j.pustelnik 09.12.22, 20:33 Proszę o odblokowanie możliwości wysyłania maili na koncie kika1110@gazeta.pl a odpowiedź proszę kierować na konto j.pustelnik@gazeta.pl ponieważ konto alternatywne na kika1110@gazeta.pl jest zlikwidowane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagienny Re: Odblokowanie konta 12.12.22, 10:17 Skontaktuj się z naszym działem pomocy pomoc@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
j.pustelnik Re: Odblokowanie konta 12.12.22, 12:06 Problem polega na tym że z zablokowanego konta nie mogę wysłać maila a mail alternatywny nie jest aktywny bo Neostrady już nie ma. Gdy wysyłam info z innego konta to każą mi z zablokowanego i jest błędne koło Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Odblokowanie konta 12.12.22, 17:26 Konto nie jest zablokowane. Ustawić adres alternatywny możesz w ustawieniach konta pod adresem konto.gazeta.pl Możesz też zadzwonić do działu pomocy tel. (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika). Odpowiedz Link Zgłoś
j.pustelnik Re: Odblokowanie konta 13.12.22, 00:51 Takie info mam gdy chcę się zalogować na to konto Odpowiedz Link Zgłoś
j.pustelnik Re: Odblokowanie konta 12.12.22, 20:44 Nie mogę z tego konta wysyłać maili więc nie mogę się skontaktować z pomocą a od teraz w ogóle nie mogę się na konto zalogować. A konto jest dla mnie bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś