Dodaj do ulubionych

Sale Weselne

03.05.10, 00:58
W tym miejscu proszę dodawać linki/reklamy sal weselnych w Małopolsce
Obserwuj wątek
    • skrakus Re: Sale Weselne 13.05.10, 09:32
      www.ranking-sal-weselnych.pl
      • mariannnerr Re: Sale Weselne 11.06.10, 18:23
        Zapraszam do Katalogu ponad 1100 sal na www.twojasala.pl
    • folwark1 Re: Sale Weselne Folwark Stara Winiarnia 07.02.11, 18:49
      Szanowni Państwo,

XVI-wieczny Kasztel - Château
      Folwark Stara Winiarnia
      Mszana Dolna ul. Ogrodowa 2

zorganizuje dla Was jedyne w swoim rodzaju
      PRZYJĘCIE WESELNE
      wesele w dawnej posiadłości Rodu Krasińskich…

Jeśli planujesz wstąpić na nową drogę życia ze swoją drugą połówką, my z przyjemnością zorganizujemy dla Ciebie niezapomniane przyjęcie:

- dysponujemy pięknymi zabytkowymi SALAMI RESTAURACYJNYMI, mogącymi pomieścić do 300 osób
      - do dyspozycji Gości oddajemy niezwykle klimatyczny i komfortowy ***HOTEL
      - naszym atutem jest KOMPLEKSOWA ORGANIZACJA całego przyjęcia – nasz wykwalifikowany personel zadba o każdy szczegół, tak aby Młoda Para mogła się cieszyć tym wyjątkowym dniem w spokoju i bez niepotrzebnego stresu
      - wesele w naszych zabytkowych murach, w miejscu magicznym i pełnym historii jest GWARANCJĄ NIEZAPOMNIANYCH WRAŻEŃ dla Młodej Pary oraz Miłych Gości

Poza doskonałą kuchnią oraz rzetelną i miłą obsługą oferujemy również specjalne atrakcje uświetniające uroczystość:

- oprawa historyczna imprezy – powitanie Gości przez wojów w strojach z epoki, pokazy walk GWARDII KASZTELAŃSKIEJ, strzały z armaty…
      - możliwość połączenia przyjęcia z GRILLOWANIEM na dziedzińcu folwarcznym
      - specjalność szefa kuchni: PROSIAK pieczony w całości
      - pokazy tańca z ogniem, pokazy barmańskie i wiele, wiele innych….

Starając się pogodzić staropolską tradycję i gościnność z oczekiwaniami oraz wymaganiami naszych Gości, każdą uroczystość przygotowujemy indywidualnie i z niezwykłą dbałością o każdy detal.
      UWAGA ! Ostatnie wolne terminy 2011 !!!

Kontakt w sprawach przyjęć: Agnieszka Majchrzak tel. 506 140 446
      Folwark Stara Winiarnia ul. Ogrodowa 2, 34-730 Mszana Dolna
      tel./ fax. 18/ 33-12-382
      biuro@folwarkstarawiniarnia.pl
      www.folwarkstarawiniarnia.pl

Szczegóły na naszej stronie internetowej:
      www.folwarkstarawiniarnia.pl ZAKŁADKA WESELA
    • reenifferek Re: Sale Weselne 30.03.11, 06:56
      Odstąpię termin 03.09.2011 w obiekcie Dwór Staropolski w Krakowie.

Odstąpię termin wesela 3 września 2011 w pięknym Dworze Staropolskim (www.dwor.net). Dworek znajduje się na terenie Krakowa. Jest otoczony zabytkowym parkiem. Teren, łącznie z miejscami parkingowymi jest ogrodzony i oświetlony. Całość wygląda naprawdę pięknie. Dwór jest na wesela do około 95 osób. Niedaleko znajduje się kościół p.w. Najświętszego Serca Pana Jezusa.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy: fotosowo@gmail.com
    • 7wera Re: Sale Weselne 04.05.12, 14:04
      WWW.SYMPOZJUM.COM.PL
    • 2karolina90 Re: Sale Weselne 06.08.13, 09:45
      Same sprawdzone oferty znajdziecie tutaj: www.gdziewesele.pl/malopolskie/
    • maciejjoo Re: Sale Weselne 07.05.15, 09:56
      Piękna jest sala weselna w Hotelu Europejskim www.wesele-w-europejskim.pl/wesele/sala-weselna/
      Prawdziwa sala balowa.
    • sun-as1 Re: Sale Weselne 06.11.16, 01:02
      Szkoda, że te najciekawsze miejsca na wesela nie reklamują się. My byliśmy zakochani w kilku miejscach, ale z pomocą przyszła nam konsultantka z Winsa Wedding Planners i doradziła nam jakie są plusy i minusy każdego lokalu. Teraz cieszymy się z wyboru i mamy świetne wsparcie w organizacji naszego ślubu.
    • annababe82 Re: Sale Weselne 17.06.17, 07:54
      Ja mogę osobiście polecić stronę saleilokale.pl

Jeżeli kogoś interesują sale do wynajęcia na wesele w małopolskiem to zapraszam tutaj:

saleilokale.pl/pl/_wojewodztwo/7/

• annababe82 Re: Sale Weselne 30.08.17, 19:41
      a moze na stronie saledowynajecia cos znajdziecie?

