Dodaj do ulubionych

skąd mężczyzna wie, że już może

02.08.07, 13:33
Może to temat nie najwyższych lotów, ale zależy mi na odpowiedzi, jako że nie mam bogatego doświadczenia w tych sprawach. Skąd mężczyźni wiedzą kiedy z nowo poznaną kobietą mogą sobie pozwolić na seks, bo ona jest już na to gotowa? Jak wiadomo, jedne kobiety chcą seksu na 3 randce, drugie dopiero po 3 miesiącach - ja nie mam nic do ich wyborów. Chodzi mi tylko o to, po czym mężczyzna poznaje, kiedy kobieta jest już na to gotowa.

Jakie sygnały są zwykle wysyłane przez kobietę? Czy tylko takie bezpośrednie, jak wyraźne zaproszenie do siebie do domu na noc? Albo położenie się na łóżku? Odpowiedzcie mi konkretnie, proszę.

Załóżmy, że kobieta zaprasza mężczyznę (z którym miała już kilka "zwykłych" randek) do siebie do domu na herbetkę w dzień. Skąd mężczyzna wie, że teraz już może się do niej zacząć "dobierać" (przepraszam za wyrażenie)? Nie zawsze jak kobieta zaprasza do domu to chce seksu, więc czym to się różni.

Mam nadzieję, że zrozumieliście o co mi chodzi i odpowiecie.
Obserwuj wątek
    • rod23 Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 13:50
      Czasami po prostu nie wie sie tego i sie próbuje. Przeciez nic sie nie stanie
      jak kobieta powie, ze jeszcze nie teraz.
      • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 13:58
        jak mu kobieta powie:"słuchaj Marian,mam ochotę na seks" to wtedy wie
        i tego sie trzymajmy:)
        • lacido Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:43
          ile znasz kobiet które tak mówią??
          • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:50
            lacido napisała:

> ile znasz kobiet które tak mówią??

mało a szkoda:)
            zresztą to tylko takie łopatologiczne egzemplum mozna to wyrazic subtelniej
            ale tez przy pomocy paszczy;))
            • lacido Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 18:06
              ja za to zna, jednego który na takie hasło spanikował :)))
              • tygrysio_misio Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 21:47
                moze bylo trzeba nie mowic do niego "Marian" tylko uzyc prawdziwego imienia?
                • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 21:50
                  tygrysio_misio napisała:

> moze bylo trzeba nie mowic do niego "Marian" tylko uzyc prawdziwego imienia?

"Marian" też należy do łopatologicznego egzemplum
                  chyba bede glosę objaśniającą do postów bede musiał załączać;))
          • dziadek53 Re: skąd mężczyzna wie, że już może 05.08.07, 09:42
            Ja znam !!
      • alba.alba Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:28
        Mężczyzna może się czuć głupio, jak go kobieta odtrąci. Mówię tutuaj o sytuacji, jak spotykają się od jakiegoś czasu, chodzą sobie razem na spacery itp. W końcu po jakimś czasie mężcyzna będzie się próbował do niej "dobierać", a jak ta odsunie jego rękę to on się może głupio poczuć.

Dlatego też pytam o jakieś subtelne, ale wyraziste sygnały ze strony kobiety, które dają mu znak, że "już może zacząć działać" i nie skończy się to odtrąceniem.
        • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:33
          alba.alba napisała:

> Mężczyzna może się czuć głupio, jak go kobieta odtrąci. Mówię tutuaj o sytuacji
          > , jak spotykają się od jakiegoś czasu, chodzą sobie razem na spacery itp. W koń
          > cu po jakimś czasie mężcyzna będzie się próbował do niej "dobierać", a jak ta o
          > dsunie jego rękę to on się może głupio poczuć.
          >
          > Dlatego też pytam o jakieś subtelne, ale wyraziste sygnały ze strony kobiety, k
          > tóre dają mu znak, że "już może zacząć działać" i nie skończy się to odtrącenie
          > m.

facet to jest facet a nie maszyna do odbierania subtelnych sygnałow:)
          najbardziej wyrazistym sygnałem bedzie jasny sygnał werbalny
          w innych sferach tez: np jak chcesz zeby facet wyrzucił smieci to mówisz "wyrzuc
          smieci" a nie "kubeł już pełen, miły mój";)
        • fruttini Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:37
          mężczyzna to wie kiedy, a chłopiec musi się liczyć z odtrąceniem....
          • alba.alba Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:07
            Podaj konkrety. Skąd wie?
            • lacido Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:45
              jak powie: jeszcze nie, to nie jest odtrącenie, tylko odwlekanie w
              czasie.FAcetowi nie powinno być głupio tylko powinien to uszanowaćm jeśli
              dzielnie zniesię tę decyzje to bedzie to tylko na jego plus :))) jest takie
              powiedzenie: im dłuższe czekanie tym lepsze sniadanie - czy jakos tak :)))
              • tasmanski-diabel Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:09
                tia nailepiej zaczekac do ślubu .
                pierdoły ku.. mać i tyle.
                • lacido Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 18:07
                  no ale wtedy można szukać następnej no nie :)))
                • nom73 Re: skąd mężczyzna wie, że już może 03.08.07, 22:41
                  Seks jest zbyt fajny, żeby uprawiać go przed ślubem.
                  :-)
        • tasmanski-diabel Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:19
          alba.alba napisała:

> Mężczyzna może się czuć głupio, jak go kobieta odtrąci. Mówię tutuaj o sytuacji
          > , jak spotykają się od jakiegoś czasu, chodzą sobie razem na spacery itp. W koń
          > cu po jakimś czasie mężcyzna będzie się próbował do niej "dobierać", a jak ta o
          > dsunie jego rękę to on się może głupio poczuć.
          >
          > Dlatego też pytam o jakieś subtelne, ale wyraziste sygnały ze strony kobiety, k
          > tóre dają mu znak, że "już może zacząć działać" i nie skończy się to odtrąceniem.

po takim odtraceniu zdarzyło mi sie już pytać dlaczego nie
          czy dlatego ze nie lubi sexu, a może dlatego że nie jstem w jej "typie"

zabawne było to jak próbowały mi odpowiedzieć nie wychodząc równoczesnie na
          oziebłe.
          Zdarzyły sie taki co powiedziały że nie jestem w ich typie. Wsumie dobrze było
          sie tego dowiedziec i nie marnowac czasu.
    • floriano Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:07
      Męzczyzna zawsze ma ochotę na seks, więc nie czeka na znaki tylko próbuje go
      dostać. Kto nie próbuje raczej nie dostaje.
    • butterflymk Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:09
      własnie o to chodzi Dziewczyno że oni nie wiedzą i dlatego uderzają kiedy
      mogą :D
      • smok_sielski Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:11
        Lepiej probowac "za wczesnie", kiedy kobita jeszcze tego nie chce i ew. uslyszec
        ze jeszcze nie teraz, niz zwlekac za dlugo, a potem sie dowiedziec "ale z ciebie
        dupa wolowa, myslalam, ze sie nie doczekam na ten seks" :>
        smok
      • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:11
        butterflymk napisała:

> własnie o to chodzi Dziewczyno że oni nie wiedzą i dlatego uderzają kiedy
        > mogą :D

a czasem kiedy nie mogą też uderzają i wtedy mogą zostać uderzeni:)
        • l0vely Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:40
          Lepiej zostać uderzonym, kiedy jeszcze nie można, niż nie uderzyć jak już było
          można i nie dostać:D
          • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:43
            l0vely napisała:

> Lepiej zostać uderzonym, kiedy jeszcze nie można, niż nie uderzyć jak już było
            > można i nie dostać:D

po 4-krotnym przeczytaniu przyznaje racje:))
            • l0vely Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:44
              forumowicz_pospolity napisał:

> l0vely napisała:
              >
              > > Lepiej zostać uderzonym, kiedy jeszcze nie można, niż nie uderzyć jak już
              > było
              > > można i nie dostać:D
              >
              > po 4-krotnym przeczytaniu przyznaje racje:))

Jak już można, tom mniej pokrętna :D
              • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:56
                l0vely napisała:

> forumowicz_pospolity napisał:
                >
                > > l0vely napisała:
                > >
                > > > Lepiej zostać uderzonym, kiedy jeszcze nie można, niż nie uderzyć j
                > ak już
                > > było
                > > > można i nie dostać:D
                > >
                > > po 4-krotnym przeczytaniu przyznaje racje:))
                >
                > Jak już można, tom mniej pokrętna :D

za to bardziej nakręcona, zakręcona i kręcąca:)
    • butterflymk Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:30
      ale tak serio to zawsze myślałam że takie rzeczy się czuje
      po sposobie reakcji, patrzenia na siebie i wtedy wiadomo że oboje już mogą
      atakować hihi ;D
      • alba.alba Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:08
        Kobieta może patrzeć na faceta zalotnie, bo np. chce się z nim tylko pocałować, ale na razie nic więcej. Więc skąd facet wie, kiedy będzie mógł pójść na całość?
        • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:11
          alba.alba napisała:

> Kobieta może patrzeć na faceta zalotnie, bo np. chce się z nim tylko pocałować,
          > ale na razie nic więcej. Więc skąd facet wie, kiedy będzie mógł pójść na całoś
          > ć?

musi wtedy właczyc tv na Polsat
          ja pojawi sie Zygmunt Chajzer i zaintonuje "idz na całość!"
          to wtedy idzie na całosć;)
          • ulotne_piekno Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:15
            to se trochę poczeka, bo to już chyba nie leci w TV
            • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:20
              ulotne_piekno napisała:

> to se trochę poczeka, bo to już chyba nie leci w TV

archiwalne odcinki i owszem bywają, choc rzeczywiscie niewykluczone ze sobie
              poczeka;)
              • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:22
                może na polsat2 są powtórki ;)
                • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:24
                  kookardka napisała:

> może na polsat2 są powtórki ;)
                  >
                  dokładnie tak, podczas codziennego zappingu sie nawijają
                  • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:25
                    co to jest zapping ?
                    • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:35
                      kookardka napisała:

> co to jest zapping ?
                      >
                      >
                      spokojnie,nic strasznego:)
                      takie skakanie po kanałach z pilotem w dłoni, chyba tak to sie nazywa
                      • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:41
                        aaa to ja już rozumiem ... najpierw po kanałach i innych zakamarkach skaczemy
                        trzymając w dłoni pilota za drążek, potem lecimy w kulki i na koniec wreszcie
                        strzelamy gola do bramki ... wiedziałam , ze tu o jakiegoś ping ponga chodzi ;)
                        • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:58
                          kookardka napisała:

> aaa to ja już rozumiem ... najpierw po kanałach i innych zakamarkach skaczemy
                          > trzymając w dłoni pilota za drążek, potem lecimy w kulki i na koniec wreszcie
                          > strzelamy gola do bramki ... wiedziałam , ze tu o jakiegoś ping ponga chodzi ;)

a potem jak w kawale:)
                          Chińczyk: - ping pong pękł!
                          Francuz:- ile bulę za tę kulę?
              • ulotne_piekno Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:25
                prawdopodobne jest również, że Mamusia ma na wideło cały pierwszy sezon i
                chętnie poxyczy synkowi jako pomoc przy rozdziewiczeniu
          • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:22
            Tylko do której bramki ? ;)
            • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:23
              kookardka napisała:

> Tylko do której bramki ? ;)
              >
              >
              kulki są okrągłe a bramki są hmmm trzy nawet;))
              • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:24
                myślisz, ze w TYM teleturnieju lecą sobie w kulki ;) ?
                • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:36
                  kookardka napisała:

> myślisz, ze w TYM teleturnieju lecą sobie w kulki ;) ?
                  >
                  no chyba lecą czasem:)
    • wesmar Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:39
      Da sie wychwycić takie sygnały np. źrenice znacznie powiekszone, nogi takie
      jakby falujące, gibkie, czasem pocierane jedna o druga i ręce wędrujące za
      czesto do szyi lub włosów. A i jeszcze czasem eksponowanie ust i takie
      delikatne kąciki się wtedy u kobiet robią. Wtedy możesz podejść i połozyć dłoń
      na biodrze ;)
      Reszta sie potoczy sama
      Powodzenia
      • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:55
        jesuuu, ja muszę chyba zaczać się sobie przyglądać w takich sytuacjach ...
        falujące nogi, gibkie ... ranyy, nie przerażaj mnie ... jeśli wyglądam
        tak jakby mi się chciało siusiu a w mojej głowie siedziały jakieś
        zwierzątka to stanowczo muszę zacząć kontrolować swoje zachowanie
        na randkach ;)
        • grzech_o_1 Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:02
          Kurcze!!!
          Ja sie tak zachowywalem, jak sie mi chcialo sikac, a na autostradzie nie bylo
          gdzie stanac jeszcze przez ladnych pare kilometrow.
          Szczescie, ze nie siedzialas obok mnie, bo ani chybi bys byla pewna, ze
          dojrzalem i jestem gotowy na seks z Tobo.
          Pozdrowionka Kooko.:)))

Urlop super. Ale w poniedzialek wracamy.
          • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:19
            :))) mój poprzedni facet zawsze powtarzał
            "jakby coś, to palce w oczy i kopa w jaja"
            zapomniałbyś, że jeszcze przed chwilką chciało Ci się siku ...
            i miałbyś z głowy problem z szukaniem toalety ;)

Super, że super ;) ułanie :)) miłego wypoczynku i dużo słoneczka :)))
        • wesmar Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:26
          Obawiam się, że nie będziesz miała wpływu na kontrolę. Biologia swoje i tak
          zrobi. Zachowania ww. mogą być często mało widoczne, ale nutę erotyzmu da się
          wychwycić. Ten sposób jest moim zdaniem dla mężczyzny wyraźnym sygnałem "do
          boju"
          • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:32
            Można się bardzo łatwo pomylić ... ja bardzo często bawię się włosami
            w różnych okolicznościach i wcale nie oznacza to ochoty na seks ...
            to samo z szyją, jak myślę nad czymś to lubię gładzić się po szyi ...
            no a już to pocieranie nogami - nogę na nogę przekładam a i owszem,
            ale żebym jakies ztruki odstawiała ...

Wiesz, tak jak można nauczyć się wykorzystywać mowę ciała do tego by byc
            postrzeganym przez rozmówców w odpowiedni sposób ( otwarta postawa, czubki
            butów w stronę rozmówcy i inne te "znaki dymne" ) tak samo można nauczyć się
            kontrolować pewne swoje głupie nawyki - nie wszystkim się to udaje, wystarczy
            przyjrzeć się niektórym politykom ;) ale trzeba próbować ;)
            • ulotne_piekno Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:38
              znaki dymne?
              że niby jak skunksy?
              • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:42
                :))) oby tylko kleksików nie było ;)
                • ulotne_piekno Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:49
                  yyy....to raczej mało zachęcające, a o tym przecież rozmawiamy:)
            • wesmar Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:48
              uwierz mi, że nie można się pomylić, źrenice czy rumieńce są poza kontrolą
              • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:04
                A czy wiesz, ze źrenice powiększają się też wtedy, gdy człowiek kłamie ?
                Poza tym, zależy od oświetlenia ...
                a rumieńce ?
                jak sobie pomyślę o czymś mało przyjemnym, albo jak zmieniam pomieszczenie
                z ciepłego na zimne, albo jak wypiję kieliszek wina - to też bywa, że mam
                rumieńce ...
                • wesmar Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:13
                  gdy klamie to mruga z wieksza czestoscia, oczy sie wtedy tak "nie usmiechaja",
                  jak "godowo"... Nie chce mi sie juz pisac. Da sie to wyczuc, sam sie na
                  instynkcie nie zawiodlem, co najwyzej wszystko sie przesunelo w czasie. Kobiety
                  bez zadnych wyuczonych zachowan daja takie sygnaly i tyle
                  • alba.alba Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:25
                    Kobieta może robić do faceta mówiąc w skrócie "oczka godowe", ale dlatego, że się chce z nim jedynie pocałować albo delikatnie poprzytulać w ubraniu. Więc skąd facet wie, kiedy może pójść na całość a kiedy nie?
                    • wesmar Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:42
                      ale meczysz kobieto niemilosiernie, wie i tyle i zdaj sie na faceta, jest w
                      stanie ew. zachecic, rozbudzic, rozpalic. Tak jakos macie, ze jak sie Wam
                      calowac czy przytulac chce to jest inny sygnal, a jak pozadacie to jeszcze
                      inny: piersi do przodu, w oczach obled i pozadanie no i wabiki rozpylane w
                      promieniu paru metrow
                      • kookardka znawca się odezwał ;) 02.08.07, 17:10

• andreas3233 Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 21:20
                  kookardka napisała:

> A czy wiesz, ze źrenice powiększają się też wtedy, gdy człowiek kłamie ?

