1. rękawice zimowe Kappahl, r. 0103, czyli 1-3 lata (moja corka nosiła je w wieku 4 lat), ocieplane sztucznym futerkiem, dłuższy fason, dobrze sie trzymają, nie zsuwają się. Kolor jasnoróżowy, stan BDB. Cena 10 zł + 5 zł przesyłka.
2. getry H&M, jasnoróżowe ze srebrną nitką, rozmiar one size, są węższe, dobrze trzymaja się szczupłych nóżek, nadaja sie tez jako getry baletowe. Idealne na rajstopki lub legginsy. Stan DB, były noszone przez moja córkę w wieku 3 i 4 lat, mają lekkie zmechacenia. Cena 5 zł + 5 zł przesyłka.
3. czapka jesienna Dolli von Doll, różowa, r. 44, noszona przez moja córkę w wieku 3 lat. Stan BDB, cena 10 zł + 5 zł przesyłka.
4. Piżamka Gap, w tygrysie pasy w tonacji różowej, r. 4 lata, fason blisko ciała. Stan DB+ (lekkie spranie materiału). cena 8 zł + 5 zł przesyłka.
5. Spodnie Cool Club, ciemnoróżowe z jasnozielonymi wstawkami, r. z metki 98 cm, ale jest to raczej 104. Na szczupłą dziewczynkę. Stan BDB- (za lekkie spranie i malutką plamkę pokazana na jednym ze zdjęć), spękania na napisie widocznym na zblizeniu są fabryczne.
Cena 8 zł + 5 zł przesyłka.
6. Bluza bawełniana Gap, r. 4 lata. Ciemny róż w połączeniu z pomarańczowym. Stan BDB- (lekkie spranie). Cena 10 zł + 5 zł przesyłka.
7. sukienka jeansowa Ralph Lauren, r. 4 lata, stan BDB- (lekkie spranie koloru). Cena 10 zł + 5 zł przesyłka.
8. Sukienka Kappahl, r. 98-104 cm, stan BDB, cena 10 zł + 5 zł przesyłka.
9. Sukienka z USA, góra czarny welurek, dół szyfon w pieski Scottie, bez metki z rozmiarem, na ok. 98-104 cm. Stan BDB. Cena 10 zł + 5 zł przesyłka
10. Wizytowa bluzka mininiebo, r. 98 cm, stan BDB. Cena 10 zł + przesyłka 5 zł.
11. Wizytowa/świateczna biała bluzka koszulowa z ozdobnym kołnierzykiem. R. 98 cm, stan BDB, cena 8 zł + przesyłka 5 zł.
12. podkoszulka Cubus r. z metki 104/110, ale jest to raczej 98/104 cm. Dodam ją gratis pierwszej chetnej osobie, przy zakupie innego ubranka.