Dodaj do ulubionych

ROWERY 12" i 16" Wawa

27.05.12, 19:43
Mam do sprzedania dwa rowery
1.mały 12" z kółkami bocznymi,niestety rdza go trochę przyatakowała i tylnia opona jest do wymiany-zdolny tata z pewnością zaradzismilei na pewno rowerek jeszcze posłuży jakiemuś brzdącowi,na fotce zamontowany kij do prowadzenia(sprzedaję bez niego-chyba,że ktoś będzie chciał)CENA 40zł,Warszawa i okolice dowóz GRATIS,gdzieś dalej wysyłka 10zł

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/bj/pc/bbaz/SCaJRiTaGvQAWAYJ1B.jpg
2.większy 16",koła jak najbardziej w porządku,trochę odrapany jak to rower używany przez chłopcasmile,błotnik przedni był wygięty stąd odprysk farby i ślady rdzy,siodełko niestety podziurawione(można wymienić niewielkim kosztem w Decathlonie),odrapania też na przednim plastikowym koszyczku.CENA 60zł i tak samo jak poprzedni rowerek dowóz na terenie Wawy i okolic GRATIS ,wysyłka dalej 10zł

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/bj/pc/bbaz/NHeFG2EdiFCnoK1hLB.jpg
reszta zdjęć tutaj
fotoforum.gazeta.pl/a/66543.html

Jeżeli czegoś nie napisałam ,pytajcie
e_mamosia@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • e_mamosia 12" ---30zł 16"---50zł ;););) 30.05.12, 17:39
      zapaszamsmile
      • lewana77 Re: 12" ---30zł 16"---50zł ;););) 30.05.12, 19:02
        rezerwuje 16smile
        Jestem z Bielan, dalibyscie rade dowiezc? Albo mozemy sie gdzie umowic (tylko jestem sama z dzieckiem, bo maz jutro wyjezdza na dluzej)
        I czy to siodelka da sie na pewno wymienic? Czy beda pasowac takie z Decathlonmu?
        • e_mamosia Re: 12" ---30zł 16"---50zł ;););) 30.05.12, 20:55
          napisz do mnie na gazetowego,bo mi wracają maile jak próbuje Ci wysłać
          w piątek możemy się umówić,a siodełko na pewno od bTwin pasuje ,bo sprawdzałam(mamy w użyciu akurat),jutro zmierzę średnicę tej rurki pod siodełkiem i dam znać
          • liance Re: 12" ---30zł 16"---50zł ;););) 30.05.12, 21:55
            ja jestem zainteresowana 12 - mogę prosić jakieś szczegółowsze zdjęcia z tą rdzą? Gdzie ona jest i w jakich ilościach....?
            • liance Re: 12" ---30zł 16"---50zł ;););) 30.05.12, 21:58
              znalazłam zdjęcia na fotoforum, jednak dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka