edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 12:51 sygnaturka - to miejsce na celne przemyśliwania, z założenia mogą być one nasze albo cytowane, różne albo identyczne - porę dnia uwzględniając.. jeśli nam się znudzi - możemy wejść na Moje Forum i dokonać zmian w jej treści, wstawić też linka albo znaki graficzne ;) Link Zgłoś
miltonia Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 13:03 Sygnaturka to w kosciele, to o czym piszesz Eda, to sygnatura. Czaha zreszta to wie, tylko sie zgrywa. Link Zgłoś
cza_ha Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 13:27 Zaraz-zgrywa się.Otwieram swoje wnętrze i pokazuję co w duszy gra,i pytam Admina Link Zgłoś
miltonia Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 13:42 To co Ci gra? Nie zauwazylam otwarcia, jeno pytanie. Link Zgłoś
cza_ha Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 14:42 Teraz, po południu, sygnatura zaczyna być nośnikiem wartości relgijnych. Link Zgłoś
edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 15:02 a tam zaraz zgrywa! nie wyczuwasz Miltoniu ważności i złożoności problemu ;) Link Zgłoś
cza_ha Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 15:21 Do rozmów z nielubianymi ubieram -> ( To jest prezentacja only, nie łączyć z Edzioszką i Miltonią ! ) Link Zgłoś
edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 15:28 my ku antypatii nie mamy powodów, na podbój stołycy wyruszasz? ;) Link Zgłoś
cza_ha Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 16:22 Nie wyluczone, Na razie podbijam wątek i probuję MaaSę wyciągnąć zza biurka. Wierszyki też probuję, bo to podnosi level- jak pisze jedna ex-lejDi. Link Zgłoś
edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 16:59 to poproszę o jaki z dedykacją, od razu serce me stopnieje i okiem przychylniejszym na Cię popatrzę ;) Link Zgłoś
cza_ha Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:12 Już Ja Cię roztopię. Tylko poszukam w swoich zbiorach, a na razie wybywam. Link Zgłoś
edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:22 acha, bylebym tylko nie nabawiła się nerwicy ;) Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.01.04, 17:12 aha podoba mi sie definicja Edzioszki, zwlaszcza jej przod (tej definicji), w kontekscie sygnaturki postu rozpoczynajacego watek. a. celnie przemysliwujaca Link Zgłoś
edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:21 hyhy, już Ty się lepiej nie podśmiwaj, stosowną powagę przyodziej na okoliczność ;) Link Zgłoś
aniela Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:24 nosz twarz mam powazna. was mi nawet nie zadrzal a oko bielmem sie zakrylo. Link Zgłoś
edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:24 powinnam użyć określenia "cennie", przydaje większej wartości ;) Link Zgłoś
cza_ha Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:27 Wróciłem za Anielą. I pytam : Czy treść sygnatury winna być kodowana=logowana ? Link Zgłoś
aniela Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:28 aha ale kto dzis potrafi rozmawiac morsem? Link Zgłoś
edzioszka Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 08.01.04, 17:34 celny opis - Karolak masterem psychoanalizy! ;) Link Zgłoś
rolotomasi Re: Co to jest sygnaturka, i dlaczego ? 09.01.04, 00:41 A jeśli chcesz koniecznie 'kariery' to używaj taką stopkę.. Link Zgłoś