Gość: NocPod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.12, 13:18 zapoznaj się z ofertą > nocleg na Podlasiu - hotel Białystok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: nocleg na Podlasiu IP: *.dynamic.chello.pl 24.10.12, 10:33 mialam ostatnio przyjemnosc nocowac na Podlasiu - cos niesamowitego, krajobrazy, cudowna atmosfera, jakas magia...napewno jeszcze tu wróce choc ode mnie to spory kawalek, ale mysle ze dla tej atmosfery warto przebyc te kilkaset km ;) swietnego noclegu z bardzo pomocnymi wlascicielami znalezlismy na otonoc.pl/noclegi-podlaskie polecam wszystkim wybierajacym sie do tych magicznych terenów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: nocleg na Podlasiu IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.13, 14:12 Ja również jakiś czas temu byłam na Podlasiu. Odwiedziłam Kiermusy ,piękne miejsce jest co zwiedzać ,duże wrażenie zrobił na mnie Zamek ,który ma super eksponaty.Cudny wystój domków jak i całego obiektu ,ponadto Karczma Rzym serwuje pyszne regionalne jedzenie. Miła i profesjonalna obsługa.Wrócę w to miejsce jeszcze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: nocleg na Podlasiu IP: *.net.lannet.org 21.04.22, 20:24 Wybrałam się z rodziną na Podlasie, bo wiadomo, dużo lasów i jezior. Było super! Dzieci się super bawiły na plażach i prawie każdego dnia organizowaliśmy sobie przejażdżki rowerowe. Nocowaliśmy w miłym hotelu Perła w Augustowie. Na pewno tam wrócimy (miła obsługa, smaczne jedzenie, cena nie wygórowana) i w tym roku mają otworzyć fikolandię dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś