trezorian 26.07.06, 11:18 Zapraszam do niezależnego forum Jabłonny pod prostym do zapamiętania adresem : www.jablonna.org Czy uważacie że takie forum jest potrzebne ? Krzysiek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lejla44 Re: www.jablonna.org 29.07.06, 09:32 A cz to forum na, którm aktalnie się wypowiadamy jest zależne od kogoś lub od czegoś ? Na czym miałaby polegać niezależność nowego forum ? czy za domeną org nie kryje sę organizacja pozarządowa ? Czy to może jakieś przedstawicielsktwo społeczności lokalnej ? Proszę cosik bliżej ... Odpowiedz Link
trezorian Re: www.jablonna.org 29.07.06, 18:38 Cześć. Niezależne jest przede wszystkim od władz lokalnych jak i sił politycznych. To forum pewnie też jest niezależne ale ma dość skomplikowany adres. Domeny www.jablonna.org i www.jablonna.org.pl były poprostu wolne a .pl i com.pl już niestety nie. Forum z prostym adresem integrujące mieszkańców naszej gminy wydaje mi sie dobrym pomysłem. Krzysiek Odpowiedz Link
lejla44 Re: www.jablonna.org 29.07.06, 21:50 Może masz rację. Jestem za. Warto spróbować ... a Wy ? Odpowiedz Link
lejla44 Re: www.jablonna.org 31.07.06, 21:16 To forum też jest niezalezne od władz lokalnych. Cos mi nie odpowiada tamta oprawa plastyczna. pozostanę na gazetowniku. Pozdrawiam Odpowiedz Link