czego cieszyć dziesięć lat później, w sierpniu 2010, cpmjMA opublikowała na fb zdjęcia z wycieczki do Ekwadoru, a poznałem ją cztery lata i dwa miesiące wcześniej, w czerwcu 2006 nie poszło oczywiście o wycieczkę do Ekwadoru, ale za dużo by o tym pisać, dlaczego o tym wspominam: 30 sierpnia 2010
Administracji z dnia 7 czerwca 2010 r. w sprawie ochrony przeciwpożarowej budynków, innych obiektów budowlanych i terenów (Dz. U. z 2023 r. poz. 822). Nowelizacja ta została opublikowana 22 listopada 2024 r. w Dzienniku Ustaw, poz. 1716. Zdaniem MSWiA nowelizacja ww. rozporządzenia ma na celu poprawę
Zarówno ja, jak i Ania przestałyśmy (albo conajmniej ograniczyłyśmy) używanie imion dzieci na forum. Nie wiem jak Ania, ja zdecydowanie przez Ciebie i twój zwyczaj wyciągania prywaty na forum publicznym. -- M. - grudzień 2010 M. - marzec 2014 T. - czerwiec 2023
Ummm, no Ty napisałaś do Ani ‚Moze przejdz sie na mumsnet’? Używanie imion Ani córek na forum, kiedy ona sama tego dawno nie robi jest chamskie. Nie wspominając o przekonaniu, że możesz coś ‚sadzić’ na ich temat, w dodatku lepiej niż Ania… -- M. - grudzień 2010 M. - marzec 2014 T
Liczy się 4 czerwca" Raczej nie ma wątpliwości co do tego, że Tusk wezwany zostanie i będzie jednym z kluczowych świadków. Jego nazwisko jest wprost wymienione w uzasadnieniu projektu ustawy, na mocy której komisja zostanie powołana: "(…) Nie sposób nie zauważyć, że rząd Donalda Tuska w
. -- M. - grudzień 2010 M. - marzec 2014 ? - czerwiec 2023
Miedwiediewa. Od 2010 roku rządzi Moskwą z namaszczenia Putina. -- Bywam w ... forum.gazeta.pl/forum/f,99957,KSIAZKI_MUZYKA_i_Remarque.html
mozna bylo pokrecic po 89 W 1991 firma została przekształcona w spółkę akcyjną skarbu państwa. Prywatyzację przeprowadzono poprzez emisję akcji na Giełdzie Papierów Wartościowych. Debiut giełdowy miał miejsce 30 czerwca 2008. Akcjonariuszami spółki zostały m.in. Ciech oraz PGNiG. W 2010 roku
konstytucyjnych. Komisja Europejska w czerwcu 2021 roku wszczęła bowiem postępowanie przeciwnaruszeniowe wobec Niemiec z racji podważenia wyroku TSUE przez Trybunał Konstytucyjny w Karlsruhe (chodziło o politykę monetarną Europejskiego Banku Centralnego). Jednak Bruksela zakończyła tę procedurę wobec Niemiec już
Cd dla 93 Michał Fiszer MICHAŁ FISZER ŚWIAT 93. dzień wojny. Granatu do kuchni lepiej nie wrzucać. Kilka zasad walki w miastach 27 MAJA 2022 11 MINUT CZYTANIA Ukraińscy żołnierze w Siewierodoniecku, 16 kwietnia 2022 r. 2 Serhii Nuzhnenko / Reuters / Forum Śmierć zbiera krwawe żniwo. Na całej linii
Gwiazdowskiego czy Piotra Ikonowicza. - Nie jest tajemnicą, że nieźle zna go prof. Marek Zubik. Ten sam, którego w 2010 r. PSL rekomendowało do Trybunału Konstytucyjnego. Zubik, podobnie jak Wiącek, jest pracownikiem UW i stara się wspierać karierę nieco młodszego kolegi - twierdzi rozmówca tygodnika. Jak