Nie, nie wiem. Ale u kobiety poszerzone zrenice / tzw. dylatacja zrenic/ -
                  nastepuje na skutek zwiekszonej produkcji neurohormonu: oksytocyny, a
                  zwiekszona produkcja oksytocyny nastepuje na skutek zwiekszajacego sie
                  podniecenia seksualnego kobiety.
                  >
                  >
                  >
                  >
                  • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 03.08.07, 17:17
                    albo na skutek porodu ;)
                  • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 03.08.07, 17:17
                    a poza tym, oksytocyna pojawia się po orgaźmie ;)
      • ulotne_piekno Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 14:58
        Casanowa czy psycholog?
        • grzech_o_1 Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:04
          Lato, wakacje, to i Kalibabkow swiezych na drogach nie brak.:)))
        • menk.a Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:24
          ulotne_piekno napisała:

> Casanowa czy psycholog?

Taaa, chciałabyś. To uczeń Tymochowicza.
          • ulotne_piekno Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:27
            no marzę o takim znawcy, kimkolwiek by nie był:)
            • menk.a Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:39
              Ale w razie czego sprawdzaj uprawnienia. Pan T. nie ma żadnych. Nie jt
              psychologiem;)
              • ulotne_piekno Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:44
                ale za to jaki zaradny jest:)
                • menk.a Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:49
                  Owszem. Rad udziela, doświadczenie ma ;)
                  • ulotne_piekno Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:52
                    no w koncu Endrju dzięki niemu gwiazdą został
                    • menk.a Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:09
                      Dlatego determinacji i umiejętności uczenia się Endrju nie odmawiam, wyborcom
                      niemądrości nie odmawiam, dobrych rad panu T. nie odmawiam;)
                      Cesarzowi co cesarskie, Bogu co boskie;]
            • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:45
              a te marzenia to w jakim kierunku ? mowy czy ciała ? ;)))
              • ulotne_piekno Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:53
                a co, chcesz sie załapać?:)
                • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:05
                  na Twoje marzenia ? czy na kierunek ? ;) bo ja mam inną oreintację ;)
                  • ulotne_piekno Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:11
                    ale inną, niż moja? znaczy less?:)
                    • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:39
                      nieee !!! :)))
                      • ulotne_piekno Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:44
                        całe szczęście, bo już się obawiać zaczęłam, a tak mogę rozmawiać bez zobowiązań:)
                        • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 17:10
                          no nie rozpedzaj się, bo skąd wiesz czy nie jestem bi ;)
      • alba.alba Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:10
        Dzięki za konkrety. Najkonkretniejsza odpowiedź, o takie mi właśnie chodzi. Choć odpowiedzi pozostałych forumowiczów też mnie cieszą.
        • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:12
          alba.alba napisała:

> Dzięki za konkrety. Najkonkretniejsza odpowiedź, o takie mi właśnie chodzi. Cho
          > ć odpowiedzi pozostałych forumowiczów też mnie cieszą.

pamietaj ze to nie jest wskaznik 100-proc
          nie kazda kobieta co se poprawia koafiure ma ochote na seks, chyba;)
          • lacido Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:49
            lepiej spróbować, podobno niewykorzystane okazje się mszczą :)))
            • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:51
              lacido napisała:

> lepiej spróbować, podobno niewykorzystane okazje się mszczą :)))

to w futbolu
              bo w zyciu to i wykorzystane sytuacje potrafią sie mscic;)
              • lacido Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:01
                skoro tak czy siak się mszczą to lepiej chyba wykorzystać :)))
                • forumowicz_pospolity Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:09
                  lacido napisała:

> skoro tak czy siak się mszczą to lepiej chyba wykorzystać :)))

niby lepiej masz racje
                  choc czasem wychodzi ze nie lepiej czyli masz racje ale nie do konca;)
                  zalezy jak sie msci ta okazja;)
                  • lacido Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 18:08
                    hmm mszczenie to mszczenie - no chyba ze uogólnieam a to jest różnica jakaś :)))
      • alba.alba Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:11
        To powyżej to miało być do wesmara oczywiście.
    • cynick1 Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 15:40
      latwo wyczuc
      czasem kobiety same nie wiedza ze chca
      przewalaja sie po wyrze
      masuja kregi szyjne
      (chyba ze nizoral przestal dzialac)
      glaszcza po nogach
      (swoich)
      i inne
      to znak
      zeby atakowac
      proste jak ru..ie

alba
      jesli pozwolisz zapytam

jakim typem kobiety jestes

mikrofala ?
      tzn
      facet wklada i grzeje

czy piekarnik
      zeby wlozyc
      trzeba najpierw podgrzac ?

pzdr.
      • tygrysio_misio Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 21:53
        to jest najlepsza odpowiedz..rece nam same chodza zeby sie dotykac po nogach i
        wszedzie;]

a do tego to ja jeszcze jak cma lgne do faceta;] czasem stosuje
        glupie "gierki";]

ogolnie to chyba nie jest trudne;]

a i jeszcze rada: najlepiej wyczekac kobiet tak az sama zacznie lgnac z
        zniecierpliwienia ;] oczywiscie jesli chce sie przeyc cos dzikiego;]
    • ryko Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 16:36
      Re

Z nowo poznaną (i z taką która im jeszcze nie uległa) nie wiedzą i dlatego
      zawsze próbują jak najszybciej... jednak tak aby się u niej nie "spalić" :DDD
    • mahadeva ja chce na pierwszej :) 02.08.07, 20:53
      ja chce na pierwszej :) nie lubie tracic czasu :)
    • andreas3233 Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 21:28
      cd kobiecych sygnalow niewerbalnych:
      - dotykanie ud, piersi,
      - zsuwanie i wsuwanie pierscionka na palcu,
      - pocieranie palcami o nozke lampki do wina,
      - gdy siedzi: krzyzowanie i rozkrzyzowywanie nog,
      jw. noga zalozona na noge, pantofel na krancach palcow nogi zewn. i ciagle
      bujanie tym pantoflem.
      • mahadeva Re: skąd mężczyzna wie, że już może 02.08.07, 21:34
        o boze :) ja tak robie caly czas :)
      • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 03.08.07, 17:16
        ktoś się tu naczytał "erotycznej mowy ciała" ... ;)
        tylko nie doczytał do konca ... a na końcu jest najważniejsze,że wszystkie
        te sygnały odczytywane pojedyńczo i bez kontekstu nie znaczą nic ;)
        • cynick1 Re: skąd mężczyzna wie, że już może 03.08.07, 18:23
          zgadzam sie
          pojedyncze sygnaly bez kontekstu nic nie znacza
          jezeli sa sygnaly
          kontekst trzeba dorobic
          atakowanie nie oznacza
          rzucania sie na babe i lapania za psioche

pzdr.
    • nom73 Re: skąd mężczyzna wie, że już może 03.08.07, 23:11
      Ja nigdy tego nie wiem i mówię wprost, co myślę, czyli, że bardzo mi się podoba
      i że chciałbym się z nią kochać.
      Oczywiście nic z tego nie wychodzi, dziewczyna się wkurza a ja wychodzę na
      zboczeńca, który myśli tylko o seksie. :-)
      • kookardka Re: skąd mężczyzna wie, że już może 05.08.07, 09:22
        No to zamiast gadać, działaj :)
        rozmiziaj ją a na ile Ci pozwoli sam zobaczysz :)))
        • nom73 Re: skąd mężczyzna wie, że już może 05.08.07, 11:28
          No teraz to milczę jak grób, nawet jak zapyta "o czym teraz myślisz?". :-)
          Z kobietą jest chyba podobnie jak z gitarą, jak się ją dobrze nastroi to później
          pięknie zagra. :-)
    • broonek Re: skąd mężczyzna wie, że już może 04.08.07, 12:56
      Poprostu zapros go do siebie, podaj piwo, wlacz mecz a jak juz uslyszysz koncowy
      gwizdek sedziego powiedz, ze chcesz aby zostal na sniadanie.
    • sociopata Re: skąd mężczyzna wie, że już może 05.08.07, 13:34

jak zaprasza to juz jest wielki sygnal. Slepa jestes czy co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka