Dodaj do ulubionych

Nie polecam sprzedającej/kupującej - cz. 3 - 09/13

15.09.13, 11:09
W tym watku dzielimy sie opiniami nt. niezadowalajacych transakcji, nieuczciwych sprzedajacych/kupujacych itp.

Poprzednie 2 czesci watku "Nie polecam" zostały przeniesione do archiwum. Sa do wzgladu w linkach u góry strony.
Obserwuj wątek
    • kuba1206 Nie polecam KUPUJĄCEJ - SABKA22 02.10.13, 06:59
      nie polecam SABKA22, ponieważ, zarezerwowała u mnie ciuszki 13.09 z prośba o zapłatę za tydzień, zgodziłam się i do dziś zero wpłaty i zero kontaktu.

tak się nie robi.

To już druga osoba, która w ciągu tego tygodnia wycięła mi taki numer.
      od dziś będę wpisywać tu każdego, kto prosi o numer konta a potem cisssssza i zero kontaktu.
      • agata_mama_olafka UWAŻAJCIE NA MKMAREK5 OSZUKAŁA MNIE 17.10.13, 13:21
        Tak jak w temacie.
        Dnia 1.09.2013 przelałam Pani 35zł za 3 bluzki.Przesyłki nie otrzymałam do tej pory mimo iż Mkmarek5 twierdzi że zostały wysłane,nie otrzymałam żadnego potwierdzenia.Ponoć sprawa była wyjaśniana na poczcie,ale zero efektu.
        Pieniądze miały zostac zwrócone na początku października niestety zwrotu nie otrzymałam ,ale tez kontakt się urwał. Dwa dni temu Szanowna Pani odezwała się do mnie o ponowne podanie nr konta i sytuacja podobna brak pieniedzy i brak kontaktu
        Tak więc uważajcię na ta Panią.Ja ją uważam za oszustkę
    • muta001 Nie polecam kupującej blue-anulka 20.01.14, 13:25
      Zarezerwowała u mnie ubrania, przez prawie dwa tygodnie przesuwała termin wpłaty. Aż w końcu nastała cisza..... Zero kontaktu, brak odpowiedzi na maile. A wystarczyło napisać, że rezygnuje i wtedy nie byłoby problemu. Nikt tutaj nikogo do kupna nie zmusza. Bardzo nieładniesad
      • malgoska34 mamusiakamila- nie polecam sprzedającej ! 21.03.14, 14:35
        Nie spotkałam, jeszcze tak niepoważniej osoby. Sama odpowiedziała na moje ogłoszenie, w sprawie kupna kurtki , pytałam o wymiary i wielkośc kurteczki , dziś zapytałam o cenę a Pani pisze do mnie maila, że jej przykro ale wczoraj sprzedała już kurtkę. Proszę Pani, to nie plac zabaw, a ja nie mam 2 lat. Nie polecam, Pani chyba nie ma pojęcia gdzie jest i na czym polegaja transakcje kupna-sprzedaży. Brak słów !!!
    • mamusiakamila Re: Nie polecam sprzedającej ani102- cz. 3 - 27.03.14, 22:20

