ines108 napisała: > Kurcze nie wiem sama co o tym myśleć: > kupiłam protokół podstawowy, z kocim pazurem, miałam jeszcze koci pazur now foo > dsa i one się w smaku bardzo różnią ten z Biose jakby był z palonym carmelem a > ten z now foods taki mocno gorzki. > Może to
ines108 napisała: > Aga nic się nie przejmuj :) ! pozdrawiam! Nie nie przejmuje się już mi lepiej a to ,że ktoś jest bardziej drazliwy na tinidazolu zwlascza przy neurobor. będzie chyba zrozumiałe?? P Pozdrawiam Tak sie zastanawiam czy nie zrobić z tego własnego watku??? ;-))
. Mateusz 92. Artur Żmijewski 93. Brak 94. Brak 95. Emma Watson. 96. Kamil Bednarek i inni. 97. Bob Marley . 98. Brak. 99. Brak. 100. Dużoo : odsyłam do profilu. 101. Jeszcze 100 pytań ;p Żaden. 102. Znam ten stan. 103. Reggae i ska 104. Brak. 105. Tulipan. 106. Jabłonka. 107. Titanic 108
ines108 napisała: > Z tąd moja ciekawość kim jesteś ? pisałem juz na tym forum nie jestem lekarzem, jestem biologiem. Temat zakażeń bakteryjnych i wirusowych tez jest mi bardzo bliski. pozdrawiam
ines108 napisała: > Drogi analogkid, czy jesteś chorym który ma doświadczenie w leczeniu tzn. przes > zedł leczenie standardowe i mu pomogło lub nie czy próbował niestandardowego? Droga ines - nawet dr Burrascano który powinien być tutaj autorytetem twierdzi, że w przypadku
ines108 napisała: trzeba leczyć się do ustąpienia najmniejszych objawów - i to jest strasznie frustrujące - ja teraz tak mam, objawów prawie nie ma a leczyć się trzeba. To jesteśmy na tym samym etapie. Pozdrawiam
ines108 napisała: Biotrakson hamuje bartonellę ale jej nie eliminuje - więc następuje poprawa ale > jakiś czas po odstawieniu powracają objawy. Nawrót objawów po cefalosporynach faktycznie może wskazywać na blo. Z tym, że pół roku do coś za długo. U mnie nawrót objawów po odstawieniu
Szanowna Moderatorko „ines108”. W nawiązaniu do Twojego postu, w którym piszesz („ines108”): „Zanim coś napiszesz upewnij się że wiesz o co chodzi….” chciałbym bardzo przeprosić jeśli mój poprzedni post był nieodpowiedni. Jednak myślałem, że forum
ines108 napisała: > Brałam 2 tabletki dziennie przez 3 miesiące - nie lubiłam tego leku bardzo przy > mulająco działał, choć czasem miałam wrażenie że powoduje u mnie taką dziwną we > sołość - amantadyna obniża kwasowość wewnątrzkomórkową przez co ułatwia penetra > cje
ines108 - dziękuję! Ta nasza borelioza to taka zaraza, której sposób leczenia trzeba dobrać maksymalnie indywidualnie, bo w innym razie albo zabiją nas leki albo borelia. A tu trzeba wypośrodkować. Zresztą mam takie przemyślenia, że niestety za nasze zdrowie jesteśmy tylko i wyłącznie sami
ines108 napisała: Ojejuś ! Jakie miałaś objawy - czy w ogóle jakieś były czy tylko wysokie wartości w badaniach? A robiłaś wtedy usg? Dla mnie to było zaskoczenie. Panie w laboratorium nie pokazały mi wtedy wyniku, tylko kazały mi powtórzyć badanie. Drugi wynik był podobny. Nie miałam