Dodaj do ulubionych

Co to jest sygnaturka, i dlaczego ?

08.01.04, 12:32
Moja przed- i południowa brzmi tak:
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 12:51
      sygnaturka - to miejsce na celne przemyśliwania, z założenia mogą być one nasze
      albo cytowane, różne albo identyczne - porę dnia uwzględniając.. jeśli nam się
      znudzi - możemy wejść na Moje Forum i dokonać zmian w jej treści, wstawić też
      linka albo znaki graficzne ;)
      • miltonia Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 13:03
        Sygnaturka to w kosciele, to o czym piszesz Eda, to sygnatura. Czaha zreszta to
        wie, tylko sie zgrywa.
        • cza_ha Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 13:27
          Zaraz-zgrywa się.Otwieram swoje wnętrze i pokazuję co w duszy gra,i pytam Admina
          • miltonia Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 13:42
            To co Ci gra? Nie zauwazylam otwarcia, jeno pytanie.
            • cza_ha Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 14:42
              Teraz, po południu, sygnatura zaczyna być nośnikiem wartości relgijnych.
              • edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 15:02
                a tam zaraz zgrywa! nie wyczuwasz Miltoniu ważności i złożoności problemu ;)
                • cza_ha Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 15:21
                  Do rozmów z nielubianymi ubieram ->
                  ( To jest prezentacja only, nie łączyć z Edzioszką i Miltonią ! )
                  • edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 15:28
                    my ku antypatii nie mamy powodów, na podbój stołycy wyruszasz? ;)
                    • cza_ha Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 16:22
                      Nie wyluczone, Na razie podbijam wątek i probuję MaaSę wyciągnąć zza biurka.
                      Wierszyki też probuję, bo to podnosi level- jak pisze jedna ex-lejDi.
                      • edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 16:59
                        to poproszę o jaki z dedykacją, od razu serce me stopnieje i okiem
                        przychylniejszym na Cię popatrzę ;)
                        • cza_ha Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:12
                          Już Ja Cię roztopię. Tylko poszukam w swoich zbiorach, a na razie wybywam.
                          • edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:22
                            acha, bylebym tylko nie nabawiła się nerwicy ;)
    • Gość: aniela Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 17:12
      aha podoba mi sie definicja Edzioszki, zwlaszcza jej przod (tej definicji), w
      kontekscie sygnaturki postu rozpoczynajacego watek.

a. celnie przemysliwujaca
      • edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:21
        hyhy, już Ty się lepiej nie podśmiwaj, stosowną powagę przyodziej na
        okoliczność ;)
        • aniela Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:24
          nosz twarz mam powazna. was mi nawet nie zadrzal a oko bielmem sie zakrylo.
        • edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:24
          powinnam użyć określenia "cennie", przydaje większej wartości ;)
      • cza_ha Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:27
        Wróciłem za Anielą. I pytam : Czy treść sygnatury winna być kodowana=logowana ?
        • aniela Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:28
          aha ale kto dzis potrafi rozmawiac morsem?
          • edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:34
            celny opis - Karolak masterem psychoanalizy! ;)
            • rolotomasi Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 09.01.04, 00:41
              A jeśli chcesz koniecznie 'kariery' to używaj taką stopkę..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka