Gość: RFF IP: 57.66.197.* 18.09.06, 10:42 CZESC, CZY RESTAURACJE "LOWCY SMAKOW" SA JUZ OTWARTE ? MOZE KTOS JUZ BYL I TESTOWAL JEDZONKO ? CZEKAM NA OPINIE. POZDR :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JAN Re: LOWCY SMAKOW IP: *.telnet.krakow.pl 29.10.06, 21:17 Byłem w Łowcach raz.Zjadłem dobry lekko pikantny krem pomidorowy,a później pierogi z kapustą-też w porządku. Co do wystroju mam zastrzeżenia,kiepski klimat,zwłaszcza pierwszej mini salki przy wejściu.Ten jeep nie jest tam chyba potrzebny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: LOWCY SMAKOW IP: *.ramtel.pl 02.11.06, 21:38 Bylam i nawet samego wlasciciela widzialam ;-) Jadlam salatke z kurczakiem - duza porcja, smaczne. Moj towarzysz jadl makaron po XX(jakis azjatycki styl) i tez nie narzekal :-) Pozdrawiam a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenon Re: LOWCY SMAKOW IP: *.ghnet.pl 03.11.06, 16:17 byłem tam, długo czekałem, aż łaskawie mnie obsłużą, potem zjadłem jakieś paskudztwo. odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: LOWCY SMAKOW IP: *.fema.krakow.pl 13.11.06, 01:15 Obsługa bardzo miła, jedzienie mi nie smakowało/nalesniki ze szpinakiem i boczkiem/bar sałatkowy okropny ogóreczki i papryczka raczej nieświeża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m zjadłem lunch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 01:51 Chciałem obiad, ale stwierdziłem, że jest troszkę za drogo. Wziąłem więc lunch menu - zupa borowikowa 6 złotych (bez zapachu, tak samo smakować może każda inna zupa w innym kolorze), zapiekanka 7 złotych - i to jest kompletna porażka. Dostałem po prostu coś co może przypominać jajecznicę tylko że w miejsce jaj jest boczek, a w miejsce boczku są jajka, a dokładnie jedno jajko bo zapiekanka zajmowała tyle miejsca co cheesburger z McDonaldsa za 2 złote. Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz nie jest spoko, FG to twoj 2 tak sam post.... IP: *.betanet.pl 29.01.07, 22:09 tobie chyba ktos placi zebys zachwalal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: LOWCY SMAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 15:50 hmm to tak, pani kelnerka pojawila sie juz po 15 min, dostalismy jedzonko zimne, niedosolone .. bleee nawet herbata byla niedogotowana... Lowcy musza jeszce troszke tych smakow poszukac ... odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
maciek240281 Re: LOWCY SMAKOW 25.02.07, 18:12 Byliśmy wczoraj, pisałem o tym więcej w innym poście, gdyż tak fatalnej restauracji jeszcze nie widziałem. Krótko mówiąc drogo, jedzenie zimne, nieświeże, niesmaczne. Jestem przekonany, że skończą jak Azteca, po roku jak już każdy wypróbuje, nikt nie wróci i restauracje zamkną. Odpowiedz Link Zgłoś