Dodaj do ulubionych

pytanie do studentów UJ. matematyki i inf itp

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 23:39
to ze strony instytutu informatyki.
zerknijcie na te pytania z matematyki i powiedzcie czy tego mozna sie spodziewac na egzaminie wstepnym czy oni sobie jaja po prostu robią ?
zadania są trywialne i nie chciałbym się przejechać na tym, że będe oczekiwał właśnie czegoś w tym stylu.
gamma.im.uj.edu.pl/complex2001/cd2004/files/mat/studia/dzie_mgr/egzamin/e1.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: student WNE UW Re: pytanie do studentów UJ. matematyki i inf itp IP: *.chello.pl 23.05.04, 13:01
      No rzeczywiście to żart jakiś. Przy takim poziomie to jaki jest próg dostania
      się? Ponad 90%, czy jak? Bo jak mniejszy to chyba kompromitacja. No ale cóż,
      zdaje się, że kierunek nie jest oblegany na UJ
    • mjb84 Re: pytanie do studentów UJ. matematyki i inf itp 23.05.04, 14:37
      z tego co wiem, to, przynajmniej na matematyke, robi sie latwe egzaminy, a
      potem jest duzy odsiew na pierwszym roku. Tlumacza to tym, ze gdyby zrobili
      trudniejsze, to dostaliby sie tylko uczniowie lepszych krakowskich liceow,
      ktorzy mieli wysoki poziom matematyki, a tak - dostaje sie wiecej osob i te
      rzeczywiscie zdolne maja szanse sie "doszlifowac" i wykazac.
    • Gość: qwerty Re: pytanie do studentów UJ. matematyki i inf itp IP: 195.136.73.* 25.05.04, 00:32
      no walsnei ja tez tak patrze i nie wierze.. Nie wiem co myslec.. NIe jestem z
      Krakowa, i nie wiem co myslec o tym wszystkim.. ale skoro warto probowac, to
      sproboje..
    • Gość: asdasd Re: pytanie do studentów UJ. matematyki i inf itp IP: *.acn.waw.pl 25.05.04, 01:40
      Chcesz sie porzadnie przygotowac na egzamin, to zajrzyj tu
      www.om.edu.pl/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka