Dziekuje bardzo , wpisuje się to z przesłaniem od mistrza , tylko pozytywne myślenie ! Dziekuje i życzę szczęśliwego nowego roku !! -- Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
Pan Słowa. Używa tylko pozytywnych słów, wychwala wszystko, co widzi, przypomina, że kiedy błogosławisz świat, sama jesteś błogosławiona. Gdy wypowiadasz afirmujące słowa, niosą one ze sobą energię, która powraca do Ciebie w materialnej postaci. Pamiętaj, że każde słowo ma moc manifestowania się w n
Dziekuje I szczesliwego nowego roku ! -- Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
Królowa Łabędzi. Pojawia się, kiedy nadchodzi czas, żebyś zwróciła się ku swojemu wnętrzu i przestałą wątpić w swój wewnętrzny głos. Odpowiedzi szukaj w sobie, nie na zewnątrz. To odpowiednia chwila na medytację i prośbę o wizję. Nie bój się zmiany, bo kurczowe trzymanie się przeszłości zniekształca
Dziekuje ! -- Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
Tak samo jak nagietek123 - Zasmucenie. Niespodziewane wiadomości odmienią życie na lepsze. Starzy przyjaciele powrócą i pomogą w realizacji marzeń. Chronią cię siły wyższe. -- Felicità è un bicchiere di vino con un panino.
joanna9969 napisała: > Wczoraj zbulwersowala mnie pewna sytuacja, znajoma pani , wdowa z 700 zl emeryt > ury zostala zasadzona przez 19 letniego wnuczka o alimenty. Co to ma znaczyć "została zasądzona"? Była w sądzie? Wypowiadała się w sprawie?
Dziekuje , nie wiem czy to jest to bo sytuacja sie zacznie zmienila , wczoraj sie dogadalismy , Co bedzie dalej zobaczymy -- Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
Jeśli chodzi tutaj o Artura, to 26 października 2015 r. w "ABC Tarota", moje karty pokazały Rydwan+ Wisielec. Proszę przeczytaj, bo to się chyba dzieje. :( -- "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. Proszę mieć dystans do kart. mój imejl - 88ula@gazeta.pl
joanna9969 napisała: > Jakiej konkretnie decyzjii oczekujesz po 2 miesiacach znajomosci ? Jej nie chodzi o to, żeby chłop się deklarował, tylko - jeżeli ten chłop chce zakończyć spotkania - żeby WYRAZIŁ TO W SPOSÓB CYWILIZOWANY, a nie uciekając i udając, że go nie ma. Wersja na
joanna9969 napisała: > Gdzie ty to widzisz , ja nie zaczepiam go pierwsza , to raczej on zaczyna > Tu to widzę teraz sie nie odzywa nawet do poznego wieczora i sie tlumaczy ze byl w sklepie itp . Jak ja cos napisze z wyrzutami to zaczyna sie odzywac bo on taki jest . Jedyne
joanna9969 napisała: > No to sie zdecydowal > No to z tego, co widzę, ty do niego piszesz, nie on do ciebie, dlaczego więc czekasz, że to on da sobie spokój?
joanna9969 napisała: > Szalenstwem jest myslenie o malzenstwie po 8 miesiacach znajomosci A niby dlaczego? Osobiście znam takich co wzięli ślub po 3 miesiącach znajomości i to nie z miłości do "dziecka" ale do siebie nawzajem. Co prawda małżeństwo przetrwało raptem 20 lat ale to i tak
jest taka możliwość. Wiec przeanalizuj to i uważaj na pkt. 3 (o ile nie chcesz), aby do tego doszło. :) -- "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" - moje motto. mój imejl - 88ula@t.pl
Dzieki za wrozbe , dala mi do myslenia ,moze rzeczy nie sa takie jak ja je widze , moze to ja sama sie nakrecam na destrukcje -- Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
a czy gdzieś napisałam cokolwiek, co by tak sugerowało? czy jeżeli brud jest pożywką dla bakterii, oznacza, że gdy jest czysto, to bakterie nie istnieją?
Spytam jeszcze raz , uwazasz ze tam gdzie kobieta pracuje nie ma nigdy przemocy domowej? -- Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.