82 wyników w czasie 81 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Konflikt

nicknateraz123 napisała: > Próbowałam to naprawiać odkąd pamiętam. Wspólne wyjazdy, wspólne wyjścia, gotow > anie. Robiłam co mogłam. Nic to nie dało. Teraz syn zdobył się na odwagę i mi t > o wyrzucił w twarz. Nie zależy mu już na pozorach. A ten partner coś próbował? Czy

Re: Nie tylko na Śląskim Szlaku VI z sondą

‎ ‎budzącą‎ ‎powszechne‎ ‎zain teresowanie,‎ ‎lecz‎ ‎urzeczywistnienie‎ ‎jej‎ ‎napotykało‎ ‎na‎ ‎opór‎ ‎nie- tylko‎ ‎ze‎ ‎strony‎ ‎antypapieży,‎ ‎lecz‎ ‎także‎ ‎i‎ ‎papieży‎ ‎rzymskich.‎ ‎Pol ska,‎ ‎jakkolwiek‎ ‎stała‎ ‎po‎ ‎stronie‎ ‎tychże‎ ‎*,‎ ‎budziła‎ ‎jednak‎ ‎w‎ ‎nich pewne‎ ‎wątpliwości.‎ ‎I‎ ‎tak

Re: Kraków, dzielnice i okolice

‎ ‎budzącą‎ ‎powszechne‎ ‎zain teresowanie,‎ ‎lecz‎ ‎urzeczywistnienie‎ ‎jej‎ ‎napotykało‎ ‎na‎ ‎opór‎ ‎nie- tylko‎ ‎ze‎ ‎strony‎ ‎antypapieży,‎ ‎lecz‎ ‎także‎ ‎i‎ ‎papieży‎ ‎rzymskich.‎ ‎Pol ska,‎ ‎jakkolwiek‎ ‎stała‎ ‎po‎ ‎stronie‎ ‎tychże‎ ‎*,‎ ‎budziła‎ ‎jednak‎ ‎w‎ ‎nich pewne‎ ‎wątpliwości.‎ ‎I‎ ‎tak

Re: Polskie dania nie lubiane przez obcokrajowcow

szarmszejk123 napisał(a): > A przepraszam, śledzia też nie ruszy i patrzył na mnie z obrzydzeniem jak się z > ajadałam śledziami po holendersku ze znajomymi na jakimś wiejskim festynie :p Sledz to ciekawa sprawa - rodzinni Dutch-Americans sledzie "po holendersku" jedza radosnie & w

Re: ASP

buka-123 napisała: > Moje dziecko kończy architekturę i okazuje się, że roboty nie ma. jaki kierunek kończy? Zresztą, nieważne. W urzędach budowlanych wszystkich szczebli tak brakuje ludzi, że biorą każdego, kogo jakkolwiek można przykleić do tematu. -- snajper55 napisał

Re: Atak nożownika w piaskownicy

123pik napisała: > raczej Made in Seba + KAryna > > jak wszystkei inne Nikolki , Dżesiki i BRajany O ile dziewczynkom czasem przytrafiają się jakieś ewidentnie importowane imiona, to jeszcze nie trafiłem na chłopca, który by bez "pochodzeniowego" powodu miał coś w

Re: codzienne picie piw

orieta123 napisał(a): Dzisiaj już dotarło do mnie, że to rzeczywiście ogromnie nieszczęśliwy człowiek I z tego "nieszczęścia" pije? A z jakiego powodu taki nieszczęśliwy, pracę, majątek stracił, pożar jego dom spopielił, żona kaleką została, dziecko na raka mu umiera? Nic z tych rzeczy

Re: Chronic życie czy świadomość?

speedyhawk napisał > Wracając do aborcji to nie jest to problem naukowy, ale moralny i dlatego > naukowcy milczą. > Problem moralny oparty jest o zasady danej kultury i wyraża emocje społeczne >ukształtowane poprzez wieki w danym kraju. > Zmiana tych zasad, jakkolwiek

Re: hm...

której mówi porozumienie paryskie, musielibyśmy zmniejszyć emisję CO2 do zera"), ma jednak jakieś pretensje do naszej delegacji rządowej. Delegacja robi to czego oczekują podatnicy - broni ich przed płaceniem za Walkę o Klimat. Dyskusja o lasach, jakkolwiek uzasadniona, nie zmienia podstawowych

Re: Czy pre buła?

Buła z potwornym zakalcem. PO go trzyma w środku a PiS dumnie na wierzchu. Jak lepiej? Piękna to propozycja dla człowiekowatych! W dodatku powalająca upartym idealizmem jest. :-) Zaś deklarującego wywala daaaleko poza horyzont wykresu dziś pozwalającego formacje polityczne jakkolwiek ustawić po

1 2 3 4 5 6