Cześć Dziewczyny!!! Widzę, że nie ma jeszcze wrześniowego in vitro, więc zakładam to forum. Piszcie, która podchodzi we wrześniu do in vitro, zawsze razem raźniej:) Krótko o mnie: Stwierdzona endometrioza, guz torbielowy w lewym jajniku, II nieudane podejścia in vitro. We wrześniu podchodzę
Ja jutro robię poziom progesteronu ciekawa jestem jaki jest poziom. Transfer miałam 18 września a serce usłyszałam 20 października na usg. Wg wyliczeń lekarza to był 6 tydzien i 5 dni. W poniedziałek mam kolejne usg .
nie urlopowe :D chociaż tym które takowe mają strasznie zazdroszczę! Krótko o mnie: Wszystko ok :) 4 inseminacje 2011-2012 I procedura in vitro maj 2013 (prywatnie) 4 transfery po 1 zarodku, 1 ciąża biochemiczna II procedura in vitro wrzesień 2014 (MZ)
hej Edyta, Super że wpadłaś na wątek ;) Ja od piątku zaczynam brać estrofem (podobno na poprawę endometrium). W następnym cyklu czeka mnie stymulacja, zaczynam 2dc menopur. Też nie mogę się doczekać kiedy to wypadnie ;) Myślę, że transfer będzie na początku października lub końcem września
Ruda ja chyba zacznę od września, bo chyba chciałabym jeszcze troche sie zrelaksować. W lipcu pojadę na kwalifikacje iod września ruszę. Teraz mam taki nastrój ze cieżko ze mną wytrzymać. Muszę porządnie odreagować przez wakacje.;)
Dziękuję dafik00 :) ______________________ 31 lat:) Synuś we wrześniu skończy 5 lat- poczęty naturalnie:)
Hej justagirl84 i jak Twój kolejny wynik hcg? Ja podchodzę we wrześniu po raz drugi do IVF. Za pierwszym razem zapłodniła się nam tylko jedna komórka i niestety nie mamy żadnych mrozaczków więc cała stymulacja od nowa :( W tej chwili jesteśmy z mężem po badaniach genetycznych ale wyniki dopiero we
Kazawka. Strasznie mi przykro. Odpocznij teraz i zbieraj siły na wrzesień. Będzie dobrze!
Mam odstawić już Lutnius, przegrane podejście :( Jak uda mi się wszystko rozplanować to kolejne podejście wrzesień-październik i oby się wtedy poszczęściło :)
karolilka80 życzę Ci tego z całego serca. Ja sobie tez powiedziałam ze jak sie nie uda to tez do września robię przerwę, ale wtedy spróbuje na rządowy sie zakwalifikować właśnie w invikcie.
Utropek,dziękuję. Czyli muszę liczyć że raczej we wrześniu będę mieć transfer,totalnie nie eiem jak sobie to poukladac.kolezanke muszę puścić na urlop i nie wiem kiedy..ok polowy lipca powinna być @ i będę brac antyki. Czyli druga polowa wrzesnia.. Blaszka,wszystko nie tak,miała iść we wrześniu na
punkcja jest indywidualnia , zależy jak nasz organizmzadziała , ja miałam w17 dc. -- niepłodność idiopatyczna( 10lat starań ) -transfer 11.09.2013 - nieudany, drugie całe IVF-transfer dwóch zarodków 13-02-2014 z czego transfer śnieżynki 5.2014 ,zmiana kliniki wrzesień 2014.
właśnie doczytałam że i 86edyta też ma transfer tu też kciukamy :) -- niepłodność idiopatyczna( 10lat starań ) -transfer 11.09.2013 - nieudany, drugie całe IVF-transfer dwóch zarodków 13-02-2014 z czego transfer śnieżynki 5.2014 ,zmiana kliniki wrzesień 2014.
Dzieki za linki, wysłałam meila, ciekawe czy sie odedzwą. Kariotypy raczej zrobie gdzies u mnie bo do Łodzi mam mega daleko- jestem z Torunia :) -- Novum Warszawa, starania od 5 lat, niepłodność idiopatyczna... 3 razy inseminacja (-),IVF wrzesień 2013 (-),IVF grudzień 2013 (-) IVF marzec ???
ruda mała nie jest ale z dziewczyn mam najniższą - mam nadzieję, że poprostu leniwsze były i trochę dłużej się wgryzały i to z tego wynika :-/ -- walka o szczęście kwiecień 2010 endometrioza IIst. - laparoskopia sierpień 2012 kwiecień - sierpień 2013: 4 IUI (nieudane) wrzesień 2013: program
wrzesień 2014, obecnie antyki, punkcja w przybliżeniu na koniec listopada :)
czego transfer śnieżynki 5.2014 ,zmiana kliniki wrzesień 2014, obecnie antyki, punkcja w przybliżeniu na koniec listopada :)
a u mnie znów DUPA ! Beta 0,9 :( -- niepłodność idiopatyczna( 10lat starań ) -4 inseminacje , pierwsze IVF -transfer 11.09.2013 - nieudany, drugie całe IVF-transfer dwóch zarodków 13-02-2014-nieudany , z czego transfer śnieżynki 5.2014 ,zmiana kliniki wrzesień 2014, 3 punkcja 27.11.2014
trzymam za was kciuki dziewczyny :) -- niepłodność idiopatyczna( 10lat starań ) -4 inseminacje , pierwsze IVF -transfer 11.09.2013 - nieudany, drugie całe IVF-transfer dwóch zarodków 13-02-2014-nieudany , z czego transfer śnieżynki 5.2014 ,zmiana kliniki wrzesień 2014, 3 punkcja 27.11.2014