helenka.24 31.05.10, 15:46 Drogie mamy co porabiacie jutro i jakie niespodzianki przygotowalyscie dla swoich pociech? to jest nasz pierwszy dzien dziecka nasz synek ma 7 miesiecy kupilismy mu skoczka zabawke wspomagajaca raczkowanie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnaimmnia Re: co robicie 1 VI 31.05.10, 20:11 my nic nie kupiliśmy jeszcze bo nie było kiedy :( jak są 2 szkraby to roboty po pachy, a przynajmniej ja tak mam. Pewnie jutro po coś wyskoczę, choć najchętniej zabrałabym starszaka GDZIEŚ, na jakąś dzieciową imprezkę, bo młodszy to jeszcze dużo za mały na takie coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahrea Re: co robicie 1 VI 01.06.10, 10:00 Ja z córką pojadę, żeby sobie coś wybrała w sklepie. Poza tym planuję dostosowac cały dzien do niej, żeby była szczęśliwa i zadowolona, że mama poświęca jej tyle czasu i bawi się w jej ulubione zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaffka Re: co robicie 1 VI 03.06.10, 08:17 my byliśmy na przedstawieniu teatru animacji Atofri w ramach programu Rodzina na starcie :) a potem poszliśmy na festyn w osiedlowym klubie malucha :) no i prezenty...pet shopy i koniki pony :) Odpowiedz Link Zgłoś
skwierek Re: co robicie 1 VI 08.06.10, 12:21 ja tez byłam z synkiem :) fajnie tylko mało miejsca :) studio teatralne blum ma przedstawienia w DK Wierzbak wtedy jest duzo wiecej miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś