Dodaj do ulubionych

DO Adminow!!!!...!!!!!.!!!!!

19.01.05, 19:49
Totalnie sie obijacie!!!!
90% postow powinno byc kasowanych bo ich jakosc i poziom sa tragiczne....
Coz potwierdza sie wyzszosc cywilizacyjna Chin i Zachodu nad Polska...
Obserwuj wątek
    • kropka Re: DO Adminow!!!!...!!!!!.!!!!! 19.01.05, 19:58
      no prosze. A jednoczesnie na innym forum wymyślaja nam od cenzorów,
      zamordystów, kapo i gestapowców.
      To ja już nie wiem co mam robic.
      Poza tym pisalam juz wielokrotnie: za poziom intelektualny wypowiedzi
      odpowiadaja ich autorzy.
      • Gość: rachelka Re: DO Adminow!!!!...!!!!!.!!!!! IP: *.twcny.rr.com 19.01.05, 20:02
        no wlasnie kropa,niech sie wstydzi ten arap za tego typu teksty i ci
        madrzy,ktorzy go w tym popieraja. w koncu arap to nie GW chyba.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19608036&a=19621460
        • kropka Re: DO Adminow!!!!...!!!!!.!!!!! 19.01.05, 20:06
          dzięki :)
    • Gość: rachelka Re: DO Adminow!!!!...!!!!!.!!!!! IP: *.twcny.rr.com 19.01.05, 19:59
      global_government napisał:

> Totalnie sie obijacie!!!!
      > 90% postow powinno byc kasowanych bo ich jakosc i poziom sa tragiczne....
      > Coz potwierdza sie wyzszosc cywilizacyjna Chin i Zachodu nad Polska...
      cenzura niczego nie zmieni,gdyz zawsze bedzie wybiorcza, a z drugiej strony masz
      wybor,jesli chiny i ich forum tak ci odpowiadaja to czemu jeszcze tu piszesz? w
      koncu nie mozna przyjac tylko jednego modelu demokracji,a o ile mi wiadomo ten
      chinski tez zloty nie jest.
      • global_government Do kropki : ) 19.01.05, 20:27
        Nie ma znaczenia jak Was nazywaja...
        Na forum chinadaily posty ktore urazaja dana osobe, sa wulgarne etc sa USUWANE..
        Poza tym nie ma tam wielkiej cenzury bo watki krytykujace Chiny takze tam sa...
        Ja wole lekka cenzure ale pewien poziom rozmowy a nie totalny CHLEW..
        • Gość: mak Re: do global_government IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 20:32
          jak ci sie podoba global government of China to po co wsadzasz nosa na forum
          SWIAT,a najlepiej to sie przeprowadz wasc do Chin.
          • global_government To byla odpowiedz dla kropki... 19.01.05, 20:33
            ...a nie dla Ciebie 'mak'

Uklony...
        • Gość: rachelka Re: Do kropki : ) IP: *.twcny.rr.com 19.01.05, 20:39

> Nie ma znaczenia jak Was nazywaja...
          > Na forum chinadaily posty ktore urazaja dana osobe, sa wulgarne etc sa USUWANE.
          > .
          > Poza tym nie ma tam wielkiej cenzury bo watki krytykujace Chiny takze tam sa...
          > Ja wole lekka cenzure ale pewien poziom rozmowy a nie totalny CHLEW..
          szczegolnie milo wygladaja te chinskie przykazy regulaminowe o informowaniu
          wladz,jesli rozmowca naruszy jakies tam prawo ich regulaminu. nie pachnie ci to
          komuna kolego,co to za kretynizm pisac gdzies,gdzie szpicel z telefonem stoi ci
          za plecami i tylko czycha. pfuj.
          • krystian71 Re: Do kropki : ) 19.01.05, 20:41
            tu nie komuna pachnie, tu global governmentem smierdzi
            • Gość: rachelka Re: Do kropki : ) IP: *.twcny.rr.com 19.01.05, 20:53
              krystian71 napisała:

> tu nie komuna pachnie, tu global governmentem smierdzi
              u nie pomyslalam o tym,zaraz po szmate lece i scieram kurze:)))
              poczytaj moj watek o hu,dodalam troche nowych stron:))))
            • global_government Nie macie zadnego pojecia o chinskich forach.... 19.01.05, 20:55
              ...a osadzacie je od czci i wiary.
              Cenzura jest tam niewielka!!!!!!
              Na obelge krystiana71 nie odpowiadam..

Confucius said: 'once a bully, always a bully'
              • Gość: rachelka Re: Nie macie zadnego pojecia o chinskich forach. IP: *.twcny.rr.com 19.01.05, 20:57

> ...a osadzacie je od czci i wiary.
                > Cenzura jest tam niewielka!!!!!!
                > Na obelge krystiana71 nie odpowiadam..
                >
                > Confucius said: 'once a bully, always a bully'
                to chyba odwrotnie,czytales regulamin,tam jest napisane jak byk co cie czeka i
                gdzie jak naruszysz ich regulamin. nie wciskaj ciemnot tylko pojdz na te strone
                i kliknij na rules, a potem tu nam te ciemnoty wciskaj kolego.jeszcze czytac po
                angielsku potrafie.
                • Gość: mak Re: Nie macie zadnego pojecia o chinskich forach. IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 21:00
                  czyli powiedzenie Konfucjusza mozna zaaplikowac Buszowi,no i mamy global
                  government.
              • krystian71 Re: Nie macie zadnego pojecia o chinskich forach. 19.01.05, 21:04
                nie zamierzam ciebie obrazac, rzadko to robie niezaczepiany a w tym wypadku nie
                wiem czy kpisz czy powaznie piszesz.
                Na temat chinskiego internetu,problemow z jego wprowadzeniem , limitow i innych
                ograniczen wiele slow zostalo napisanych,sadzisz,ze fora rzadza sie innymi
                prawami?
                A moze tylko innymi dla tych, ktorzy sa w miare bezpieczni , bo chinskiej
                jurysdykcji nie podlegaja.
                I tych, ktorzy dla pozorow maja licencje na krytyke rzadu, bo tak bylo i pod
                komuna.
                Proba zachwalania swiezutkiej chinskiej demokracji to jednak chyba zart ,
                zwlaszcza w ustach osoby, ktora sie takim nickiem podpisuje
                • global_government Po pierwsze w Chinach nie ma demokracji... 19.01.05, 21:15
                  ...a rzeczywiscie moze i masz racje krystian71, ale musisz przyznac iz wiele
                  zlego o Chinach pisza ludzie fanatycznie antykomunistyczni czy raczej
                  antychinscy.
                  Chyba nie powiesz mi, ze Paul D. Wolfowitz ( ojciec czy dziadek z Polski ) jest
                  ostatnia nadzieja demokracji???
                  Ale Chiny to nie tylko komuna i represje Tybetanczykow, to takze gwaltownie
                  zmieniajacy sie na lepsze kraj i wolnosci jest tam coraz wiecej, choc postepuje
                  ona powoli...
                  • Gość: rachelka Re: Po pierwsze w Chinach nie ma demokracji... IP: *.twcny.rr.com 19.01.05, 21:39

> ...a rzeczywiscie moze i masz racje krystian71, ale musisz przyznac iz wiele
                    > zlego o Chinach pisza ludzie fanatycznie antykomunistyczni czy raczej
                    > antychinscy.
                    > Chyba nie powiesz mi, ze Paul D. Wolfowitz ( ojciec czy dziadek z Polski ) jest
                    >
                    > ostatnia nadzieja demokracji???
                    > Ale Chiny to nie tylko komuna i represje Tybetanczykow, to takze gwaltownie
                    > zmieniajacy sie na lepsze kraj i wolnosci jest tam coraz wiecej, choc postepuje
                    >
                    > ona powoli...
                    no nie powiesz,ze pan hu jest takim dobrodziejem rowniez. nie zapomnij o 1mln
                    ludzi wymordowanych na Tybecie i dziesiatkach tysiecy ludzi wygnanych,nie
                    zapomnij o dysydentach brutalnie scinanych i innych gwaltach na obywatelach tego
                    kraju. ty chcesz chinczykow widziec jako antidotum na ameryke i zbawcow
                    swiata,ja tam ich widze jako komuchow,hegemonistow i ludzi,ktorzy przez wieki
                    brutalnie niszczyli swoich przeciwnikow. mnie ta demokracja chinska smierdzi a
                    nie pachnie kolego,a regulamin forum,ktory przestrzega o donosie na tego,ktory
                    pisze inaczej niz adminy sobie zycza smierdzi tak samo.
                    • global_government Dla swiata najlepiej jest gdy kazda cywilizacja... 19.01.05, 21:48
                      ...troche podominuje

1. Europa
                      2. USA
                      3. Chiny & Indie

Ameryka Lacinska, Afryka ani swiat islamski to na razie sie nie licza.

Co do hegemonii to 'zachwyca' mnie amerykanska idea zbrojnej demokratyzacji
                      swiata...
                      A w ogole bylas kiedys w Chinach???? Bo ja bylem...krotko bo krotko ale bylem..
                      • Gość: rachelka Re: Dla swiata najlepiej jest gdy kazda cywilizac IP: *.twcny.rr.com 19.01.05, 21:53

> ...troche podominuje
                        >
                        > 1. Europa
                        > 2. USA
                        > 3. Chiny & Indie
                        >
                        > Ameryka Lacinska, Afryka ani swiat islamski to na razie sie nie licza.
                        >
                        > Co do hegemonii to 'zachwyca' mnie amerykanska idea zbrojnej demokratyzacji
                        > swiata...
                        > A w ogole bylas kiedys w Chinach???? Bo ja bylem...krotko bo krotko ale bylem.
                        ja chociaz w ameryce mieszkam,nie jestem zwolenniczka dominacji ameryki,jak
                        rowniez jej interwencji militarnych,ale nie przeszkadza mi to patrzec na inne
                        panstwa krytycznym wzrokiem. chiny nigdyz nie beda mym faworytem z wielu
                        powodow,szczegolnie tych niecnych komunistycznych. w chinach nie bylam,ale nie
                        zapomnij,kto w USA siedzi, a wiec chinczykow znam mnustwo,tych z taiwanu i
                        tybetu rowniez, jak rowniez podrozowalam do innych kraikow azji takich jak
                        singapour. problem w tym,ze ty kochasz chiny a ja im nie wierze, i nie chce
                        zamienic jednego tyrana na drugiego,bo to i kiepski business jak tylko
                        wymieszasz brudy bez ich usuniecia.
    • Gość: ABE Re: DO Adminow!!!!...!!!!!.!!!!! IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.01.05, 21:55
      Prosze nie obrazac naszego zacnego Forum tutaj. Nie podoba sie to fora ze
      dwora. Negevmc ostatnia podal namiary na forum hamerykanskie, gdzie wszyscy
      grzecznie ze soba rozmawiaja powielajac ta sama opinie ale 'wlasnymi slowami'
      jak to moja pani od polskiego mawiala. Idz tam, pelna kultura, flaki z olejem
      za darmoche, a jak sie zdenerwujesz to cie szybciutko wytna i wstydu oszczedza.
      Bye.
      • Gość: rachelka Re: DO Adminow!!!!...!!!!!.!!!!! IP: *.twcny.rr.com 19.01.05, 21:57
        Gość portalu: ABE napisał(a):

> Prosze nie obrazac naszego zacnego Forum tutaj. Nie podoba sie to fora ze
        > dwora. Negevmc ostatnia podal namiary na forum hamerykanskie, gdzie wszyscy
        > grzecznie ze soba rozmawiaja powielajac ta sama opinie ale 'wlasnymi slowami'
        > jak to moja pani od polskiego mawiala. Idz tam, pelna kultura, flaki z olejem
        > za darmoche, a jak sie zdenerwujesz to cie szybciutko wytna i wstydu oszczedza.
        >
        > Bye.
        no wlasnie ABE my lubimy sobie mo-fnac od czasu do czasu na tych co nas skubia,
        a nie tam tylko "thank you and pardon pipidon":)))
        • global_government A gdyby Chiny byly w pelni demokratyczne???? 19.01.05, 21:59
          to co bys sadzila o dominacji tego kraju???

Aha i jaka jeszcze masz opinie o ewentualnej dominacji Indii???

Pozdrawiam rachelke : )
          • Gość: mak Re: A gdyby Chiny byly w pelni demokratyczne???? IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 22:05
            cos ty taki nieglobalny,a ABE to co juz nie pozdrowisz?
            • Gość: ABE Ja go tez NIE-pozdrawiam. Co tu do pozdrawiania? IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.01.05, 22:20
              Ja tak ladnie o Chinach tu zawsze sie wypowiadam, a tu przyjdzie takie
              globalnie-affected i mnie bedzie o demokracji w Chinach uczyl. Ignorant.
          • krystian71 Re: A gdyby Chiny byly w pelni demokratyczne???? 19.01.05, 22:28
            co ty tak z ta dominacja? Nie ten to tamten , ale zawsze ktos musi.Czy naprawde
            musi?
            Demokracja to nie jest moj ulubiony ustroj,nawet na przykladzie tego forum
            widac co by sie dzialo, gdyby za pomoca glosowania o slusznosci wpisow
            roztrzygac.
            Natomiast wolnosc slowa-zawsze,tyle lat bylismy tego dobra pozbawieni.Jeszcze
            mi sie nie znudzila.
            Lepiej napisz co pod tym global governmentem rozumiesz.
            Sorki, zagapilem sie , dopiero teraz zauwazylem,ze twoj wpis do Rachelci jest
            skierowany.
          • Gość: rachelka Re: A gdyby Chiny byly w pelni demokratyczne???? IP: *.twcny.rr.com 20.01.05, 00:19