• jowitka345 nie polecam KLARCI!!!! 31.03.14, 09:39
      Kilka lat temu wycięła mi taki sam numer...rezerwuje rzeczy, prosi o nr konta i cisza. Po ponagleniach tlumaczy sie, ze nie dostala maila, ze poczta zzera jej wiadomosci i ponownie prosi o dane do przelewu i cisza. Nie jestem pierwszą osobą ktorą tak potraktowala o czym swiadcza wpisy we wczesniejszych wątkach "nie polecam"
      A wystarczylo by napisać maila, że rezygnuje.
      Nie polecam!!!
    • nataliaszczecin Nie polecam muta001 14.05.14, 20:04
      12 maja zapytałam o sandałki, w tym samym dniu dostałam dane do wpłaty. 13 maja dostalam przypominajacego maila o wplate... nie kazdy ma czas 24h na dobe siedziec na forum!
      Odpisalam, ze oczywiscie zaraz wplace i tak tez zrobilam. Polozylam dziecko, znalazlam chwile i zrobilam przelew. Bylo juz po polnocy wiec w sumie 14 maj co nadal nie jest odwlekaniem wplaty i moim zdaniem to dosc sprawnie wykonany przelew.
      Dzisiaj 14 maja dostaje info, ze pani buty sprzedala komus innemu bo nie wplacilam pieniedzy i na pewno juz tego nie zrobie!
      Jak tak mozna?
      Osoba okropnie narwana i natretna, jak nie odpisujecie przez pol dnia to juz podejrzewa oszustwo i bombarduje mailami.
      Poza tym w watku nikt nie pytal o buty wiec komu i gdzie sprzedala?
      Wszystko nie zgodne z regulaminem. NIE POLECAM!!!
      • salma75 klarci - nie polecam 25.11.14, 18:21
        Szkoda, że nie zerknęłam wcześniej do tego wątku uncertain.
        Rezerwuje, zwodzi, przekłada termin wpłaty, a w końcu przestaje się odzywać.
        Nie warto zaprzątać sobie głowy transakcjami z tą osobą.
    • kasia1kasia1 Nie polecam sprzedającej Najderka 27.05.14, 16:53
      Wprawdzie zakupy u tej Pani zrobiłam już dawno, bo w grudniu, i postanowiłam się nie denerwować, ale niedawno przypomniała mi się ta sprawa i postanowiłam napisać.
      Kupiłam u tej Pani spodnie, co do których nie mam zastrzeżeń i 2 stroje kąpielowe kompletnie zniszczone, zmechacone, rozciągnięte i nie nadające się do użytku. Zdjęcia były bardzo złej jakości, ale zostałam zapewniona o braku zmechaceń i ewentualnego porozciągania. W ramach rekompensaty Pani zaproponowała mi odesłanie ich na mój koszt i zwrot niepełnej kwoty. Przedstawiam zdjęcia otrzymanych ubrań, i zostawiam to ocenie każdego.
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/mg/yg/pbjm/vpgkT9QuFyNqNPbMKB.jpg
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/mg/yg/pbjm/Jhatt0mxDzzWA5xhsB.jpghttps://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/mg/yg/pbjm/WjooOOrxydb3OYyWDB.jpg
      • jaka-ja Nie polecam sprzedającej a090707 ! 12.08.14, 18:13
        Nie polecam,kupiłam u tej Pani kurtke i spodnie,szczególy uzgadniałysmy kilka dni,gdy juz dokonałam wyboru i dogadałysmy sie co do ceny wysyłki itp,po dokonaniu przelewu dostałam maila ze jednak rezygnuje i zostawia rzcezy dla siebie!
        Nie rozumiem o co chodzi,albo ktos cos chce sprzedac albo po co wystawia na sprzedaz cos czego jednak nie chce sie pozbyc?? tego nie wiem.
        Zrezygnowałam w tym czasie z zakupów u innej osoby poniewaz zdecydowałam sie na zakupy u a090707,teraz głupio by mi było pisac zpowrotem ze jednak biorę...uwazam ze to niepowazne zachowanie i robienie z ludzi durniów.Szczerze nie polecam i nie zamierzam wiecej "kupowac" u tej Pani.
        • jowitka345 Również nie polecam sprzedającej a090707 ! 19.01.15, 15:38
          Również nie polecam tej forumki...
          3 dni temu zarezerwowalam u niej 3 rzeczy, dwie miałam pomierzyć a w międzyczasie obiecała, że poszuka jeszcze czegoś w interesującym mnie rozmiarze. Wczoraj ( niedziela) dosłała mi jedna propozycję która była za mała. Dzisiaj rano dostałam maila z pytaniem na co sie decyduję... po 4 h odpisałam, ze decyduję się na wszystkie zarezerwowane rzeczy ale dostalam odpowiedź, że jedna z tych rzeczy jest już! sprzedana ( bo rano pisała w wątku, żeby sie do niej odezwać i, że ma tyle rezerwacji, że nie ogarnia).
          Odpuściłam bo te dwie pozostałe rzeczy kosztowały prawie tyle samo co przesyłka.
          Nie przestałam się odzywać, nie zwolniłam rezerwacji i byłysmy w kontakcie mailowym a a090707 nawet nie zapytała tylko sprzedała zarezerwowana przez mnie rzecz komuś innemu. Niektórzy myślą, że inni nie mają nic innego do zrobienia, nie pracują- tylko siedzą w necie.
          Nie polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka