maria88 20.06.21, 19:58 Ukazuje się informacja ..twoje konto jest niedostępne. Jak to? Cały dzień nie mogę odebrać poczty! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagienny Re: Znowu coś.. 21.06.21, 10:50 Prosimy skontaktować się z naszą pomocą - numer telefonu do kontaktu: tel. (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika). Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 06.07.21, 11:07 Po zalogowaniu zaczął ukazywać mi się napis napis offline . Dlaczego i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Znowu coś.. 06.07.21, 14:44 Proszę wykonać zrzut i przekazać do naszej pomocy pomoc@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 08.07.21, 21:11 Nie potrafię zrobic zrzutu. Teraz wprawdzie nie ma tej pieczęci mlecznej z napisem offline pośrodku strony oraz u góry w pasku, ale jest nowy problem. Poczta zajmuje tylko 1/3 strony jest zawężona /przez miejsce na reklamy u góry i z boku/ a treść jej nie jest zgodna z moimi ustawieniami. NIE wyświetla się TEMAT przysłanego maila tylko wyświetlają się jakieś 2 litery ???? Żeby przeczytać " Temat" trzeba odebrać maila nawet nie chcianego. Czy tak być powinno? Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 09.07.21, 12:00 Juz się naprawiło. Wczoraj napisałam tez do pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 11.07.21, 15:07 Do tej pory nigdy na poczcie w trakcie pisania maila nie miałam żadnych informacji a teraz ukazuje się podczas pisania napis "Twoja sesja wygasła" ,Potem napis Odswiez a jak nacisnę odświez to to co bylo napisane a nie zapisane w szkicach znika. Dlaczego mam wyznaczany czas pisania maila.O co to chodzi z tą sesją. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 11.07.21, 21:49 Chyba ktos się bawi ustawianiem poczty na stronach bo znowu poczta zajmuje tylko 1/3 strony . W dalszym ciagu Tematu maila nie moge odczytac tylko 2 litery. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 13.07.21, 09:03 Od dzisiaj znowu na stronie poczty ukazuje się jakby mleczna pieczęć z napisem Offline nawet duzych rozmiarów. Kiedyś był a potem juz nie. Ustawienie w temacie bez zmian i nie daje odbierać maila bo nie wiadomo od kogo. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 03.08.21, 12:15 Juz to było, znikło a teraz znowu Identycznie jak poprzednio .Napis na środku strony Offline z jakby pieczęcią/ gałąź?/ Ten samo pokazuje się w u góry po prawej stronie przy miejscu do szukania maili. PO CO? Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 05.08.21, 13:08 Mozna oszaleć. Co kilka dni zmieniają się ustawienia poczty. i miejsce na reklamy. utrudniające w posługiwaniu się pocztą. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Znowu coś.. 05.08.21, 13:11 Po wdrożeniu nowego wyglądu poczty, niczego nie zmienialiśmy. Bez zrzutów ekranów obrazujących problem nie jesteśmy w stanie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 24.08.21, 10:17 Od soboty mam znowu na srodku strony napis OFFLINE u u góry strony napis Offline przy wyszukiwaniu maili Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 26.08.21, 19:32 Dzień było bez tego teraz znowu. Nic nie zmieniam sama. Jakieś duchy? Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 10.09.21, 20:04 I znowu napis Offline na środku strony., bez mojego udziału. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 12.09.21, 11:43 I tak co drugi dzień jest lub nie ma. Czy mogę wiedziec dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 13.09.21, 19:35 Na środku strony poczty po zalogowaniu w kolorze jasno szarym ukazuje się jakby pieczęć " gałązka a pod nią napis Offline" wielkości 3 na 4 cm i to raz jest a raz nie ma . W tej chwili np. nie ma, zniknęło. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Znowu coś.. 14.09.21, 10:28 Sprawdź połączenie z internetem. Sprawdź również czy w tym czasie nie ma aktualizacji np. systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 10.10.21, 11:44 Jakis czas miałam okey, teraz znowu ukazuje się ten napis Offline. Nic nie zmieniałam, nie aktualizowałam. Internet mam przez modem. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Znowu coś.. 11.10.21, 10:25 Sprawdź czy w czasie sprawdzania poczty jesteś podłączona do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Znowu coś.. 11.10.21, 16:06 Nie mogę przekazać do kosza lub spamu niechcianej poczty. Ukazuje się informacja o błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś