Mamach po..." Nocniczki-może dość kompów na dziś?Ja zmykam do łóżeczka;-)))I Wam też to polecam;-))) Do "zobaczenia" jutro;-))) Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Bei;-))) 31.12.04, 04:38 Spac Europo! Milych snow w ostatnia noc 2004 i niech swit przyniesie same dobre dobre znaki na juz prawie 2005 :) Ja jeszcze sobie news poogladam, ale Wy tam za Woda - aaa... kotki dwa, szaro- bure oby dwa... Sza! Odpowiedz Link