Dodaj do ulubionych

Problem z odbiorem i wysyłką wiadomości

09.12.22, 13:53
Od kilku dni mam problem z pocztą. Nie dochodzą wiadomości ani nie mogę wysłać własnych (nawet na pomoc@agora.pl). Zmieniałem hasło, dla pewności, nic nie pomogło.

Osoby, które do mnie piszą nie dostają, żadnych zwrotek od serwera. Proszę o pilną pomoc - czekam na ważną wiadomość z zza granicy i mam obawy, że nie dojdzie.

Z poważaniem RK
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Problem z odbiorem i wysyłką wiadomości 09.12.22, 15:58
      Skontaktuj się z działem pomocy tel. (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika).
      • aninianin Re: Problem z odbiorem i wysyłką wiadomości 09.12.22, 16:03
        Jestem za granicą ;/ wysłałem maila na pomoc@agora.pl z innego adresu. Czy to wystarczy?
        • bagienny Re: Problem z odbiorem i wysyłką wiadomości 09.12.22, 16:16
          Tak. Pamiętaj, żeby ten adres był wprowadzony w ustawieniach konta konto.gazeta.pl jako adres alternatywny.
          • aninianin Re: Problem z odbiorem i wysyłką wiadomości 09.12.22, 16:46
            Ok dziękuję
            • aninianin Re: Problem z odbiorem i wysyłką wiadomości 10.12.22, 18:30
              Niestety od wczoraj nie mam żadnej odpowiedzi od pomocy. Z pocztą cały czas problemy ;/ Zaczynam żałować, że zakładałem tu konto :(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka