Dodaj do ulubionych

Maile ze [SPAM] w tytule w folderze Odebrane

25.08.25, 21:31
Maile ze [SPAM] w tytule w folderze Odebrane pojawiają się dzisiaj od ok. kilku godzin. I to takie maile, które nie powinny mieć [SPAM] w tytule, powinny być zwykłymi mailami w folderze Odebrane.
Prośba o naprawienie sytuacji.
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Maile ze [SPAM] w tytule w folderze Odebrane 26.08.25, 09:01
      Pracujemy nad usunięciem problemu.
      • mona.blue Re: Maile ze [SPAM] w tytule w folderze Odebrane 26.08.25, 10:27
        Ok
        • bagienny Re: Maile ze [SPAM] w tytule w folderze Odebrane 26.08.25, 13:19
          Problem został usunięty. Przepraszamy za utrudnienia.
          • mona.blue Re: Maile ze [SPAM] w tytule w folderze Odebrane 26.08.25, 13:51
            bagienny napisał:

> Problem został usunięty. Przepraszamy za utrudnienia.

Ok. Na szczęście nie miało to jakichś poważnych konsekwencji.
      • chybagupi Re: Maile ze [SPAM] w tytule w folderze Odebrane 26.08.25, 10:29
        bagienny napisał:
        > Pracujemy nad usunięciem problemu.

Może ma to jakiś związek z moim problemem?
        Mój stale używany nick to: wybitniemondry
        Od wczoraj przy próbie logowania wyświetla mi się komunikat: Możliwość zalogowania się została zablokowana. Powód: spam.
        Pozbawia mnie to możliwości obsługi swojego prywatnego forum.
        • bagienny Re: Maile ze [SPAM] w tytule w folderze Odebrane 26.08.25, 13:19
          Należy skontaktować się z BOK pod adresem pomoc@grupagazeta.pl
          • chybagupi Re: Maile ze [SPAM] w tytule w folderze Odebrane 26.08.25, 13:29
            bagienny napisał:
            > Należy skontaktować się z BOK pod adresem pomoc@grupagazeta.pl

Skontaktowałem się.

Otrzymałem automatyczną odpowiedź:

uprzejmie informujemy, że administratorem danych osobowych podanych w otrzymanej od Pana/Pani wiadomości e-mail oraz dalszej korespondencji jest Gazeta.pl sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa. Podane dane osobowe będą przetwarzane przede wszystkim w celu załatwienia sprawy objętej Pana/Pani wiadomością. Dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania i ochrony Pani/Pana danych osobowych, w tym o przysługujących prawach, dostępne są w "Polityce Transparentności" pod tym adresem.
            Jeśli stroną umowy o świadczenie Panu/Pani usługi jest Agora S.A. z siedzibą w Warszawie, ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa, to Agora S.A. jest administratorem danych osobowych, w tym w zakresie korespondencji dotyczącej tej usługi. Dodatkowe informacje o zasadach przetwarzania i ochrony Pani/Pana danych osobowych przez Agora S.A. dostępne są w „Polityce Transparentności” pod tym adresem.
            Wiadomość jest wysyłana automatycznie. Prosimy na nią nie odpowiadać.
            Pozdrawiamy,
            Zespół Gazeta.pl

Wczoraj pisałem na forum@grupagazeta.pl
            Odpowiedź była identyczna.

• bagienny Re: Maile ze [SPAM] w tytule w folderze Odebrane 26.08.25, 14:28
              Musisz czekać na odpowiedź. Czas odpowiedzi na zgłoszenie jest do 14. dni od otrzymania zgłoszenia.
              • wybitniemondry Re: Maile ze [SPAM] w tytule w folderze Odebrane 26.08.25, 17:41
                bagienny napisał:
                > Musisz czekać na odpowiedź. Czas odpowiedzi na zgłoszenie jest do 14. dni od ot
                > rzymania zgłoszenia.

Już mogę się logować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka