anna-39s 02.03.26, 09:17 Coś się dzieje z pocztą? Nie można dostać się do wiadomości, komunikat: Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bagienny Re: problem z wejściem na pocztę 02.03.26, 11:12 Problem techniczny dotyczący logowania do poczty został rozwiązany. Przepraszamy za utrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bromba11 Re: problem z wejściem na pocztę 24.03.26, 13:50 "Zalogowanie niemożliwe. Prosimy o potwierdzenie informacji o phishingu." - taki komunikat sie pojawia. Gdyby jeszcze było wiadomo gdzie i jak potwierdzić? Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: problem z wejściem na pocztę 24.03.26, 17:55 No własnie.Tez tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.rze Re: problem z wejściem na pocztę 24.03.26, 18:51 Potwierdzam. U mnie jest to samo. Nic nie daje czyszczenie pamięci podręcznej ani ciasteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.rze Re: problem z wejściem na pocztę 25.03.26, 14:29 U mnie już wszystko w porządku, poczta działa. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: problem z wejściem na pocztę 25.03.26, 14:47 Dziękujemy, działa. Mam tylko jeszcze pytanie czy ta informacja gazety o Bezpieczeństwie musi wisieć od kilku tygodni na stronie logowania i każdorazowo ma byc potwierdzana przed zalogowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: problem z wejściem na pocztę 24.03.26, 19:50 Też tak mam, wszystko jedno od sposobu, w jaki trafiam na pocztę. Widocznie wśród zwolnionych ze spółki było parę osób, które kumało, na czym to polega. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: problem z wejściem na pocztę 24.03.26, 21:07 Albo testują coś na produkcji. Parę dni temu był problem z pisaniem postów na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
el_ka_l Re: problem z wejściem na pocztę 24.03.26, 22:31 Mam to samo, ale tylko na komputerze. Na telefonie działa Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: problem z wejściem na pocztę 24.03.26, 22:38 Możliwe, że na telefonie w dalszym ciągu jesteś zalogowana. Odpowiedz Link Zgłoś
el_ka_l Re: problem z wejściem na pocztę 24.03.26, 23:10 Nie, po jakiejś przerwie loguję się normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: problem z wejściem na pocztę 24.03.26, 23:19 Aż sprawdziłem. Na kompie dalej nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
el_ka_l Re: problem z wejściem na pocztę 25.03.26, 10:17 U mnie dzisiaj bez zmian. Nadal na kompie nie mogę wejść, ale na telefonie się udało Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: problem z wejściem na pocztę 25.03.26, 12:41 Ciasteczka wyczyść. Nie wiem czy pomoże, ale spróbuj. Jeśli nie to napisz do nich z telefonu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
el_ka_l Re: problem z wejściem na pocztę 25.03.26, 13:23 Dzięki. Wczoraj wysłałam zgłoszenie. Przed chwilą dostałam wiadomość, że powinno być dobrze, ale jestem poza domem i na razie nie mogę sprawdzić. Ale widzę, że inni na forum zgłaszają, że naprawione. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z wejściem na pocztę 25.03.26, 19:42 Problem został usunięty. Jeżeli problem nie ustąpił należy usunąć pamięć podręczną i ciasteczka. W razie problemów prosimy o kontakt z naszym BOK. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: problem z wejściem na pocztę 25.03.26, 23:26 bagienny napisał: > Problem został usunięty. Jeżeli problem nie ustąpił należy usunąć pamięć > podręczną i ciasteczka. W razie problemów prosimy o kontakt z naszym BOK. Mailowo? 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: problem z wejściem na pocztę 26.03.26, 05:47 Przypomina mi się robota. Padłą mi sieć. Dzwonię do informatyków ze zgłoszeniem. Przyjmująca babka opryskliwie stwierdza, że zgłoszenia to w systemie (informatycznym). Wyrwało mi się bezwiednie "czego w zdaniu "nie działa mi sieć" Pani nie rozumie?" Finalnie okazało się, że winny był "złamany" kabel który nie stykał Odpowiedz Link Zgłoś
bromba11 Re: problem z wejściem na pocztę 26.03.26, 08:43 Przypomina się dowcip rysunkowy: fachowiec stoi przed drzwiami wejściowymi, naciska dzwonek i mówi: "najpierw wzywają do naprawy dzwonka a potem nie ma ich w domu!" Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: problem z wejściem na pocztę 26.03.26, 20:35 W pewnej firmie komuś posypał się program pocztowy. Ponieważ problemy zgłaszało się poprzez pocztę, więc poprosił kolegę z pokoju o wysłanie maila do informatyków. Za jakiś czas przyszedł informatyk i zaczął naprawiać pocztę u tego kolegi, który wysłał mail. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z wejściem na pocztę 26.03.26, 17:15 Możesz wykręcić numer telefonicznie (42) 631 60 90 od 9-15:30 pn-pt. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: problem z wejściem na pocztę 25.03.26, 05:51 Czy wy w ogóle ogarniacie własne technikalia? Kilka dni temu był problem z logowaniem się na forum; teraz jest problem z logowaniem się na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: problem z wejściem na pocztę 25.03.26, 06:17 Ja myślę, że czas przenieść pocztę; to co tu się ostatnio dzieje to jakas paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: problem z wejściem na pocztę 25.03.26, 07:05 Dalej nie ma mozliwosci wejscia na pocztę. Co sie dzieje? Prosimy o informację. Odpowiedz Link Zgłoś