no w tym momencie to chyba trudno grać damę ,nie wiem co miałaś na myśli
czemu tu taka cisza nikt nic nie pisze wiec ja musze zaczac jestem juz w 33 tyg i juz nie moge sie doczekac konca od tygodnia czasem czuje jakies klucie w pochwie czy ktos mial juz cos takiego odpiszcie
Cześć, czytałaś te posty o skróceniu urlopu macierzyńskiego. Zdaje się, że początek tego "szcześcia" trafi akurat na nas.... Ale nas urządzą, jakby bez tego życie młodej matki w Polsce było bajką... Kłucie w pochwie, a nie przeziębiłaś się przypadkiem? A może tfu, tfu masz jakąś infekcję???? ja jest
witam wszystkich ja mam termin na 8 stycznia. moja mała kopie bardzo mocno a sa chwile ze przez dluzszy czas siedzi cichutko (pewnie wtedy spi) pozdrawiam wszyskie przyszle mamy
Drogie przyszłe Mamy! Jestem w 25 tyg. ciąży i mam termin na 7 lutego. Jak Wasze dzidzie? Czy kopią mocno? Bo maja tak średnio. Czasami nic nie czuję nawet przez kilka godzin a czasami czuję tylko lekkie kopnięcia. Czy u was jest podobnie? I jeszcze jedno pytanko? Co z lekarzem i położną przy
co tutaj tak cicho czyzbyscie tak bardzo sie przejaly tym ze na nas nie dlugo nadejdzie czas piszcie czy zakupy dla maluszkow juz zrobione co polecacie a co nie pozdrawiam was wszystkich
cześć Asia chyba nie zbyt dokładnie przeglądałaś posty bo mamusie styczniowe nawijają cały czas i to najczęściej jesteśmy na samej górze. Myślę że nas szybko znajdziesz i dołączysz. papatki. beata - mama styczniowa.
ja rowniez mam termin na 8 stycznia i tez mi sie wydaje ze bedzie chyba wczescniej ale mam nadzieje ze juz w nowm roku moja mała (Nikola) strasznie sie wierci pozdrawiam zostało jeszcze tylko 9 tygodni
witam wszystkich ja tez sie nie moge sie juz doczekac wlasnie wrocilam od lekarza wszystko jest wporzadku jestem juz w 32 tygodniu i termin mam na 8 stycznia ale ten czas sie dluzy chcialabym aby bylo juz po wszystkim na usg ide w poniedzialek 12.11.2001 r mam nadzieje ze juz 100 % pewne jest ze
Wszystkiego najlepszego z okazji nowego 2002 roku, zielonego Rynku Kościuszki, nocnych autobusów i wszystkiego o czym tylko zamarzycie życzy Andrzej.
Fajnie, że mogliście kupić mieszkanie dla każdego ze swoich dzieci. Mnie chodziło jednak o regularne oszczędzanie raczej mniejszych sum, chociaż na część mieszkania za kilkanaście lat. Gdybym dysponowała takimi sumami dziś, za które mogłabym kupić mieszkanie lub nawet dwa, nie pytałabym o oszc
Jestem mama prawie 2letnich trojaczkow i za zadne skarby swiata nie zamienilabym sie na pojedncza dzidzie ani na trojke w odstepach :). Chodz na poczatku zanim dzieci sie urodzily bylam pelna obaw dzis moge glosno krzyczec jestem najszczesliwsza mama z mam. U nas jest bardzo wesolo trudno
Zapomnialam dodac ze planowana tylko byla ALeksandra pierwsza z trojaczkow a reszta z przypadku ;)hiii nie leczylam sie hormonalnie wiec trojacza ciza byla absolutnie wielkim zaskoczeniem a raczej szokiem. Pozdrawaim Kamila www.trojaczki.net
Mamy na dolnej szczece po lewej stronie cos malego, bialego i zadziornego, jest zabek !!!!! Mala nieco marudzi i ciagle bierze koldre lub poduszke do buzi, a tak wogole to nic a nic nie placze i pewnie gdyby dzis nieco nie marudzila to bym tego okazu nie zauwazyla:-) Z tej okazji kupilam jej
Mamy ząbek !!! Prawa dolna jedynka. Jeszcze nie widać go przy ućmiechu tylko trzeba się wysilic i zajrzeć do paczczy a to nie takie łatwe. Poza tym nie jest on jeszcze bialutki ale tak jakby przeźroczysty czy szklisty. Ślinimy się przy tym strasznie i pakujemy wszystko do buzi
Jaki będzie ... ? Lepszy od poprzedniego ? Jakie są wasze prognozy ?
Lepszy na pewno nie będzie chociażby dlatego, że jest to rok wyborczy. Praktycznie wiadomo kto wygra wybory: władzą podzieli się SLD i Samoobrona. Co to oznacza to wiadomo. Wystarczy spojrzeć na wyższą politykę.