reklama, az zenujaca, tylko same plusy i ani slowa o minusach cargo rowerow.... Rower, którym beztrosko śmigałam, kosztował 26 630 zł. Tyle ile używany fiat 500. Jak wyjaśnia Gubański: – W Polsce mamy specyficzną sytuację i patologiczny rynek samochodów. Społeczeństwo niemieckie masowo pozbywa
Captur będzie lepszy od tej Sandero Stepway za 64? Cenowo są już zbliżone. Fiat Tipo i 500L to też realnie jakieś 60-64 tys. A Toyota Yaris Classic (czyli stara wersja, 72KM, klima) jest za 46900. Więc Dacia przestała być najtańsza. Powiedziałbym nawet kosztuje tyle co inni. W
kierownicą. Teraz Fiat dostal Chryslera za darmo i nie wie co z tym zrobić. Wprowadził na amerykański rynek Fiata 500. Mają dobre reklamy ale produkt nie idzie. Ludzie nie chcą kupować śledzi za cenę kawioru.
nie można poprawić. Sprawdź sobie później. Zapłać kartą debetową w USD. Płacisz tylko kwotę w USD, żadnego przewalutowania. Wynajem samochodu. Kupuję najtańszą opcję. Ostatnio we Włoszech dali mi lepsze auto. Zamiast Fiata 500, Peugeota 107. Super auto. Duże i lekkie. Nówka nieśmigana. Może miał
pomimo,ze robione obecnie przez obce koncerny samochodowe,byc moZe na licencji Polskie nazwy..chocby Polonez szlag trafil Czy nie fajne by bylo gdyby Fiat produkowal w Tychach czy Bielsku B. Poloneza 500 zamiast Fiata 500 ? A AU sprzedaja tego Fiata 500 W reklamach czy nawet prawie 100
Mnie się podoba dziewczynka z reklamy fiata 500 l :) -- "Prawie zawsze płaczę, gdy moje zwierzęta odchodzą za Tęczowy Most(...) 3 lata temu papuga miała rozległą martwicę jajowodu po zaparciu jaja (...) cały czas robiła żółte kupy" by rulsanka
hello-kitty2 napisała: > Siedzenie w domu z dzieckiem nie jest warte zadnych pieniedzy. Taka jest moja o > pinia. Znacie Tę reklamę 500tki? Autko jaka jedyna oaza dawnego życia sprzeddzieciowego, w odróżnieniu od bajzlu, haosu i domowego aresztu
części są drogie. Fiat 500 nie wygląda tak ładnie w realu jak na zalinkowanym zdjęciu, tak samo nowa panda, na reklamie cud miód malina w rzeczywistości wizualnie leży mi bardziej poprzedniczka. Ja akurat fiaty chwalę, bo się nie psują, a i w utrzymaniu są tanie ale jak ci koleś w salonie podpadł to
edycji fiata: tak, to jest reklama fiata. Ten wozek fiata500 reklamuje, a Fiat seed'a, ze sie miesci w ich mega malym bagazniku. Ale to mi akurat wogole nie przeszkadza, a wrecz sie podoba. Lubie Fiata500. No i co do "mod" na forum. Tak, niestety tez to zauwazylam. Tego przed laty nie bylo. Tzn. mody
)...dzieci szybko sie asymiluja wiec reklama czegokolwiek polskiego jest bez sensu gdyz jest to zbyt maly rynek fiat 500 sprzedawany w AU nawet nie wspomina w swoim folderze,ze wyprodukowany jest w Bielsku,choc BMW nie wstydzi sie podac,ze pewne ich modele robia w RPA tak czy inaczej jesli ta pseudo-reklama to