667 wyników w czasie 137 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

wrześniowe in vitro 2014 (początek wątku)

Cześć Dziewczyny!!! Widzę, że nie ma jeszcze wrześniowego in vitro, więc zakładam to forum. Piszcie, która podchodzi we wrześniu do in vitro, zawsze razem raźniej:) Krótko o mnie: Stwierdzona endometrioza, guz torbielowy w lewym jajniku, II nieudane podejścia in vitro. We wrześniu podchodzę

Re: wrześniowe in vitro 2014

Ja jutro robię poziom progesteronu ciekawa jestem jaki jest poziom. Transfer miałam 18 września a serce usłyszałam 20 października na usg. Wg wyliczeń lekarza to był 6 tydzien i 5 dni. W poniedziałek mam kolejne usg .

październikowe in vitro 2014 (początek wątku)

nie urlopowe :D chociaż tym które takowe mają strasznie zazdroszczę! Krótko o mnie: Wszystko ok :) 4 inseminacje 2011-2012 I procedura in vitro maj 2013 (prywatnie) 4 transfery po 1 zarodku, 1 ciąża biochemiczna II procedura in vitro wrzesień 2014 (MZ)

Re: październikowe in vitro 2014

hej Edyta, Super że wpadłaś na wątek ;) Ja od piątku zaczynam brać estrofem (podobno na poprawę endometrium). W następnym cyklu czeka mnie stymulacja, zaczynam 2dc menopur. Też nie mogę się doczekać kiedy to wypadnie ;) Myślę, że transfer będzie na początku października lub końcem września

Re: in vitro lipiec 2014

Ruda ja chyba zacznę od września, bo chyba chciałabym jeszcze troche sie zrelaksować. W lipcu pojadę na kwalifikacje iod września ruszę. Teraz mam taki nastrój ze cieżko ze mną wytrzymać. Muszę porządnie odreagować przez wakacje.;)

Re: in vitro lipiec 2014

Dziękuję dafik00 :) ______________________ 31 lat:) Synuś we wrześniu skończy 5 lat- poczęty naturalnie:)

Re: In Vitro- sierpień 2014

Hej justagirl84 i jak Twój kolejny wynik hcg? Ja podchodzę we wrześniu po raz drugi do IVF. Za pierwszym razem zapłodniła się nam tylko jedna komórka i niestety nie mamy żadnych mrozaczków więc cała stymulacja od nowa :( W tej chwili jesteśmy z mężem po badaniach genetycznych ale wyniki dopiero we

Re: in vitro maj 2014

Kazawka. Strasznie mi przykro. Odpocznij teraz i zbieraj siły na wrzesień. Będzie dobrze!

Re: in vitro maj 2014

Mam odstawić już Lutnius, przegrane podejście :( Jak uda mi się wszystko rozplanować to kolejne podejście wrzesień-październik i oby się wtedy poszczęściło :)

Re: in vitro czerwiec 2014

karolilka80 życzę Ci tego z całego serca. Ja sobie tez powiedziałam ze jak sie nie uda to tez do września robię przerwę, ale wtedy spróbuje na rządowy sie zakwalifikować właśnie w invikcie.

Re: in vitro czerwiec 2014

Utropek,dziękuję. Czyli muszę liczyć że raczej we wrześniu będę mieć transfer,totalnie nie eiem jak sobie to poukladac.kolezanke muszę puścić na urlop i nie wiem kiedy..ok polowy lipca powinna być @ i będę brac antyki. Czyli druga polowa wrzesnia.. Blaszka,wszystko nie tak,miała iść we wrześniu na

Re: in vitro pazdziernik 2014

punkcja jest indywidualnia , zależy jak nasz organizmzadziała , ja miałam w17 dc. -- niepłodność idiopatyczna( 10lat starań ) -transfer 11.09.2013 - nieudany, drugie całe IVF-transfer dwóch zarodków 13-02-2014 z czego transfer śnieżynki 5.2014 ,zmiana kliniki wrzesień 2014.

Re: in vitro pazdziernik 2014

właśnie doczytałam że i 86edyta też ma transfer tu też kciukamy :) -- niepłodność idiopatyczna( 10lat starań ) -transfer 11.09.2013 - nieudany, drugie całe IVF-transfer dwóch zarodków 13-02-2014 z czego transfer śnieżynki 5.2014 ,zmiana kliniki wrzesień 2014.

Re: in vitro marzec 2014

Dzieki za linki, wysłałam meila, ciekawe czy sie odedzwą. Kariotypy raczej zrobie gdzies u mnie bo do Łodzi mam mega daleko- jestem z Torunia :) -- Novum Warszawa, starania od 5 lat, niepłodność idiopatyczna... 3 razy inseminacja (-),IVF wrzesień 2013 (-),IVF grudzień 2013 (-) IVF marzec ???

Re: in vitro marzec 2014

ruda mała nie jest ale z dziewczyn mam najniższą - mam nadzieję, że poprostu leniwsze były i trochę dłużej się wgryzały i to z tego wynika :-/ -- walka o szczęście kwiecień 2010 endometrioza IIst. - laparoskopia sierpień 2012 kwiecień - sierpień 2013: 4 IUI (nieudane) wrzesień 2013: program

Re: In vitro listopad 2014

wrzesień 2014, obecnie antyki, punkcja w przybliżeniu na koniec listopada :)

Re: In vitro listopad 2014

czego transfer śnieżynki 5.2014 ,zmiana kliniki wrzesień 2014, obecnie antyki, punkcja w przybliżeniu na koniec listopada :)

Re: in vitro grudzień 2014

a u mnie znów DUPA ! Beta 0,9 :( -- niepłodność idiopatyczna( 10lat starań ) -4 inseminacje , pierwsze IVF -transfer 11.09.2013 - nieudany, drugie całe IVF-transfer dwóch zarodków 13-02-2014-nieudany , z czego transfer śnieżynki 5.2014 ,zmiana kliniki wrzesień 2014, 3 punkcja 27.11.2014

Re: in vitro grudzień 2014

trzymam za was kciuki dziewczyny :) -- niepłodność idiopatyczna( 10lat starań ) -4 inseminacje , pierwsze IVF -transfer 11.09.2013 - nieudany, drugie całe IVF-transfer dwóch zarodków 13-02-2014-nieudany , z czego transfer śnieżynki 5.2014 ,zmiana kliniki wrzesień 2014, 3 punkcja 27.11.2014

1 2 3 4 5 6