saledowynajecia.pl
    • martuskaa966 Re: Sale Weselne 21.12.17, 02:09
      Idealną salą na wymarzone wesele jak z bajki jest sala w hotelu best western premier przy opolskiej w Krakowie. Byłam tam parę razy jako gość na weselu znajomych i zakochałam się w tym miejscu smile Mają bardzo dobre jedzonko, dużo, a obsługa jest na najwyższym poziomie.
    • jurek-catering Re: Sale Weselne 16.01.19, 11:50
      Zapraszamy do sali bankietowej Triana w Mogilanach pod Krakowem. Nasz obiekt składa się z dwóch sal, które w sumie są w stanie pomieścić do 350 osób (w jednym czasie odbywa sie tylko jedno przyjęcie weselne). Sala jest klimatyzowana, posiada ogromny parkiet, parking przed obiektem, a cały obiekt jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych. Wszystko to oczywiście z naszą perfekcyjną obsługą oraz jedzeniem. Więcej szczegółów, oferta oraz zdjęcia sali na stronie www - wesela.jurek-catering.pl lub telefonicznie - 607-913-692.
      Zapraszamy,
      Jolanta i Aleksander Jurek
    • olsa542 Re: Sale Weselne 21.06.19, 13:56
      Wydaje mi się, że najlepszym miejscem w krakowie jest oczywiście piwnica pod złotą pipą. Każdy krakowianin to potwierdzi. Ładne sale i w ogóle lokat ma niepowtarzalny klimat, do tego to ich menu zrobi wrażenie na każdym nie to aby były tam jakieś dziwactwa ale po prostu jest pyszne.
    • mariena Re: Sale Weselne 17.09.19, 10:25
      Bardzo fajne wesele miała moja kuzynka w tym miejscu www.aldan.com.pl/. Piękna sala, cicha spokojna okolica otoczona lasem (super klimat). Jedzenie pierwsza klasa obsługa też. Piękne dekoracje i pięknie zastawione stoły. Polecam
    • mmariollaa Re: Sale Weselne 24.09.19, 09:32
      Piękne wesele miał moja koleżanka w tym miejscu tawerna-oswiecim.pl. Impreza idealnie przygotowana. Pierwszorzędne jedzenie. Piękna sala balowa z gustownymi wykończeniami i dekoracjami. Obsługa profesjonalna i elegancka. Spokojnie można ich polecić.
    • monikamalo Re: Sale Weselne 30.12.19, 11:10
      Ja miło wspominam wesele w tym miejscu www.aldan.com.pl/. Bawiliśmy się wspaniale. Lokal jest w ustronnym miejscu w otoczeniu zielenie i drzew. Sala wspaniale zaaranżowana i idealnie przygotowana na takie imprezy. Jeżeli chodzi o jedzenie to palce lizać. Porcje odpowiednie. Obsługa tez odpowiednio dobrana, miła i świetnie sobie radziła.
    • edziamedzia Re: Sale Weselne 26.10.20, 10:22
      W Jaroszowcu jest sala bankietowa Aldan. Byłam tam ostatnio na ładnym weselu. Spokojnie można ich polecić.
    • ananaska11 Re: Sale Weselne 19.01.21, 13:00
      Szukam eleganckiej, z klimatem restauracji na kolację po ślubie dla około 25-30 os.
      Macie jakieś propozycje?
      • 111222333adasko Re: Sale Weselne 19.01.21, 13:57
        Mogę szczerze polecić restaurację Art&Craft Atelier na Podgórzu, zaraz przy moście Piłsudskiego. Byłam tam w lecie takim niewielkim, kameralnym weselu, chyba około 30 os właśnie. Wszyscy byli bardzo zadowoleni. Lokal na naprawdę imponujący wystrój - elegancki ale przy tym bardzo przytulny. Super, że mają stylowe i wygodne fotele zamiast typowych krzeseł, to rzadko się zdarza na takich przyjęciach. Jedzenie było przepyszne i pięknie podane, a obsługa uśmiechnięta i świetnie zorganizowana (nawet szef kuchni osobiście sprawdzał czy wszystko jest ok! :o). Dodatkowo można na miejscu zarezerwować nocleg, osobiście nie korzystałam ale podobno mają super apartamenty z widokiem, para młoda była zachwycona smile
    • kasiuniacz Re: Sale Weselne 11.08.21, 19:49
      Bardzo ładne wesele miała moja przyjaciółka w tym miejscu aldan.com.pl/. Super impreza z dobrym jedzenie i w ładnym miejscu.
    • halihalihal Re: Sale Weselne 24.02.22, 10:39
      Cześć dzięki za info na temat sali Aldan. Właśnie w ostatni weekend organizowałam tam chrzciny. Było super. Miła i kompetentna obsługa. Impreza na wysokim poziomi.
    • wiktoria_as.28 Re: Sale Weselne 14.04.22, 14:39
      Piękne sale na wesele w województwie małopolskim znajdziecie tutaj www.gdziewesele.pl/malopolskie
      Obszerna, aktualna baza. Na pewno traficie na lokal dla siebie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka