Dodaj do ulubionych

Studio projektów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.12, 12:32
Czy zna ktoś z was firmę pani Beaty i pana Marka Świaniewiczów , chciałbym skorzystać z jego usług ale chce sie dowiedziec jacy oni są i czy mozna na nich polegac ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Henryk Re: Studio projektów IP: *.eltronik.net.pl 23.12.12, 20:19
      Profesjonalny wykonawca,terminowy z szerokimi propozycjami proponowanych projektów.
      Jestem b.zadowolony. Uwzgledniono wszystkie moje sugestie i potrzeby.Można na nich polegać w 100%
      • Gość: Jarus Re: Studio projektów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 08:11
        Zgodzę sie z Panem tutaj w pełni. Ja zawsze mogłem na nich polegać ;)
    • Gość: Korak Re: Studio projektów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 09:23
      A jak wygląda sprawa sprzedawanych przez nich mieszkań? są uczciwi? Bo wiem, że mają sporą ofertę do wyboru w centrum Białegostoku.
      • Gość: kenny Re: Studio projektów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.13, 13:04
        ze mną postąpili uczciwie. zaproponowali mieszkanie w kamienicy, wszystko z nimi omówiłem, jak na mój dość wybredny gust muszę przyznać, że się spisali na medal. dość długo szukałem dla siebie kąta. jeśli chodzi o moje zdanie to mogę polecić. zasięgnij jeszcze opinii innych.
    • Gość: gosc Re: Studio projektów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 08:53
      Można prosić o ich stronkę lub dane kontaktowe ? Z góry dziękuję :)
      • Gość: marika6756 Re: Studio projektów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 09:02
        adres stronki to www.aspdeveloper.com.pl tam powinny być dane kontaktowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka