Dodaj do ulubionych

Wędzarnie ogrodowe

25.01.18, 08:37
Oferta firmy Pan Kornik s.c. z Białegostoku prezentuje się następująco: wędzarnie drewniane do użytku w ogrodzie, na działce czy podwórku. Wędzarnie wytwarzane są w trzech rozmiarach w zależności od potrzeb odbiorcy. Lekkie, składane, nie zajmują dużo miejsca, a do tego za niewielkie pieniądze. Wykonane z drewna świerkowego na metalowym stelażu, oddzielne stalowe palenisko. Zamawiając już dziś, atrakcyjne akcesoria wędzarnicze w prezencie. Wędzarnie można obejrzeć na stronie pankornik.pl/14-wedzarnie-ogrodowe
Obserwuj wątek
    • bauex Re: Wędzarnie ogrodowe 09.03.18, 14:20
      Super sprawa kupiłem i jestem bardzo zadowolony.
    • kamnow684 Re: Wędzarnie ogrodowe 05.04.18, 13:33
      Ja mam murowany grill z wędzarnią i jestem bardzo zadowolona! U mnie robiła to ta firma: kin.info.pl/2018/04/04/funkcjonalnosc-grilla-z-wedzarnia/ Polecam!!!
    • zzgredzik Re: Wędzarnie ogrodowe 10.04.18, 09:35
      Bardzo fajne te wędzarnie, kupiliśmy tą większą i jesteśmy już po drugim wędzeniu. Zdają egzamin znakomicie.
    • ryszard.pat Re: Wędzarnie ogrodowe 07.08.18, 10:05
      Po długich poszukiwaniach postawiłem na wędzarnię firmy PatioStyl i jestem z niej zadowolony. Wędziłem już 4 razy i mięso za każdym razem wychodzi pyszne
    • aszczypior Re: Wędzarnie ogrodowe 20.08.18, 08:52
      Polecam, nie mam miejsca na murowaną wędzarnię a te łatwo się składa i rozkłada. Ceny też atrakcyjne.
    • d.rudyp Re: Wędzarnie ogrodowe 11.09.18, 11:01
      Zdają egzamin, może nie pomieszczą tyle co tradycyjne wędzarnie ale nie ma co narzekać
    • kalihalirap Re: Wędzarnie ogrodowe 31.10.18, 09:03
      Polecam firmę Pan Kornik
      Mają super produkty. Kilka zamówień u nich już realizowałem i jestem zdania, że mają ciekawą ofertę. Idealne wędzarnie do ogrodu, czy ogólnie do domu jednorodzinnego.

Polecam
    • jozek911 Re: Wędzarnie ogrodowe 08.08.19, 13:41
      również ciekawą ofertę posiada - > wędzarnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka