Dodaj do ulubionych

Śliczna jest ta mała

01.04.13, 09:58
Beckhamówna, prawda? A i sama Victoria wygląda super! Bardzo mi się podoba jej zestawienie ubraniowe, szczególnie sweterek i ten pensjonarski kołnierzyk od bluzeczki.
A wam które dzieci znanych osób się podobają? Mam na myśli małe dzieci ofkors tongue_out
Obserwuj wątek
    • 18lipcowa3 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 10:07
      Z rodziny Beckhamów podoba mi się David, Wiktoria oraz średni syn Romeo. Potem długo długo nic....niestety.

• annajustyna Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 10:54
        Romeo wyglada jak transseksualna Wiktoria, beee. I ten nos na pol twarzy...
    • nabakier Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 10:11
      Mała jak mała, nie znam się, znaczy się- mnie nie bierze wink
      Ale na widok portów to mi się ciepło zrobiło. Bardzo lubiłam. Dzięki za to wspomnienie-niewspomnienie smile
      • thegimel Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 10:18
        Zdecydowanie to samo pomyślałam. Bardzo się będę cieszyła jak dzwony wrócą, bo to fason, który mi zdecydowanie pasuje smile
    • atteilow Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 10:30
      Chłopczyca Shiloh, córka Brada I Angeliny, jest pocieszna, wyluzowana, urocza i wygląda jak chłopiec. Rodzice nie robia z niej malej księżniczki, nie wciskają bucików na obcasie, nie zakladaja falbaniastych sukieneczek - pozwalaja na normalne dzieciństwo. Ja tez kiedyś byłam małym chłopcem smile
      https://museofmine.com/wp-content/uploads/2012/07/Shiloh-Pitt1.jpg
      • rosapulchra-0 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 10:50
        Czytałam kiedyś opinie "ekspertów" na jej temat, że ma zaburzone proporcje płciowe. Najwięcej do powiedzenia miał/a córka/syn Cher w tej kwestii.
        BTW, Angelina i Brad mają prześliczne dzieci, zarówno swoje jak i te adoptowane.
        • 18lipcowa3 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 11:43

> BTW, Angelina i Brad mają prześliczne dzieci, zarówno swoje jak i te adoptowane
          > .

No jak na TAKĄ urodę Angeliny oraz Brada mają wyjątkowo nieurodziwe dzieci.
          • rafa-kolorowa Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 11:56
            wiemy lipcowa - twoje ładniejsze...widzieliśmy
            • 18lipcowa3 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 18:17
              rafa-kolorowa napisała:

> wiemy lipcowa - twoje ładniejsze...widzieliśmy

Nie wiem co widziałas, może masz zwidy,dlatego nie oceniam.
              Natomiast tak - moje obie o niebo ładniejsze.
              • makarona1 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 20:05
                > Nie wiem co widziałas, może masz zwidy,dlatego nie oceniam.
                > Natomiast tak - moje obie o niebo ładniejsze.

Co do młodszej nie mam pewności, ale starszą tu widziano.
                Dziecko jak każde inne, ale żeby ładniejsze od innych..? Dla Ciebie może i tak...
                • 18lipcowa3 Re: Śliczna jest ta mała 02.04.13, 13:33

> Co do młodszej nie mam pewności, ale starszą tu widziano.
                  > Dziecko jak każde inne, ale żeby ładniejsze od innych..? Dla Ciebie może i tak.
                  > ..

Ależ OCZYWiSCiE że ładniejsze od innych.
                  • balbinex123 Re: Śliczna jest ta mała 02.04.13, 13:48
                    lol smile smile serio? od moich tez? smile
          • d.o.s.i.a Re: Śliczna jest ta mała 02.04.13, 13:59
            Nie chce Cie straszyc lipcowa, ale z urodziwych dzieci najczesciej wyrastaja nieurodziwi dorosli i vice versa. Nie boj zaby, dzieci Brangeliny wyrosna na sliczne, Twoje prawdopodobnie zbrzydna.
            • 18lipcowa3 Re: Śliczna jest ta mała 02.04.13, 14:07
              d.o.s.i.a napisała:

> Nie chce Cie straszyc lipcowa, ale z urodziwych dzieci najczesciej wyrastaja ni
              > eurodziwi dorosli i vice versa.

nie wierz wioskowym szamanom
        • k1k2 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 18:56
          > Czytałam kiedyś opinie "ekspertów" na jej temat, że ma zaburzone proporcje płciowe.

Co ma?? Co to sa "proporcje plciowe"?
      • gryzelda71 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 10:50
        Rodzice nie robia z niej malej księżniczki, nie wciskają
        > bucików na obcasie, nie zakladaja falbaniastych sukieneczek - pozwalaja na nor
        > malne dzieciństwo.

Dziewczynki w sukienkach mają nienormalne dzieciństwo?
        • atteilow Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 11:04
          a do bucików na obcasie się nie odniesiesz?
          • gryzelda71 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 12:36
            Nie.
        • tiktaktuk35 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 13:17
          Dziewczynki w falbaniastych sukienkach (i zwłaszcza bucikach na obcasie) nie mogą się brudzić. Nie znam ŻADNEJ matki, która dziewczynce w falbaniastej sukience pozwalałaby na zabawy mogące ową sukienkę zabrudzić. Ma ładnie się prezentować, koniec i kropka. A wiadomo, że szczęśliwe dziecko to brudne dziecko wink
          • gryzelda71 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 13:26
            Znasz mało dzieci i ich matek.
      • m_incubo Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 13:19
        Rodzone dzieci tej pary są wyjątkowo mało urodziwe, żeby nie powiedzieć brzydkie. Przypuszczalnie wyrosną z tego wink
    • kozica111 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 10:43
      Można te dzieci nazwać uroczymi ale nie urodziwymi.Wypukłe czoła, dziwnie wygięte usta.Zapewne wyrosną,ale teraz to takie małe karykaturki siebie samych w przyszłości.
    • thorgalla Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 10:50
      Słodka ale moja ładniejsza big_grin
      • rosapulchra-0 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 10:53
        No przeca z faktami nie będziemy się kłócić, prawda? wink
    • lilly_about Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 12:29
      Victoria fajnie tu wygląda, bo nareszcie włożyła na siebie coś, w czym przypomina dziewczynę z sąsiedztwa, matkę dzieciom, a nie panią w żakieciku z cyklu: bez kija nie podchodź. Podoba mi się córką Karolka i Kołakowskiej, zwłaszcza w kontekscie tak nieurodziwego ojca.
      • marta_i_koty Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 12:44
        Śliczna? Zupełnie zwyczajna...
        A co do dzieci Angeliny i Brada, to lipcowa ma rację - wyjątkowo nieurodziwy przychówek...
        • mirmunn Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 12:49
          dziecko jak dziecko, trochę utuczone
    • cygarietka Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 12:59
      Jak widzę dzieci w futerkach i płaszczykach to mi słabo. Dla mnie dziecko nosi ubrania dziecięce, a nie dorosłe w rozmiarze dziecięcym. Buty małej Bekcham też trochę nie halo, cienka podeszwa raczej nie jest dla 2latek, gdzie stopa cały czas się kształtuje.
      A wygląd... dziecko jak dziecko. ..
      • rosapulchra-0 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 13:34
        Uch!! Pamiętam, że kiedyś w podobny sposób napisałam o dziecku lipcowej, że IHMO jej dziecko jest urodziwe jak zwykłe dziecko i zostałam wyzwana od nietaktownych chamic i na pewno z zazdrości tak oceniłam! big_grinbig_grin
        Taka Posh na ten przykład nie czyta naszego forum, więc nie wie nic na temat wszystkich przykrych uwag pod jej adresem, no to można dowalić i jej i jej dzieciom, prawda? tongue_out
    • marcelina4 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 13:04
      mała owszem urocza, ale zazwyczaj małe dzieci są urocze smile mnie natomiast zastanawia Victoria, czy ta kobieta kiedykolwiek się uśmiecha? ona ma zawsze taki kamienny wyraz twarzy, zawsze wielkie okulary i spuszczona głowę, ktoś widział Victorię promiennie uśmiechniętą? dla mnie wygląda na smutną, zmęczoną kobietę, szkoda, bo ładna jest, ma fajny styl, tylko taka śmiertelnie poważna jest
      • marta_i_koty Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 13:09
        marcelina4 napisała:

> mnie natomiast zasta
        > nawia Victoria, czy ta kobieta kiedykolwiek się uśmiecha? ona ma zawsze taki ka
        > mienny wyraz twarzy, zawsze wielkie okulary i spuszczona głowę, ktoś widział Vi
        > ctorię promiennie uśmiechniętą? dla mnie wygląda na smutną, zmęczoną kobietę, s
        > zkoda, bo ładna jest, ma fajny styl, tylko taka śmiertelnie poważna jest

Czytałam gdzieś, ze ona kiedyś stwierdziła, ze uśmiechnięta wygląda brzydko i w związku z tym publicznie się nie uśmiecha...
      • princess_yo_yo Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 13:13
        posh jest w stanie sie zachowywac jak normalna osoba, chociaz to dosc zadkie, razem z mezem bbrala udzial w red nose day I byla bardziej wyluzowana niz on. najwyrazniej pozory myla - sama bylam zaskoczona bo wydawalo mi sie ze cala jej idea polega na 'wygladaniu' I robieniu interesow bez wypowiadania sie publicznie.
        • czar_bajry Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 13:46
          Najbardziej podoba mi się mój mąż oraz moje dzieci, mój wnuczek też jest cudny.
          Nie zwracam uwagi na dzieci celebrytów ani nie zachwycam się nimi, nie szukam ich zdjęć itp.
          Mam wiele ciekawszych zajęć.
          • rosapulchra-0 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 13:50
            Takie jak odpowiadanie na posta wychwalającego urodę dziecka celebryckiego? Te ciekawsze zajęcia w sensie.. big_grinbig_grinbig_grin
            • czar_bajry Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 13:55
              Np sprawić ci radość...
              Rosa ja rozumiem że się nudzisz i z nudów przeglądach jak wyglądają celebryci ale to nie jest prawdziwe życie to tylko namiastka...
              • rosapulchra-0 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 14:00
                Czar.. rozumiem, że wykonałaś kawał głębokiej analizy mojej osobowości, szkoda tylko, że.. zupełnie nietrafionej. Serio, serio tongue_out
    • moofka Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 13:44
      zapewne bedzie sliczna, bo ma po kim
      ale jako dziecko nie powala - ot takie bobo budyniowate
      dzwony spoko
      mam i lubie
    • kerri31 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 16:44
      I z pewnością się krótko gotuje...
    • koza_w_rajtuzach Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 18:48
      Urocza jest, jak to mała dziewczynka, ale akurat wg mnie raczej niczym się nie wyróżnia spośród innych dzieci, może tylko chodzi lepiej ubrana, choć oczywiście ma bardzo duże szanse, aby w przyszłości być bardzo urodziwą kobietą.

A co do dzieci Angeliny i Brada, to wg mnie z jej biologicznych dzieci śliczny jest tylko ten chłopiec z bliźniąt. Jest on podobny do Angeliny, jest duże prawdopodobieństwo, że w przyszłości będzie szalenie przystojny. Dziewczynki są podobne do Brada i nie są już takie ładne, choć oczywiście brzydkie nie są, ale Brad podobnie wyglądał w dzieciństwie, zresztą na początku swojego aktorstwa mi osobiście przypominał nieco świnkę, potem się wyrobił, więc i dziewczynki na pewno będą ładne. Poza tym u Angeliny i Brada uroda to nie wszystko, oni mają w sobie jakąś taką fajną energię, charyzmę, przykuwają wzrok w filmach nie tylko z powodu wyglądu. Myślę, że dzieciaki też mogły to odziedziczyć, a to już połowa sukcesu.
      • aguar Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 20:49
        Mam podobne obserwacje jeśli chodzi o dzieci Brangeliny. Dodam, że ta dziewczynka z bliźniąt to wg mnie kopia starszej siostry!
        • rafa-kolorowa Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 21:46
          mój syn jest bardzo podobny do ich dzieciaków biologicznych - nawet kiedyś znalazłam jedno zdjęcie ich najstarszej córki i w podobnym wieku wyglądaliby obok siebie jak bliźnięta - urodę młody ma po ojcu (jest zresztą idealną kopią swojego starszego przyrodniego brata a starszy już dorosły i wyrósł na mega przystojniaka)
        • an_ni Re: Śliczna jest ta mała 02.04.13, 13:48
          przeciez to z tego samego rzutu, raz ja postymulowano, pobrano komorki, zaplodniono i zamrozono kiedy miala te 30tke wiec swieze jajeczka i troche starsze od Brada
          stad blizniaki z invitro
    • saszanasza Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 19:57
      Mnie tam się podoba mała Suri Cruise, choć niewątpliwie moje własne najładniejszesmile
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 20:42
        z beckhamow najladniejszy jest brooklyn. nie jest jakims lalusiem ale takim fajnym, ladnym 'podworkowym' dzieciakiem, super wyglada w pilkarskich trykotach
        • aguar Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 20:51
          Ja jestem fanką Romea. Z kolei Cruz bardzo podobny do tatusia.
    • varna771 Re: Śliczna jest ta mała 01.04.13, 21:14
      Mnie się podoba dziewczynka z reklamy fiata 500 l smile
    • puza_666 Off top 02.04.13, 09:33
      Takie jeansy jak ma Victoria to gdzie kupic??? No gdzie??? Choruje na nie i szulkam bez skutku....
      • lelija05 Re: Off top 02.04.13, 09:37
        Mogę ci sprzedać, patrzeć już na nie nie mogę.
        Muszę się w rurki obkupić, bo jak ta koszmarna moda wróci, to znowu będę musiała je nosić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka