galba 08.11.06, 07:36 Nowy Prawy Prosty - o polityce bez ściemniania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerryjak Re: Czy Polak z al Kaidy będzie wolny 08.11.06, 14:13 Tak jest - Australia odbierze mu obywatelstwo,a Polaka nie powinna sie nim zajmowac. Niszczyc islamski teroryzm !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabella54 Re: Czy Polak z al Kaidy będzie wolny 27.01.07, 14:34 Jestem matka Marka zatrzymanego w Yemenie pod nie sprecyzowanym zarzytutem. Informuje, ze syn moj jest oczywiscie wolny - bez udowodnienia zadnej winy a takze wolni sa przyjaciele z Australli i Europy. Po przeprowadzonych dochodzeniach nie znaleziono zadnych konekcji z terrorystami ani nawet zlych kolegow jak to okreslono "bad campany". Dziwie sie bardzo ze "Gazeta" publikuje takie artykuly tylko psujace opinie normalnym ludziom. A takie pomietki, ktore nie wiedza nic o swiecie wypowiadaja sie bez pojecia nie wiedzac o czym mowia.Przykre ze "Gazeta" utozsamia ludzi z Al - Kaida - kiedy nie ma oficjalnych danych a tylko podejrzenia - ktore okazuja sie nieprawdziwe. Zadam oficjalnego sprostowania na lamach gazety i przeprosin mojego syna Marka. Pozdrowienia z Sydney Izabella Ps.Moja rada dla jerryjak - naucz sie angielskiego jak po polsku nie umiesz, poczytasz troche o swiecie to ci sie komorki w mozgownicy rozjasnia i wtedy wyslylaj swoje komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
n0_str0m0 podobno prawica miala oznaczac ludzi prawych 27.01.07, 18:30 a nie FASZYSTOW, herr Galba. plastyczna moralnosc to nie zrodlo PRAWOSCI Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Re: podobno prawica miala oznaczac ludzi prawych 21.11.08, 09:09 > plastyczna moralnosc to nie zrodlo PRAWOSCI Ależ problem z faszystami jest taki, że są p r a w i. Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty-karzel-reakcji To obywatel Australii pochodzenia polskiego, więc 27.01.07, 18:52 nie wiem o czym tu wogóle pisać, niech się o niego Australia martwi. A zresztą jeżeli zdradził własną cywilizację to cóż ... Odpowiedz Link Zgłoś
zapluty-karzel-reakcji Zgadzam się, po co wogóle o nim pisać, niech 27.01.07, 18:53 Jemeńczycy robią sobie z pomagierami terrorystów co chcą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bravor Re: Zgadzam się, po co wogóle o nim pisać, niech 27.01.07, 21:44 W gazecie nie potrafią zrozumieć, że on jest australijczykiem. Mylą przy tym po uważaniu narodowość z obywatelstwem. Odpowiedz Link Zgłoś