wj_2000 napisał: > speedy13 napisał: > > No a jak miałaby wyglądać?? Że przypomnę znowu z podstawówki I > > zasadę dynamiki Newtona: > > To, co Newton wymienił jako pierwszą z przyjętych przez niego zasad było > sformułowane explicite kilkadziesiąt lat
wj_2000 napisał: > speedy13 napisał: > > No a jak miałaby wyglądać?? Że przypomnę znowu z podstawówki I > > zasadę dynamiki Newtona: > > To, co Newton wymienił jako pierwszą z przyjętych przez niego zasad było > sformułowane explicite kilkadziesiąt lat
Znane jest powszechnie hasło pochodzące z czasów Gomółki o treści "1000 szkół na Tysiąclecie". Czy teraz przyszła kolej na następne hasło "2000 kościołów na Dwutysiąclecie"??? Oczywistym i jawnym nawrotem do pogaństwa jest stawianie świątyń jako miejsca pracy dla kapłanów (dawniej pogańskich a
”. Serial animowany w prosty i zabawny sposób wyjaśnia najważniejsze pojęcia dotyczące Kościoła i chrześcijaństwa. Odcinek ten opowiada o Eucharystii i jej znaczeniu w wierze chrześcijańskiej. Uroczysta Msza Święta rozpoczyna się między godziną 16:00 a 20:00. Uroczystość rozpoczyna się uroczyście, lecz
”. Serial animowany w prosty i zabawny sposób wyjaśnia najważniejsze pojęcia dotyczące Kościoła i chrześcijaństwa. Odcinek ten opowiada o Eucharystii i jej znaczeniu w wierze chrześcijańskiej. Uroczysta Msza Święta rozpoczyna się między godziną 16:00 a 20:00. Uroczystość rozpoczyna się uroczyście, lecz
: photos.google.com/share/AF1QipPxoIpEfGVwXMOGmlXB6L8yrLd6uBOGLV8I_843wj9Sg40NNsv0S5pU8tMyQ_Xveg?key=bkZCSklBRG1ZdFNQZUc5dDMyckcwdzZGYXhWOUpB I koniecznie trzeba zajrzec do wschodniej Szwajcarii
osiłku, bo jak jest Napisane. > Poprzez okup Bóg odpuścił nam grzechy,te które na nas ciążyły Nie ma pojęcia, jakie grzechy na mnie ciążyły 2000 lat temu i czy Jezus je odkupił. Jeśli odkupił, to teraz są jego. Jeśli nie - mogę mu je podarować. > Nie przez jakąś wymyśloną spowiedź
W tym roku nie ma ZADNEGO wyboru last minute To jest po prostu dramat, bo ceny lastow sa horrendalne i to sie poprostu nie kalkuluje... Np. nasz hotel na Rodos,5gwiazdek,podrozal o 2000 za tydzien na rodzine 2+2 i teraz wj ego cenie sa hotele z 3 gwiazdkami, z 1 basenem i kilometrem do plazy, z
Przy dobrej widoczniosci, a taka byla w niedziele pomimo pochmurnej podody, mozna podziwac sporo alpejskich szczytow,m,in, masyw Wetterstein i Karwendel Na wysokosci ponad 2000 metrow strasznie wialo, prawdziwa sniezna wichura https://lh3.googleusercontent.com/wMYjvHHxozZAj5zkImQEJ341Oc6Lg9
PwBQWzBjgqUJjAARgQYOPhsABwArCAAvpwQbmbGFqCQsATYbHAAmgByAIIA4gBKAPIAIgBaAKJ1AJI9CsJYYDaY8sQgHT0Ayn55dPwIiWqkmADSBFyYyoVYJADaALphEDCCJTtbO3tgB8QnZxXYAAqQXucIeNjoJBTUOiMNIsLoEJBYZRsWJ0HQ7MCkbYIfiI96YGCYWwEH4pJjpYjaXSYXJAA link Kierowcy dostawczaków i autobusów miejskich do 3000-4000 brutto Kierowcy krajowi ciągników siodłowych 4000-5000 brutto
Jest tyle polskich imion, że nie trzeba na siłę spolszczać angielskich, pewnie to miał na myśli wj_2000
Ta "źle zdefiniowana przez siebie samego rzeczywistość" opisana jest w poście WJ_2000. Od tego zaczął się ten wątek.
Pytań jest coraz więcej, no i kto ma na nie odpowiadać Twoim zdaniem? Tak naprawdę nie mam się za mądrego człowieka i może dlatego - wedle Twoich kryteriów - nie stawiałem pytań. I po trzecie - bo Ci nie w smak był mój komentarz - trwa proces demistyfikacji kobiety (np. post WJ_2000), a