Dodaj do ulubionych

Ortodonta-Krakow

IP: *.static.chello.pl 12.12.14, 23:51
Witam
Zaczęłam leczenie u dr. Joanny Gabinska-Styla na ul. Karmelickiej. Nie długo kam mieć założony aparat a w internecie przeczytałam duzo negatywnych opinie i się zaczęłam wahać. Czy może ktoś udzielić mi wiarygodnej opinie o dr J.G-S ? Lub ewentualnie polecić dobrego a wręcz najlepszego ortodonte w Krk ? Bardzo mi zależy. Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • jestem_marilyn Re: Ortodonta-Krakow 11.02.15, 12:27
      Hej Julka, nie wiem czy nie za późno: zobacz jeszcze w stomatologii Cichoń - cennik znajdziesz na ich stronie. Ja tam korzystałam z protetyki i dostałam nawet gwarancję.
      • peggybrown89 Re: Ortodonta-Krakow 13.02.15, 22:06
        Ja leczę się u dr Sylwii Motyl (przyjmuje w Ortovenie k. Kapelanki i w Ortomanii w centrum). na górę aparat założyłam we wrzesniu i etraz mam już praktycznie wyprostowane zęby, dół założyłam dopiero miesiąc temu. Generalnie zaplanowała mi leczenie na 1,5 roku co jest bardzo szybkim terminiem, a nie tak jak niektórzy ortodonci - przedlużają leczenia aby zdzierać kasę za wizyty kontrolne.
        Również bardzo długo szukałam opinii o lekarza przed założeniem aparatu i przyznam że spotkałam się z wieloma pozytywnymi opiniami o niej.
        Jestem zadowolona.
    • Gość: Swojak Re: Ortodonta-Krakow IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 17.03.15, 23:37
      Ja leczyłem swoją wadę zgryzu u "stomatologia Cichoń" . Bardzo fajna atmosfera, da się normalnie porozmawiać. Osobiście jak najbardziej polecam
    • Gość: Hero Re: Ortodonta-Krakow IP: *.ists.pl 07.06.16, 12:27
      a ja po długim namyśle i leczeniu zębów w końcu zdecydowałam się na założenie aparatu w Galerii Uśmiechu. Moja ortodontka Magdalena Kowalczyk jest świetna. Bardzo dokładna i rzetelna, ale też miła i sympatyczna.
      • Gość: Katarzyna Re: Ortodonta-Krakow IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.18, 09:06
        Hej! Mam pytanie o koszty,jak to wygladalo?Moglabys cos wiecej powiedziec :)?
    • julia.spe Re: Ortodonta-Krakow 02.02.17, 22:28
      Podbijam post.
      Zaczynam leczenie ortodontyczne, mam 26 lat, zgryz krzyżowy i wąska górna szczękę, prawdopodobnie konieczny będzie aparat haasa. Teraz jestem na etapie wyboru lekarza, stad moja prośba o Wasze opinie :) kogo polecacie? Kogo odradzacie? Jakie są Wasze doświadczenia z konkretnymi ortodontami?
      • Gość: Dominik31 Re: Ortodonta-Krakow IP: *.noc.fibertech.net.pl 09.05.18, 07:57
        halo i co znalazłas kogos dobrego? Bo też mysle o poprawie zgryzu i zaczynam szukanie specjalisty
        • Gość: Świrek Re: Ortodonta-Krakow IP: *.centertel.pl 13.12.18, 11:52
          Sprawdź na dent-krakow.pl. Mają tam solidnego ortodontę, który za rozsądną cenę poprawi wadę zgryzu. na wizytę czeka się krótko więc jeżeli zależy Ci na czasie to zgłoś się do Joanny Kani
    • Gość: Malina74 Re: Ortodonta-Krakow IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.18, 16:20
      Ja mogę polecić dr Arnolda Zaraskę, sama trafiłam do niego z polecenia i sie nie zawiodlam. Lekarz bardzo mily, usmiechniety wprowadza naprawdę fajna atmosferę, bez nerwow bez stresu, a przy tym rzeczowy konkretny, widać ze zna się na tym co robi w 100 procentach, moim zdaniem jeden z lepszych ortodontów w krk, w Scandinavian Clinic na placu Szczepańskim można się umowic
    • olo89 Re: Ortodonta-Krakow 23.01.21, 18:33
      Ja mogę polecić Ci gabinety Lux Med. Pracują u nich specjaliści z dużym doświadczeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka