kasbitt 21.02.09, 20:09 Możecie polecic jakiegos dobrego logopede i ortopede dla dzieci, w Krakowie oczywiscie rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nissanmicra Re: Szukam dobrego Logopedy, Ortopedy dla dzieci 21.02.09, 21:02 Ortopeda to dr Kotulski, przyjmuje w Prokocimiu na NFZ i w Scanmedzie na al.Poloju płatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szukam dobrego Logopedy, Ortopedy dla dzieci IP: *.chello.pl 02.11.09, 14:53 Na osiedlu Piastów przyjmuje dr Talar, chodzimy tam od dawna i jesteśmy bardzo zadowoleni. Poleciła mi ją koleżanka, która tez tam chodzi. Dobra i świetne podejście do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
helenka17.1 Logopeda 21.02.09, 23:28 www.zumi.pl/219398,Osrodek_Wczesnej_Pomocy_Psychologicznej,Krakow,firma.html Hanna Warzecha. Duuuża klasa Odpowiedz Link Zgłoś
vicky_cristina_barcelona Re: Logopeda 21.02.09, 23:31 Logopeda faktycznie znakomity( lizus jestem bo to rodzina;-))) A ortopeda dr. Sułko- Scanmed i Centermed Odpowiedz Link Zgłoś
up.logopeda Re: Szukam dobrego Logopedy, Ortopedy dla dzieci 17.03.09, 22:42 Witam! Jestem studentka IV roku logopedii i chętnie poprowadzę zajęcia logopedyczne z Pani dzieckiem. Kontakt up.logopeda@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś