72 132 wyników w czasie 279 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

do mama2002

no w tym momencie to chyba trudno grać damę ,nie wiem co miałaś na myśli

mamy na styczeń 2002 (początek wątku)

czemu tu taka cisza nikt nic nie pisze wiec ja musze zaczac jestem juz w 33 tyg i juz nie moge sie doczekac konca od tygodnia czasem czuje jakies klucie w pochwie czy ktos mial juz cos takiego odpiszcie

Re: mamy na styczeń 2002

Cześć, czytałaś te posty o skróceniu urlopu macierzyńskiego. Zdaje się, że początek tego "szcześcia" trafi akurat na nas.... Ale nas urządzą, jakby bez tego życie młodej matki w Polsce było bajką... Kłucie w pochwie, a nie przeziębiłaś się przypadkiem? A może tfu, tfu masz jakąś infekcję???? ja jest

Mamy na styczeń 2002

witam wszystkich ja mam termin na 8 stycznia. moja mała kopie bardzo mocno a sa chwile ze przez dluzszy czas siedzi cichutko (pewnie wtedy spi) pozdrawiam wszyskie przyszle mamy

Mamy na luty2002 (początek wątku)

Drogie przyszłe Mamy! Jestem w 25 tyg. ciąży i mam termin na 7 lutego. Jak Wasze dzidzie? Czy kopią mocno? Bo maja tak średnio. Czasami nic nie czuję nawet przez kilka godzin a czasami czuję tylko lekkie kopnięcia. Czy u was jest podobnie? I jeszcze jedno pytanko? Co z lekarzem i położną przy

mamy na styczeń 2002 (początek wątku)

co tutaj tak cicho czyzbyscie tak bardzo sie przejaly tym ze na nas nie dlugo nadejdzie czas piszcie czy zakupy dla maluszkow juz zrobione co polecacie a co nie pozdrawiam was wszystkich

Re: mamy na styczeń 2002

cześć Asia chyba nie zbyt dokładnie przeglądałaś posty bo mamusie styczniowe nawijają cały czas i to najczęściej jesteśmy na samej górze. Myślę że nas szybko znajdziesz i dołączysz. papatki. beata - mama styczniowa.

Mamy na styczeń 2002

ja rowniez mam termin na 8 stycznia i tez mi sie wydaje ze bedzie chyba wczescniej ale mam nadzieje ze juz w nowm roku moja mała (Nikola) strasznie sie wierci pozdrawiam zostało jeszcze tylko 9 tygodni

Re: Mamy na styczeń 2002

witam wszystkich ja tez sie nie moge sie juz doczekac wlasnie wrocilam od lekarza wszystko jest wporzadku jestem juz w 32 tygodniu i termin mam na 8 stycznia ale ten czas sie dluzy chcialabym aby bylo juz po wszystkim na usg ide w poniedzialek 12.11.2001 r mam nadzieje ze juz 100 % pewne jest ze

No i mamy 2002 (początek wątku)

Wszystkiego najlepszego z okazji nowego 2002 roku, zielonego Rynku Kościuszki, nocnych autobusów i wszystkiego o czym tylko zamarzycie życzy Andrzej.

Do mama 2000.2002

Fajnie, że mogliście kupić mieszkanie dla każdego ze swoich dzieci. Mnie chodziło jednak o regularne oszczędzanie raczej mniejszych sum, chociaż na część mieszkania za kilkanaście lat. Gdybym dysponowała takimi sumami dziś, za które mogłabym kupić mieszkanie lub nawet dwa, nie pytałabym o oszc

Mam trojaczki 2002,11,19

Jestem mama prawie 2letnich trojaczkow i za zadne skarby swiata nie zamienilabym sie na pojedncza dzidzie ani na trojke w odstepach :). Chodz na poczatku zanim dzieci sie urodzily bylam pelna obaw dzis moge glosno krzyczec jestem najszczesliwsza mama z mam. U nas jest bardzo wesolo trudno

Re: Mam trojaczki 2002,11,19

Zapomnialam dodac ze planowana tylko byla ALeksandra pierwsza z trojaczkow a reszta z przypadku ;)hiii nie leczylam sie hormonalnie wiec trojacza ciza byla absolutnie wielkim zaskoczeniem a raczej szokiem. Pozdrawaim Kamila www.trojaczki.net

Re: listapad 2002 - mamy zabka

Mamy na dolnej szczece po lewej stronie cos malego, bialego i zadziornego, jest zabek !!!!! Mala nieco marudzi i ciagle bierze koldre lub poduszke do buzi, a tak wogole to nic a nic nie placze i pewnie gdyby dzis nieco nie marudzila to bym tego okazu nie zauwazyla:-) Z tej okazji kupilam jej

Re: listapad 2002 - mamy zabka

Mamy ząbek !!! Prawa dolna jedynka. Jeszcze nie widać go przy ućmiechu tylko trzeba się wysilic i zajrzeć do paczczy a to nie takie łatwe. Poza tym nie jest on jeszcze bialutki ale tak jakby przeźroczysty czy szklisty. Ślinimy się przy tym strasznie i pakujemy wszystko do buzi

No to mamy 2002 rok !!! (początek wątku)

Jaki będzie ... ? Lepszy od poprzedniego ? Jakie są wasze prognozy ?

Re: No to mamy 2002 rok !!!

Lepszy na pewno nie będzie chociażby dlatego, że jest to rok wyborczy. Praktycznie wiadomo kto wygra wybory: władzą podzieli się SLD i Samoobrona. Co to oznacza to wiadomo. Wystarczy spojrzeć na wyższą politykę.

1 2 3 4 5 6