> to co bys sadzila o dominacji tego kraju???
            >
            > Aha i jaka jeszcze masz opinie o ewentualnej dominacji Indii???
            >
            > Pozdrawiam rachelke : )
            nie lubie zadnej dominacji,kropka.mam na codzien
            chinczykow,hindusow,czarnych,zy dow etc. kazdy jest taki sam dobry,dopoki nie ma
            zbyt duzo sily. nie ma znaczenia ani kolor skory,ani religia tylko wladza a co
            za tym idzie sila. musi zawsze byc ktos po przeciwnej stronie,aby dyktatura nie
            miala zbyt duzego pola do popisu. kazda wladza deprawuje i nikt nie jest
            swiety,dlatego zachwyt nad chinczykami mnie smieszy.
            pozdrawiam globalka:)))
        • Gość: ABE Yeah, exactly! ... bloody hell! A co! n.t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.01.05, 22:18
          • global_government global government kiedys powstanie.... 19.01.05, 22:33
            ...naturalna rzecza jest iz panstwa lacza sie w coraz wieksze organizmy, a
            zatem koncowa forma jest global government..
            ...a jesli Chiny bylyby demokratyczne to co?? ich dominacja tez Wam by
            przeszkadzala???

A co sadzicie o Indiach????

Pzdr WSZYSTKICH, zeby nikt nie czul sie urazony...a w szczegolnosci rachelke : )
            • krystian71 Re: global government kiedys powstanie.... 19.01.05, 22:35
              jako rzecze Nostradamus nie musimy czekac na demokratyzacje Chin.Rzad swiatowy
              powstanie,a jego ministrowie beda mieli skosne oczki :))
              • global_government Ale co w tym zlego?????????????? 19.01.05, 22:37
                Tak dlugo jak ludzie beda myslec w kategoriach bialy, zolty, czarny, mieszaniec
                etc. tak dlugo beda konflikty na swiecie...
                Ludzie tak myslacy sa czescia problemu....
                • Gość: J.K. Tak, "global", a jak im skosne oczki wyprostujemy IP: *.arcor-ip.net 19.01.05, 22:45
                  to swiatowe konflikty ustana...

komunisci tez mysleli, ze jak sie zlikwiduje antynomie pracy i kapitalu,
                  to zawita "globalne" szczescie...

Podobnie Ty uwazasz, ze jak sie zlikwiduje rasy i klasy, to bedzie koniec
                  mityczny i pozytywny koniec swiata...
                  odsylam do artykulow Fukujamy - a glownie do jego krytykow...
                  www.motto.pl/index.php?action=8&litera=F&autor=1819
                  • global_government To znaczy kochasz wojny????????? 19.01.05, 22:48
                    A moze bys tak choc raz pojechal walczyc na front????

Ja znam paru ludzi ktorzy sluzyli w Iraku i Afganistanie i nie jest to
                    przyjemne doswiadczenie dla nich....

Najodwazniejsi sa 'kanapowi wojownicy' z pilotem TV w reku i ogladaniem wojny w
                    CNN i FOX News...
                    • Gość: J.K. Widze, ze nie bardzo rozumiesz, o czym pisze... IP: *.arcor-ip.net 20.01.05, 03:43
                      Nie bylem w Chinach, ale bylem w poblizu, a Chinczykow znam wielu...
                      i widzialem Swiat od Californii (San Diego), do Wschodu Rosji (Wladywostok)...

Wyraznie uderza Ci na mozg, ze jak Chiny beda silniejsze,
                      to i swiat bedzie lepszy...
                      Totalna Bzdura...
                      ale nawet nie chce mi sie polemizowac...
              • Gość: ABE Nie klam, krystian IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.01.05, 22:54
                Wg mojej interpretacji nostradamusa, ministrowie beda nosic turbany. Tak bylo
                napisane! Ja sie juz odpowiednio ustawiam w zyciu, czego i Tobie zycze ;)
            • Gość: ABE CHiny SA demokratyczne. Tzw demokracja chinska IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.01.05, 22:52
              ZNamy tez demokracje amerykanska (exportowana za granice jak pax americana). I
              demokracje socjalistyczna (to z wlasnego doswiadczenia). Byla tez demokracja
              rzymska przeciez (a.k.a 'chleb i igrzyska).Wszystkie te demokracje sprowadzaja
              sie do utopii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka