Gość: mega IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:59 Gdzie w Krakowie mogę posłać moją 11-letnią córkę na naukę tańca. Ma już podstawy baletowe i ogromny talent. Niestety nie mam pieniędzy na lekcje prywatne. Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_snooker Re: Gdzie dziecko nauczyć tańca 14.09.04, 14:17 Krakowska Szkoła Baletowa - na ulicy Łąkowej, zapisać do klasy Pani Anny Jakubek - jeśli naprawdę ma talent to własnie ta osoba go wyłowi i poprowadzi we właściwym kierunku !!!!!!!!! Moja siostra chodzi do tej szkoły już 11 rok, 9 lat uczyła ja ta nauczycielka, i tak ja wyszkoliła że obecnie szykuje sie do egzaminu do Państwowej Szkoły Baletowej w Bytomiu i ma b. duże szanse aby się tam dostać. Nauczycielka o której mówię jest b. surowa ale nauczy kochać taniec a to w tej dziedzinie jest najważniejsze !!!!!!!!! Zadnej innej naczucielki nie polecam jeśli zależy ci na profesjonalnym podejściu do tematu. Jeśli potrzebujesz więcje szczgółów pisz na mój e- mail Dorota_snooker@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś