snajper55 16.03.23, 09:25 Dlaczego poczta gazetowa nie rozpoznaj spamu? Ciągle pracowicie zaznaczam dziesiątki sztuk spamu i co? Następnego dnia dostaję kolejną porcję spamu z tych samych adresów. S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagienny Re: Spam 17.03.23, 10:48 Żaden system antyspamowy nie jest doskonały. A spamerzy i oszuści nie zrezygnują póki im się to opłaca. Dostałeś instrukcję co należy wykonać: - spróbować wypisać się z list mailigowych, - oznaczyć jako spam, - utworzyć regułę, - jeżeli oznaczenie jako spam lub reguła nie zadziała - przesłać na adres pomocy nagłówek wiadomości wraz z treścią spamu do zablokowania. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Spam 18.03.23, 14:17 bagienny napisał: > Żaden system antyspamowy nie jest doskonały. A spamerzy i oszuści nie zrezygnuj > ą póki im się to opłaca. > > Dostałeś instrukcję co należy wykonać: > - spróbować wypisać się z list mailigowych, > - oznaczyć jako spam, > - utworzyć regułę, > - jeżeli oznaczenie jako spam lub reguła nie zadziała - przesłać na adres pomoc > y nagłówek wiadomości wraz z treścią spamu do zablokowania. Gdzie tę instrukcję dostałem? Na poczcie nie mam. Nie używam list mailingowych. Nic nie wiem o jakichś regułach. Co to jest i gdzie się je tworzy? S. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Spam 20.03.23, 11:21 Przepraszam, pomyliłem nicki. Do Ciebie nie było wysłane. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Spam 19.07.23, 14:53 Jakis czas bylo okey i sporadycznie trafiały sie SPAM-y na poczcie a dzisiaj znowu lawina SPAM-ow po otwarciu poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Spam 19.07.23, 16:44 Informacja jak postępować jak wyżej forum.gazeta.pl/forum/w,973,175531317,175531317,Spam.html?p=175541464 Odpowiedz Link Zgłoś