713 wyników w czasie 132 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: AMH 0,4, czy to już koniec?

dawal mi szans...mimo ze jest bardzo dobrym specjalista...bylam juz prawie zalamana, ale powiedzialam mu ze ja sie nie poddam i ....skierowal mnie do kliniki leczenia nieplodnosci we Wroclawiu ( invimed)...i tam mi pomogli ale po kolei.... W 2014r poronilam, potem okazalo sie ze mam niedoczynnosc

Re: Szczecin in vitro 2016

Nikkka u mnie 8 lat starań... leczenie w Poznaniu ? m.in. prof. Pawelczyk i Invimed -niepłodność idiopatyczna . 03/2014 program rządowy w Policach u dr Bą ? badania... diagnoza ? wynik : potworniak 10 cm w efekcie usunięto mi prawe przydatki . Chwilowe załamanie .. ale świadomość że zegar

Re: InVitro Warszawa Invimed

? Jaka w ogole jest w Invimedzie skutecznosc in vitro? Nam za pierwszym podejsciem udalo sie :) tylko teraz w Gdansku mega dlugie kolejki tak wiec szukamy szczescia i szansy w Warszawie:) Dzi tez mam coreczke z 19 grudnia ale 2014 roku:) i tez ma na imie Antosia:)

Re: InVitro Warszawa Invimed

. Pierwsza ciąża pozamaciczna - wycięli jajowód, potem stymulacja CLO i nic .. drożność jajowodu - zapchany... więc do in vitro około kwietnia 2014 w Novum.. kolejki jak cholera więc do Invimedu. Wszystko pięknie raz chiach zakwalifikowani z naszymi papierami i wyznaczona wizyta w kwietniu 2015 i.... kolejna

Re: ivf grudzień wątek szczęśliwy

Boli mnie żołądek :( nie wiem czy nie od leków... Invimed z Wrocławia mi odpisał, że nie przyjmują nowych pacjentów do końca trwania programu...czyli nie ma szansy się i tak przeniesc, podejrzewam że w wiekszosci klinikach tak bedzie w zwiazku z koncem programu w czerwcu :( Takze tak czy siak

Re: ivf październik/listopad wątek szczęśliwy

Isia Invimed mi odpisał ze mam dzwonic do nich pod koniec grudnia i odpisał mi równiez na pytanie czy ja bede czekac normalnie w kolejce jak pary które jeszcze sie nie zakwalifikowały i niestety tak, jestem po prostu u nich traktowana jako nowy pacjent. Takze u mnie do konca roku postój, bede

Re: in vitro marzec 2014 klinika bocian kontynuac

www.invimed.pl/cennik/katowice tutaj. Sa różne miasta. W pakiecie monitoring owulacji, punkcja, imsi lub icsi, opieka zarodkow, transfery, embrioglue i psycholog i to razy dwie procedury. Zapłacić trzeba za badania

Re: in vitro wrzesien/październik'15 wątek szczęś

-vitro! Kazali dzwonić pod koniec roku...czyli Invimed we Wrocławiu chyba odpadnie z mojej listy... Nie wiem co mam robić, boje się że nigdzie się nie dostane i będę musiała wrócić do mojej dotychczasowej kliniki, o ile tu będzie możliwość, bo też ponoć kończą się fundusze... -- Walka o szczęście od 7 lat

Re: In Vitro czerwiec 2015

czekałam co dalej. Staraliśmy się robiliśmy wszystko co możliwe ale mieć maleństwo, ale nic. w 2014 roku zdecydowaliśmy się na in vitro komercyjne w invimed wrocław. Miałam 3 zarodki, dwa podane, jeden zamrożony. Po 14 dniach beta pozytywna. Tydzień radości, później znowu plamienia. Lekarze stwierdzili

Re: In Vitro czerwiec 2015

miniana74 ja osobiście wybrałam GAMETĘ, bo jakoś bardziej przekonali mnie sami lekarze i ich podejście do pacjenta. Byłam wcześniej i w Salve i w Invicta i też w InviMed, ale w żadnej z nich nie zrobili na mnie lekarze tak pozytywnego wrażenia, jak w Gamecie. Stąd mój wybór. -- 31 lat:) BTHCG

Re: Lista 06.05.2014r.

Neoalla Może te pianinie to była jakaś późna implantacja :) i dwie kredyt wyjdą dopiero gdzieś za dwa dni :D -- I IVF IMSI :-( W takcie II podejścia, 3 eskimosy klinika Invimed Wrocław, Niepłodność męska+ niskie AMH 1,1

Re: Lista 06.05.2014r.

Ulala... Non to dalej czekamy na dobre wieści i nadal trzymam kciuki :D ja się chyba skuszę na tescik pod koniec nast tyg :) -- I IVF IMSI :-( W takcie II podejścia, 3 eskimosy klinika Invimed Wrocław, Niepłodność męska+ niskie AMH 1,1

Re: marzec 2015 in vitro

weszłąm w tego linka ale tam jest tego dużo nie wiem w co wejść.... karolciawasylewicz4 - jeśłi lekarz chce zamrozić occyty to nie warto , mi też w invimed wrocław przed powiedzieli ja nie skumałam i mówie mrozimy! myślałam ze zarodi , a za occyty nie płaci potem nfz tylko my i koszt to około 5

Re: marzec 2015 in vitro

mnie były 4 ) i własnie z tych 4 zapłodniło się wszystko 2 podali i jeden sie zamroził, mieli taką promocję bo nie byłi w nfz, ale w 2014 już się dostali i dlatego zmieniłam klinikę bo miałam tam śnieżynki jakieś z 4 ,bo w invimed na 6 zapłodnionych nic się udało zamrozić:( , w polmedis podoba mi

Re: In vitro Luty 2015

Mireleczka kochanie musisz walczyć. Ja bez wahania zmieniła bym lekarza. To jest Twoja decyzja i nikomu nic do tego. Ty masz czuć że jesteś w dobrych rękach i mieć zaufanie do lekarza!!!! Jak mi się nie uda to zamierzam zmienić klinikę na Nowym lub Invimed. Na chwilę obecną nie czuję się

Re: Piątek

kingapal1003 napisała: > Mireleczka17 > > od dawna leczysz sie w Katowicach?.... ja jestem leczona w invimedzie katowicki > m. Moze slyszalas cos na temat tej kliniki?.... Półorej roku leczyliśmy się w Provicie, nawt nie wiedziałam, że w Katowicach jest Invimed, wiem że

1 2 3 4 5 6