1 610 wyników w czasie 345 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Manowska również po jednym ojcu z pisu

dla Warszawy-Śródmieścia w Warszawie 2024.08.19 18.02.2025 6 DZP Sędzia SO Błażejczyk Beata SO Łomża 2006.06.01 7 DNA Sędzia SR Błotny Robert SR Leszno 2012.10.15 8 DPE Sędzia SR Bogdan Marcin SR dla Warszawy-Woli w Warszawie 2022.09.05 04.09.2024 9 DPE Sędzia SR Brzezińska Aleksandra SR dla m

Re: 4500 km elektrykiem.

. | ~100 | ~10 | | Beata Szydło / M. Morawiecki | 2015–2025 | PiS | 19 | ~30 tys. | ~55 | ~12 | | T. Mazowiecki – W. Cimoszewicz| 1989–1997 | KO, SLD, PSL | 7

Re: 4500 km elektrykiem.

| Lata | Partia | Liczba zamkniętych kopalń | +-------------------------------+--------------+--------------------+--------------------------+ | Jerzy Buzek | 1997–2001 | AWS | 19 | | Beata Szydło / M. Morawiecki | 2015

Re: Imiona wukowate/ciotkowate za 15 lat

Ja zawsze dużo mocniej odczuwałam „dziadkowatość” imion. Chociaż Beata, Renata czy Jolanta by mnie zaskoczyły, gdyby były nadane mojemu rówieśnikowi lub dziecku. Ale dużo bardziej zaskoczyliby mnie: Henryk, Zdzisław, Józef, Jadwiga, Krystyna… (mówię o czasach z przed kilku lat 😉). A teraz

Absolwenci I LO w Elblągu (początek wątku)

nadanie w tym liceum w tym zapisie, była Marzena i Marzenna Mirella - typowo polskie nazwisko Nina - pierwsze nadanie w tym liceum Romana x2 - nazwisko neutralne płciowo Wiktor x2 Wioletta ----- 1980 Anetta - pierwsze nadanie w tym liceum Arleta Beata - pierwsze nadanie w tym liceum Elwira

Re: ~~~~~~~~ Polska i jej sprawy ~~,,,,

W Polsce w fotelu premiera zasiadali kolejno: Leszek Miler (2001-2004) Marek Belka (2004-2005) Kazimierz Marcinkiewicz (2005) Jarosław Kaczyński (2005-2007) Donald Tusk (2007-2014) Ewa Kopacz (2014-2015) Beata Szydło (2015-2017) Mateusz Morawiecki (2017-2023) -- Bywam w

Przedwyborcze dywagacje (początek wątku)

wyborach w 2005 r. w miejsce obiecywanej koalicji z PO stworzył rząd rząd mniejszościowy z Samoobroną i Ligą Polskich rodzin sprowadzając ich do nic nie znaczących satelitów zakończonych ostatecznie ich definitywnym upadkiem. Podczas wyborów prezydenckich 2010 Jarosław Kaczyński był oficjalnym kandydatem

Re: Nieśmiertelność duszy. Pytania.

swoim koncie tytuł Miss Publiczności i Miss Media podczas wyborów Miss Lata w Koszalinie w 2005 r. Urodziła mu dwóch synów, ale ich związek nie przetrwał próby czasu. W 2017 r. u boku Józefowicza zaczęła się pokazywać 26-letnia Beata Pruska. Modelka brała udział w Miss Elegant World Next Top Model 2017

Imiona z mojego drzewa genealogicznego (początek wątku)

Roman w 9 i 10 pokoleniu. Ale moje zaskoczenie jest bardzo intuicyjne :) więc jeśli ktoś się zna na rzeczy, to z chęcią się dowiem. Jeśli ktoś jest ciekawy, mogę podać rok urodzenia nosiciela/nosicielki konkretnego imienia. Zapraszam do długiej lektury i do dyskusji :) 0. (ok. 2005 - 2021

Re: Osiągnięcia - rozjebałem skrzynię.

> Jak pomyślę o pewnej polskiej piosenkarce, która dała za niego > w 2005 roku więcej niż za nowego Golfa Eee, jeśli to znana piosenkarka, to odpowiednio przypudrowanego trupka przy odrobinie marketingu mogłeś jeszcze sprzedać z zyskiem. Beata Kozidrak jest z twoich okolic, zdaje się?

Re: ~~~~~~~ Polska. Polska~~~…

Beata Szydło tego nie mogła się spodziewać. Marek Sowa, który jest bratem popularnego księdza Kazimierza Sowy, nie wytrzymał i poszedł do biura polityków PiS w Oświęcimiu. Poseł Koalicji Obywatelskiej zostawił nie tylko "czek", lecz także list otwarty, m.in. właśnie do Beaty Szydło, w sprawie

Re: ~~~~~~~ Polska. Polska~~~…

Beatę Mazurek o naruszenie dóbr osobistych. Będziemy się domagać przeprosin oraz wpłaty na WOŚP". "Dziadek z Wehrmachtu" Historia "dziadka Tuska z Wehrmachtu" zdominowała kampanię przed drugą turą wyborów prezydenckich w 2005 r. za sprawą Jacka Kurskiego. Jako członek sztabu wyborczego Lecha

1 2 3 4 5 6