nie-naiwniak 24.06.09, 14:57 No był ! Był dzień ojca, i co ? ani jednego słowa od strony dzieci, matek, czy ojców. Jako Ojciec, / a bardziej Tata /, życzę................ tylko dobrego wszystkiego, i wszystkim. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walczacyojciec Re: Dzień Ojca.......................... 30.06.09, 03:51 nie-naiwniak napisał: > życzę................ tylko dobrego wszystkiego, i wszystkim. > dzien ojca jest codziennie :-) pozdrawiam Odpowiedz Link
szum_wiatru Re: Dzień Ojca.......................... 08.05.10, 04:51 walczacyojciec napisał: > dzien ojca jest codziennie :-) rowniez i dzisiaj Odpowiedz Link
walczacyojciec Re: Dzień Ojca.......................... 08.05.10, 05:52 szum_wiatru napisał: > rowniez i dzisiaj dokladnie tak jak piszesz Odpowiedz Link
suazi1 Re: Dzień Ojca.......................... 06.07.10, 13:40 O przepraszam, złożyłam życzenia i buziaki mojemu tacie, mojemu drugiemu tacie (powinno być "teściowi", ale nienawidzę tego określenia!), a nawet mojemu mężowi w imieniu naszej córeczki, tak więc proszę mi tu nie narzekać! Ale faktycznie szkoda, że tak wiele ludzi ignoruje to święto uważając za jedyne słuszne Dzień Matki. A przecież do "zrobienia" (sorki!!!) dziecka potrzebni są ludzie obojga płci!!! W takim razie ojcom też się coś należy!!! Odpowiedz Link
miaowi Re: Dzień Ojca.......................... 06.07.10, 23:36 O, przepraszam, nie uogólniajmy - nie ignorujemy. Ja mojemu ojcu złożyłam życzenia, nawet wynalazłam ładne czekoladki- samochodziki, które już zdążył komuś oddać... Moje dziecko nie składa tego typu życzeń. Nie ma komu. Na Dzień Dziecka, święta i urodziny życzenia składam ja, dziadkowie, ale nie ojciec. Nie będziemy się więc napraszać z życzeniami na dzień ojca komuś, kto się najwyraźniej ojcem nie czuje. Niemniej, wszystkim KOCHAJĄCYM ojcom, wszystkiego najlepszego! Wierzę, że jest was więcej! Odpowiedz Link
pomarancha88 Re: Dzień Ojca.......................... 07.07.10, 14:08 Też złożyłam życzenia mojemu ojcu mimo że nie mamy ze sobą prawie żadnego konaku więc nie hiperbolizujcie, proszę:) Odpowiedz Link
mallard Re: Dzień Ojca.......................... 09.07.10, 14:53 Pamiętam jak dziś, to był 23 czerwiec 1992 roku. Sam od prawie dwóch lat będąc ojcem, jechałem złożyć życzenia mojemu Tacie. Nie zdążyłem... Odpowiedz Link